• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle konuşamıyoruz

Kendinizi düşünmek yerine biraz eşinizi düşünseniz. Belki dikkat problemi var belki konsantre eksikliği var çoğu göz göze bakamayan insanlarda özgüven eksikliği vardır belkide öyle bir problemi var. Bence tek taraflı bakmayın olaya
Belki de. Bilmiyorum

Ven artık başkalarınada sarmaya başladım :KK70: geçen 4 kişiyi aradım 4 de dönmedi bana moralim sıfırlandı . Sonradan döndüler ama insan bir gün içinde be kadar yoğun olabilir ki .

Bebiş olmadan önce çalışıyordum 40 kişini yöneticiliģijibyapıyordum 40 ile konuşuyordum nerdeyse gün içinde konuşmak ne ozgürlükmüş meğer boş bir konuşmada olsa . Ben eve gelincede konuşuyordum . Bu erkekler iki işi bir arada mı yapamıyolar anlamadım normalde beni tanıyor bu çom gevezede demez aslında ayarımda biriyimdir . Tuhaf eşimde böyle yapınca çok mu konuşuyorum acaba diyorum . Geçen arkadaşıma sordum yoo ben daha çok konuşuyorum asıl rahatsızmı ettim seni dedi 🤪🤪 kendim gibi herkesi deli edecem :KK70:
Ahahaha 😂😂 yok yok hata bizde değil. Boşver 😅

erkeklerin cogu konusurken goz goze bakmiyor. yan yana iki erkek konusurken de gozlerine bakmazlar uzaklara bakarak mubabbet ederler. beden diliyle ilgili bir durum.

ama tamamen dinlememesi, son dediginizi sorunca cevap verememesi bir problem tabiki.

anlattiginiz her sey ilgi alanina girmiyordur. gercekten onun ilgisini cekmeyecek seyler anlatmayin. mesela atiyorum uzak bir akrabaniz, komsunuzla ilgili bir havadis, dedikodu.. secerek anlatin. Kisa tutarak anlatin fazla detay vermeden. degisecek mi bakalim.
Dediğim gibi. En çok o tür şeyleri dinliyor zaten. Ama mesela onu dinleyince de yorum yapmıyor. Gülüyor. Ben demiştim diyor. Basit Kısa cevaplar verip geçiyor yani

Benim esimde de var bu evlendigimizde daha coktu simdi arada cogalir arada azalir. Artık bende pek bazen takmiyorum anlattıklarını nir nevi kisas😀
isten yorgun geldyse anliyorum misal artik bazen sitem ediyorum yine ama gorulen o ki cogu erkek böyle 🙂
Ben de istiyorum ki kız arkadaşımla muhabbet ettiğim gibi muhabbet edeyim. Ama imkansız yani 😂

En çok da aile içi dedikodu tarzı şeylerde dinliyor beni 😅 ama ben istiyorum ki anlattığım her şeyi en azından dinleyip kendince bseyler desin. Yani ben de oturup ona işte bilmem kimin yaptığı makyajları aldığı marka kıyafetlerin kombinlerini falan anlatmıyorum sonuçta. Başıma gelen bi olaydır, gördüğüm bseydir, izlediğim bir dizidir falan. Onu anlatıyorum
sureklilik arz edince dediginiz gibi sorun olur hep ama nasil çözülür bilmiyorum cok mu yogun calisiyor esiniz

Gereksiz uzatan biri olunca ben de dinlemiyorum daha doğrusu dinleyemiyorum kafam almıyor, başım ağrıyor, kafamdan kentsel dönüşümler falan geçiyor:ıslık:

Dediğim gibi. En çok o tür şeyleri dinliyor zaten. Ama mesela onu dinleyince de yorum yapmıyor. Gülüyor. Ben demiştim diyor. Basit Kısa cevaplar verip geçiyor yani
Muhtemelen hic ama hic ilgisini cekmiyor. Dinliyormus gibi yapiyor. Verebilecegi en fazla ilgiyi ve cevabi veriyor demek ki.

Selam kızlar. Başlıktan da görebileceğiniz gibi eşimle iletişim problemimiz var. 2 yıllık evliyiz. Şöyle ki benim çok takıntılı olduğum konu aslında olması gereken de birisine bsey anlatırken ilgiyle dinlemesi ve mutlaka gözlerime bakması. Ama ben eşime bsey anlatırken ya başka yerlere bakar. Ya anlattıktan sonra bi daha söylesene dinlemedim dinleyemedim falan der. Veya ben bsey anlatırken o araya laf sokar ve başka bsey söyler, anlatır. Son ihtimal de ben anlattıktan sonra hiç yorum yapmaz. Hiç cevap vermez. Yani şu an ilişkide ben bsey anlatırken o gözlerime bakıp beni dinliyorsa cidden çok seviniyorum. Ne kadar saçma değil mi ? Ya da ona bsey anlatıyorum ya. Böyle yavaş yavaş anlatıyorum beni yine anlamadı kesin diye. Ona bunu söylediğimde hayır dinliyorum ben seni diyor. Ya da aklım karışık başka bsey düşünüyordum falan diyor. Beni kaile alıp dinlemesini istiyorum artık. Dinlese de yorum yapsın benimle iletişim kursun istiyorum. Bu sadece benim anlattığım şeylerde geçerli tabi. Normal bi konuyu konuşup tartışabiliyoruz. Ne önerirsiniz ?

Bu iletişimsizlik değil ki, saygısızlık
Biraz sert bir dille anlatın meramınızı baktınız olmuyor sizde onu dinlemeyin, anlar belki

Valla biraz bizde de durum boyle😃 yogun calistigi ve gec geldigi icin tek istedigi biraz kafasini dinlemek oluyor. Cok komik bisey diyeyim, 2 senelik evliligimde tartistigimiz zamanlar haric 15 dk kesintisiz sohbet etmedik hic😶

En çok da aile içi dedikodu tarzı şeylerde dinliyor beni 😅 ama ben istiyorum ki anlattığım her şeyi en azından dinleyip kendince bseyler desin. Yani ben de oturup ona işte bilmem kimin yaptığı makyajları aldığı marka kıyafetlerin kombinlerini falan anlatmıyorum sonuçta. Başıma gelen bi olaydır, gördüğüm bseydir, izlediğim bir dizidir falan. Onu anlatıyorum
Ayy benimki de tam tersi. Biraz fiskos yapacak olsam sinirleniyo dinlemek istemiyo🤣🤣🤣

+1
Bebeğim 2 aylık. Bebekten sonra daha da kötü oldu artık iletişimimiz sıfır. Asla ve asla dinlemiyor beni. Ama sadece bana karşı böyle yani iş arkadaşlarıyla falan telefonda görüştüğünde can kulağıyla dinliyor. Çareyi konuşmamakta buldum. Artık hiçbir şey anlatmıyorum paylaşmıyorum eşimle. Bakalım nereye kadar.
Aynı şeyi yaşıyorum bende hiç konuşmuyoruz artık :mad:

Ben de aksine konuşmayı çok seven biriyim. Konuşacak kimsem yok

Bunu bildiğinden ve tüm ilginizi ona yönelttiğinizden bilinçaltında bana mecbur algısı oluşturmuşsunuz bence(: Birçok erkek zaten böyle. Şaşırtmanız lazım, uyarıcı lazım kendine gelmesi için. Bir süre sıkın kendinizi🙄

Şaşırdım ve üzüldüm açıkcası. Dinlenilmek, sohbet etmek isteyen ve bunu bile alamayan ne çok kadın varmış.
İletişimsizlik, sohbet eksikliği demek aslında eşle bir paylaşımın olmaması demek. Ee bunu yapamadıktan sonra ne anlamı var evliliğin. Cismen var adam ruhen yok. Evde kalabalıktan başka birşey yapmaz ki.

sureklilik arz edince dediginiz gibi sorun olur hep ama nasil çözülür bilmiyorum cok mu yogun calisiyor esiniz
Evet. Günde 12 saat çalışıyor ama bununla kaynaklı değil gibi Zaten hafta içi için çok şey yapmıyorum. Gece çalışıyor çünkü zaten. Haftasonu da aynı ama

Valla biraz bizde de durum boyle😃 yogun calistigi ve gec geldigi icin tek istedigi biraz kafasini dinlemek oluyor. Cok komik bisey diyeyim, 2 senelik evliligimde tartistigimiz zamanlar haric 15 dk kesintisiz sohbet etmedik hic😶
Yani biz sohbet ediyoruz ama her konuşmamız sohbet değildir yani. Genelde benim söylediğim şeyin sonu suskunluk oluyor çünkü 😂

Back
X