- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Siz söylediniz mi hiç eşinize ? Konuştunuz mu yani onunla ?Gerçekten çok kötü ne yapacağız bilmiyorum. Çözümüde yok. Ben bir iki kez dinlemiyor gibi yaptım kızdı. Kendi yaptığının farkında bile değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz söylediniz mi hiç eşinize ? Konuştunuz mu yani onunla ?Gerçekten çok kötü ne yapacağız bilmiyorum. Çözümüde yok. Ben bir iki kez dinlemiyor gibi yaptım kızdı. Kendi yaptığının farkında bile değil.
Sizi eşim gibi düşünerek soruyorum o zamanBirkaç gündür eşimin benden şikayetçi olduğu konu buBen de sürekli ne alakası var deyip durdum
Böyle okuyunca nasıl kötü hissetmiş olabileceğini sinir oldum şimdi kendime![]()
Sen de haklısın.Ahahahaaman aynı şey işte. Anlattığımı anlamadıktan sonra ne söylediğimi bilmesinin ne anlamı var ki
![]()
Söyledim. Dinliyorum diyor. Arkadaşlarını çok güzel dinliyor ama. Bazen üzüldüğümü söylüyorum bazen kızıyorum ama yok çözemedim bir türlü.Siz söylediniz mi hiç eşinize ? Konuştunuz mu yani onunla ?
Bilmiyorum valla ne yapmamız gerekiyor. Evlilik danışmanı mı deniyordu. Öyle bir yere gitmenin faydası olur mu acabaSöyledim. Dinliyorum diyor. Arkadaşlarını çok güzel dinliyor ama. Bazen üzüldüğümü söylüyorum bazen kızıyorum ama yok çözemedim bir türlü.
Gerçekten dinlemiyormuşum çünkü dinlermiş gibi yaparken evet hayır gibi basit cevaplar verip sonradan böyle dedin dediğinde bide tartışıyorum demedim diyeSizi eşim gibi düşünerek soruyorum o zamangerçekten dinlemiyor muydunuz ? Ya da dinliyorsunuz ama ilgilenmediğiniz bir konu olduğu için mi cevap vermiyorsunuz? Olay nedir yani tam olarak ?
Kesinlikle olur ben psikologa başladım. Daha yeni gitmeye baslamama ragmen iyi geleceğini anladım. Evlilik danışmanına gidelim derseniz kabul etmez KESIN. Siz iyi bir psikolog bulup anlatın bence hem her konuda yardımcı olacak gibi geldi bana. Insam esi kendini dinlemeyince değersiz ve sevilmiyor gibi hissediyorBilmiyorum valla ne yapmamız gerekiyor. Evlilik danışmanı mı deniyordu. Öyle bir yere gitmenin faydası olur mu acaba
Ne bileyim iki laklak yapacaksin diye de psikolog edasina girip, kivranip anlatmak hic cekici olmaz bence hevesim kacar benim.Geçin karşısına tutun ellerinden sohbet edin,konuşun. Dinlemezse dikkati dağılırsa beni dinle diyin. Şahsen ben hep öyle yaparım, eşim sağolsun hep dinler ama bazen tartışırken gözlerini kaçırır ya da konu kapansın ister. O zaman ben de açık açık söylüyorum beni dinle, daha bitirmedim bitirip içimden atmak istiyorum, gözlerime bak lütfen vs vs şeklinde. Bence doğru iletişimden geçen ilk yol tamamiyle şeffaf olmak. Beklentiniz olan bir şey gerçekleşmiyorsa bir de karşı taraftan isteyip öyle deneyin, kadınlar olarak hep içimizden isteyip isteyip, olmayınca da üzülüyoruz. Erkeklere basitçe söylemek yetiyor aslında.
Ayy ne kadar aynı ya kendimi okudum. Bütün gün evdeyim artık çok bunaldım adam yerine koyup dinleyenim bile yok.
Bebiş olmadan önce çalışıyordum 40 kişini yöneticiliģijibyapıyordum 40 ile konuşuyordum nerdeyse gün içinde konuşmak ne ozgürlükmüş meğer boş bir konuşmada olsa . Ben eve gelincede konuşuyordum . Bu erkekler iki işi bir arada mı yapamıyolar anlamadım normalde beni tanıyor bu çom gevezede demez aslında ayarımda biriyimdir . Tuhaf eşimde böyle yapınca çok mu konuşuyorum acaba diyorum . Geçen arkadaşıma sordum yoo ben daha çok konuşuyorum asıl rahatsızmı ettim seni dediBen de aynıyım valla canım. Hadi senin bebeğin var. Benim o da yok. Yurt dışında yaşıyorum. Bir arkadaşım kapı komşum hiç bsey yok. Çok kötü gerçekten
Yine de farkında olmanız güzel bsey. Ben söyleyince inkar ediyor sadeceGerçekten dinlemiyormuşum çünkü dinlermiş gibi yaparken evet hayır gibi basit cevaplar verip sonradan böyle dedin dediğinde bide tartışıyorum demedim diye
Ama benim durumum genel değil bu ara kafamı
meşgul eden konular var o sebeple böyleyim:) Kafamda sürekli konuşan biri varken dışarıya kapatmışım demek ki.
Haklısınız. Böyle bir çözüm bulmak gerekir artıkKesinlikle olur ben psikologa başladım. Daha yeni gitmeye baslamama ragmen iyi geleceğini anladım. Evlilik danışmanına gidelim derseniz kabul etmez KESIN. Siz iyi bir psikolog bulup anlatın bence hem her konuda yardımcı olacak gibi geldi bana. Insam esi kendini dinlemeyince değersiz ve sevilmiyor gibi hissediyor![]()
Ay aynen ya. Aynıyız valla. Genelde mi böyle acaba bilmiyorum ? Hani kadınlar sürekli gezmek bseyler yapmak ister de erkekler mi istemez? Haftasonuna 1 gece 2 günlük yakın bir şehre gidip orda bi otelde kalalım. Oraları gezelim diyorum. Yok diyor. Ne varsa sanki?Kendimi gordum bu yaziyi okuyunca ben konusmazsam konuşmaz.konusurkende ya elinde tlfn vardir yada tv izler genelde sozumu alakasiz birseyle böler ve konuşmam yarim kalir.sonrasindada nerde kalmistin vs demez.Sabah kahvalti yapar.aksam gelir yemek yer sonra tv tlfn.3 yillik evliligimde bir kere bile birseyler yapalim demedi.yaparsak benim israrli soylemlerimle sanki sadece benim icin gideriz.Yani biz kahve içmeye gitmeyiz beni kahve içmeye goturur.cok yanlizim ailem cok uzakta arkadaş vs yok. Ustelik hamileyim. Artik cok yoruldum tükendim. Iki gundur bende konusmuyorum kus degiliz ama ben komusmadigim icin evde ses yok oyle iste![]()
Sadece tek bir Şey anlatacak ve onu çok iyi anlayıp yorum yapacak olsa inanın onu seçerdim. Sürekli konuşup da hiç birini anlamamasından çok çok daha iyi yani ama işteBen şuna kanaat getirdim erkekler her aklına gelen konuyu yada her konuyu mesele edıp konuşma gereği duymuyor ki bız o konustugunda nekadar dınleyıp anlayabılıyoruz eğer anlamıyorsak birseyı paylaşma geregı duymuyor.Biz anlamasada anlayana kadar zorluyoruz.Ben genellikle gün içinde bir sürü konu varken kafamda misal 5 se kendim için gerekli gördüğüm 2 konuyu açıyorum.ozman dınledıgını farkettım bıryerden sonra almıyor çünkü,Aman bosveeerr diyip kapanıyor.Bazı konularla kafasını meşgul etmek istemez.Genelde işten kafası bı ton gelıyor önce sorarım gün içindeki durumları ogrenırım sonra açarım. işle ilgili yoğunluğu varsa anlatırda anlatır şirket problemleri streslı konuşmaya ıhtıyacı var bellidir a-kişisinden b-ye uzar dınlıyormus gibi yaparım bazen
işin özü iki taraf içinde uzatmadan paylaşmak![]()
Ben de aksine konuşmayı çok seven biriyim. Konuşacak kimsem yokBir süre bir şeyler anlatmayı bırakın siz de. Tek taraflı gayretle gidecek şey değil ki evlilik.