Eşimle Kırgınlığımız

Sakalarinizi esinizle basbasayken yapmalisiniz. Anne baba yaninda hos degil boyle seyler. Benim de ogluma gelin hanim salak dese ben bozulurum sahsen ve mutlaka ogluma soylerim aranizda sakalasin ben sizin yasitiniz degilim diye

Cumartesi gecesi eşimle gezmeden dönerken aramızda bir konuşma geçti, ben de ciddi olmayarak, şakalaşırken ona anne ve babasının da duyacağı şekilde salak dedim ki ben bunu çok sevimli gördüğüm şeye de söylerim, yani benim için bir hakaret değildir. ayrıca daha önce onun da benimle öyle şakalaştığı olmuştur. Herneyse anne ve babasının yanından ayrılınca beni azarlamaya başladı; vay efendim ben nasıl ona salak dermişim, salakmış zaten yoksa benimle böyle konuşur muymuş vs...
Ben de alındım; eve gider gitmez gidip yattım, baktım o salonda koltukta uyumuş, içime sinmedi kalktım elini tuttum hadi yatağa gel diye çağırdım, elini elimden çekti kalktı geldi yatağa. yatakta da sanki ben vebalıymışım gibi uç kısma sırtını döndü yattı. dün sabah arkasından yanaştım, sırtına yaslanarak uyuyayım diye ama hiç oralı olmadı ki eminim benim yanaştığımı hissettiğine.
koskoca pazarımız da birbirimizden ayrı odalarda yatarak tek kelime konuşmadan geçti. dün gece yine yatakta hiç oralı olmadan uyudu. bu davranışı çok kalbimi kırıyor. daha önce aramızda konuştuğumuz bir kelime yüzünden insan hamile eşine bu kadar tavır yapar mı... ben bir başkasının çocuğunu mu taşıyorum da böyle davranıyor bana. şu iki gece yüzünden sabahtır hakkımı helal etmeyeceğim bana şu halimde neler hissettiriyor diyorum sonra tövbe ediyorum :KK43: ama çok kırgınım ve bu yaptığı hiçbir zaman içimden çıkmayacak. 2 gün önce hissettiğim sevgiyi, aşkı hissedemiyorum.

Eşinize hele ki başkalarının yanında salak demeniz ki şirince nasıl söyleniyorsa bilemedim zaten çok gereksiz çok saçma çok ayıp bir olay bana göre. Salak manyak gibi kelimeler kızgınlık anında da şakalaşırken de söylense hakaret olarak algılarım. Sizin hamile olmanızda size bazı haklar vermiyor hanımefendi. Benim eşim bana öyle birşey dese uzun süre yüzüne dahi bakmam. Bu da benim görüşüm.

Hemen ben başkasının çocuğunu mu taşıyorum da bana boyle davranıyor tripleri. Bunun konunuzla Bi ilgisi yok saptırmayın lütfen. Adama salak demişsiniz. Tepki vermemesi anormal olurdu.

Hamileliği her tartışmada bir acındırma aracı olarak kullanmayın lütfen, hamileyim bana böyle yapıyo pis adam moduna girmeyin duygu sömürüsü gibi geliyor bana. Dışardan oldukça itici duruyo. Espiri olarak bile bu kelimeleri kullanmaya ağız bir kere alıştı mı işte sonuçları ne yazık ki böyle oluyo... bu akşam güzelce konuşun ama sen de şöyle dedin demeyin yani hatalısınız güzelce özür dileyin başka mevzuları karıştırmayın uzatmayın. bir daha olmayacak diyin öpün barışın. size de kolay sağlıklı doğumlar dilerim:anne:

Yani izmir e çıksa ne olurki askerliği.. abartan taraf sizsiniz. Hemen hakkımı helal etmiyorum falan. . Oyuncak değil hak meselesi. . İlk iş güzel bir sofra hazırla, hatalı davrandım, bir anlık bişidi. Özür dilerim. Uzatmayalım senle küs olmaya dayanamıyorum falan de..

Siz eşinize salak demişsiniz o da haklı olarak kırılmış, üstelik bunu 3. kişilerin yanında söylemişsiniz. Bir de anlamadığım sanki ben başkasının çocuğunu mu taşıyorum lafını anlamadım. Adam haklı olarak kırılmış ama siz hala anlamsız trip peşindesiniz. Ayrıca salak, aptal, gerizekalı gibi laflar şirin değil iticidir ve eşler arasınmda bu lafların söylenmesi taraftarı değilim açıkçası saygı her şekilde saygıdır ve evlilikte en önemli unsurladan biridir.

Eşinize kendi aranızda salak diye espri yapabilirsiniz ama anne ve babasının yanında hoş olmamış :/
Hem Boşu boşuna laf verirsiniz ağızlarına

Son zamanlarda hamile olan bütün konu sahiplerinin çok alıngan olduğunu farkettim.
Hep bir ağlama krizleri ,duygusallık,eşe karşı tahammülsüzlük,sinirli tavırlar vs..tamam hormonlar tavan yapıyor dengesiz olduğumuz durumlar olabiliyor ama sanki bazı hanımlar bunu kendi lehine kullanıyor gibi gelmeye başladı bana.
Hamilelik hastalık değildir. ve kendi karakterinizi %99 değiştirecek bir etkisi de olmaz.

Kendi aranızda olabilir ama anne babayı geçtim herhangi birileri varkende öyle konuşulmaz zaten. Ne o ne de siz dememelisiniz. Başbaşayken şakalaşmak için olabilir ama başkaları varken saygısızlığa giriyor.

Cumartesi gecesi eşimle gezmeden dönerken aramızda bir konuşma geçti, ben de ciddi olmayarak, şakalaşırken ona anne ve babasının da duyacağı şekilde salak dedim ki ben bunu çok sevimli gördüğüm şeye de söylerim, yani benim için bir hakaret değildir. ayrıca daha önce onun da benimle öyle şakalaştığı olmuştur. Herneyse anne ve babasının yanından ayrılınca beni azarlamaya başladı; vay efendim ben nasıl ona salak dermişim, salakmış zaten yoksa benimle böyle konuşur muymuş vs...
Ben de alındım; eve gider gitmez gidip yattım, baktım o salonda koltukta uyumuş, içime sinmedi kalktım elini tuttum hadi yatağa gel diye çağırdım, elini elimden çekti kalktı geldi yatağa. yatakta da sanki ben vebalıymışım gibi uç kısma sırtını döndü yattı. dün sabah arkasından yanaştım, sırtına yaslanarak uyuyayım diye ama hiç oralı olmadı ki eminim benim yanaştığımı hissettiğine.
koskoca pazarımız da birbirimizden ayrı odalarda yatarak tek kelime konuşmadan geçti. dün gece yine yatakta hiç oralı olmadan uyudu. bu davranışı çok kalbimi kırıyor. daha önce aramızda konuştuğumuz bir kelime yüzünden insan hamile eşine bu kadar tavır yapar mı... ben bir başkasının çocuğunu mu taşıyorum da böyle davranıyor bana. şu iki gece yüzünden sabahtır hakkımı helal etmeyeceğim bana şu halimde neler hissettiriyor diyorum sonra tövbe ediyorum :KK43: ama çok kırgınım ve bu yaptığı hiçbir zaman içimden çıkmayacak. 2 gün önce hissettiğim sevgiyi, aşkı hissedemiyorum.

NOT: Hatalıyım farkındayım, hamileliği kullandığım yok, sadece biraz zor bir hamilelik geçiriyorum. her gün düzenli ağlama krizlerim oluyor ve onun bu ilgisizliği kalbimi kırdı o kadar.
O da size sevimli şekilde annenizin yanında küfür ya da hakaret etse siz ne yapardınız??
Kayınvalideniz ve kayınpederiniz bilemez ki ne niyetle dediğinizi. Bence istemeden de olsa hatalısınız.

teşekkür ederim hepinize, biraz nazlanıp hatamı göremedim; görmeme yardımcı oldunuz. Ne kadar ayıp ettiğimi farkettim ve hatamın büyüklüğü kadar büyük oldu özrüm de. şimdi her şey normalden daha güzel :) şaka da olsa yalnızken bile söylememeye karar verdim ki dilim alışmasın :olamaz:

Back
X