Ben hala tam anlayamadım özür dilerimÜzdüğüme, kırdığıma üzülüyorum. Dünya gerçekten hassas kalpler için cehennem.
Ne yapabilirim peki? o bazen neşeliyken izlemeyi öneriyorum zaten canı sıkkınken değil.onu da mı yapmıyım uzak mı durayım? o zamnda kendimi hizmetçi gibi hissediyorum sadece temizlik yemek vs. birşey paylaşmamak çok zor geliyorYani Allahım hiç kimseye yaşatmasın da aile sıkıntılarını yaşamayan bilemez.
Sen öyle diziydi, televizyondu derken günlük yaşamdan söz ederek daha çok sinirlerini bozuyorsundur maalesef.
Sizin haval olmanizla, guzel bulmasiyla, zeki oldugun belli demesiyle cumle arasinda kullandigi yok şöyle olacakti,tabi boyle olcak. Of puff ben nelerle ugrasiyorum sen ne diyorsun demesi ilgisiz. Biri sizin ozellikleriniz biri ise birlikte bir konusmada size karsi takindifi tavir. O seni ezdikce sende ona sesini yukseltmez sessiz kalirsan xogalarak devam eder. Her seferinde bundan memnun olmadgni ve seninde ona boyle giderse ezici konusacagini belirtmelisin.Beni biraz havalı bulur, hep öyle der laf arasında senin gibiler işte öyle sever yada zaten benden zeki olduğun belli ki vs.çok güzelsin de der canı istediğinde.yani hep ezici konuşmaz ama muhabbet akışı akmıyor. Sanırım son zamanlarda insanın insana tahamülü çok azaldı eşler de dahil
Burda dedigi bu kadin esine esinin davrandgi gbi davranmisBen hala tam anlayamadım özür dilerim
Eşin sana böyle ters davranıyordu ama sen onu üzdüğüne mi pişmansın, keşke daha fazla alttan alsaydım mı diyorsun?
Eğer öyleyse demekki tahamülün kalmamış ki en son verilcek bu kararı almışsın. daha fazla çekmek seni fiziksel ve ruhsal sağlığından ederdi.
Ve evet dünya hassas insanlar için çok zor.ben yardım alıyorum.
Yok ben eski eşime eşinizin size davrandığı gibi davranıyordum. O çok duygusal bir insandı. Çok üzülüyordu. Hala vicdanen rahatsızım yaptıklarımdan. Yoksa evliliğim bittiği için üzgün değilim.Ben hala tam anlayamadım özür dilerim
Eşin sana böyle ters davranıyordu ama sen onu üzdüğüne mi pişmansın, keşke daha fazla alttan alsaydım mı diyorsun?
Eğer öyleyse demekki tahamülün kalmamış ki en son verilcek bu kararı almışsın. daha fazla çekmek seni fiziksel ve ruhsal sağlığından ederdi.
Ve evet dünya hassas insanlar için çok zor.ben yardım alıyorum.
Bu kadın demeseydin iyiydi arkadaşım yaBurda dedigi bu kadin esine esinin davrandgi gbi davranmis
O anlamda demedim ya tanımlamak icin dedim. Kusura bakma vallaBu kadın demeseydin iyiydi arkadaşım ya
Evet kendini o şekilde hissetmen çok normal ama yapacak bir şey yok.Ne yapabilirim peki? o bazen neşeliyken izlemeyi öneriyorum zaten canı sıkkınken değil.onu da mı yapmıyım uzak mı durayım? o zamnda kendimi hizmetçi gibi hissediyorum sadece temizlik yemek vs. birşey paylaşmamak çok zor geliyor
Doğru haklısınız ikisi farklı şeyler.ben bunun ayrımını yapamıyorum kafamda karışıyo kişiliğimi nasıl gördüğüyle, ilişkiye olan yaklaşımı.Sizin haval olmanizla, guzel bulmasiyla, zeki oldugun belli demesiyle cumle arasinda kullandigi yok şöyle olacakti,tabi boyle olcak. Of puff ben nelerle ugrasiyorum sen ne diyorsun demesi ilgisiz. Biri sizin ozellikleriniz biri ise birlikte bir konusmada size karsi takindifi tavir. O seni ezdikce sende ona sesini yukseltmez sessiz kalirsan xogalarak devam eder. Her seferinde bundan memnun olmadgni ve seninde ona boyle giderse ezici konusacagini belirtmelisin.
Rica ederim. Baya bir yerde harflere yanlış basmışım. Klavyem değişti alışamıyorum onun azizliği küçük klavye alisamadimDoğru haklısınız ikisi farklı şeyler.ben bunun ayrımını yapamıyorum kafamda karışıyo kişiliğimi nasıl gördüğüyle, ilişkiye olan yaklaşımı.
Teşekkür ederim aydınlatmanız için burayı bu yüzden seviyorum
Kimsenin hayati dumduz bir yol degil ki. Inis çıkışları var bir insani pohpohlayacagin süreç tas catlasa en cok 2 haftadir.Evet kendini o şekilde hissetmen çok normal ama yapacak bir şey yok.
O konuşursa onu dinlersin, onu haklı bulursun, sorunu olan her kimse anne, baba nasıl diye yumuşakça sorabilirsin, en önemlisi ağlayınca sarılabilirsin. Eşinle benzer durumdayım emin ol ihtiyacım olan tek şey omuz...
Napak gülüm boşayak gitsinBu durumdan rahatsız olup , onunla konuşmak işe yaramıyorsa, aslında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz
Alışmış kudurmuştan beterdir yarın boşanıyorum mutluyumNasıl olsa alıştın sen
Yürü be , kim tutar seniAlışmış kudurmuştan beterdir yarın boşanıyorum mutluyumbidaha olsa bidaha boşarım
belki o sizin muhabbet seviyenize cikamiyordur. bu bahsettiginiz sebepler de var. sizi ezmek istiyordur kendini iyi hissetmek icin. kompleks yani.Beni biraz havalı bulur, hep öyle der laf arasında senin gibiler işte öyle sever yada zaten benden zeki olduğun belli ki vs.çok güzelsin de der canı istediğinde.yani hep ezici konuşmaz ama muhabbet akışı akmıyor. Sanırım son zamanlarda insanın insana tahamülü çok azaldı eşler de dahil
Çok teşekkür ederim, öyle olduğumu düşünürüm bende.empatiyi gereğinden fazla yaparım hatta ve kendimi de eleştiririm her olayda.ama bu konuda kendime üzülüyorum.hata bulamıyorum, adım attıkça terslenmek çok kırıyo insanı.dediğinizi yapıyorum kendimi çekiyorum ara ara, hemen o pervane olmaya başlıyor ama ben düzelince yine aynı döngü.bunu bozulma düzelme şeklinde değil de mesafe koyma olarak yapmalıyım bence de.Bence yazış ve kendinizi ifade ediş tarzınıza bakarak gayet aklı başında mantıklı bir kadına benziyorsunuz. Yani hani bazı insanlar vardır, muhakeme yeteneği zayıf, olmadık yerde olmadık laf eden, sinir bozan... Onlardan olmadığınız açık. Eşinizin oflamaları poflamaları kafasınının dolu olmasıyla alakalı olabilir ama bana daha çok sizin ona gösterdiğiniz ilgiden sıkılmışa benziyor gibi geldi.
Biraz kendinizi geri mi çekseniz..? Mesela o evdeyken kitap okuyun, o sohbet etmek istemedikçe kendi ilgi alanlarınıza yönelin. Ama bunu gayet hayatın akışında yapın. Kendinizle vakit geçirmekten keyif alıyormuş gibi... Sürekli etrafında pervaneyseniz bunu kısa sürede farkedip sizinle sohbet etmek isteyecektir. Tabi bunları iletişim dışında başka bir probleminiz olmadığını söylediğim için yazdım. Sevgi vs...
Bazen bi konuda konuştuğumda şakayla karışık çok biliyosun sen herşeyi der, aşağılar gibi tavırla söyler ama bence bunu gerçekten çok bildiğime inanarak söylüyo.belki o sizin muhabbet seviyenize cikamiyordur. bu bahsettiginiz sebepler de var. sizi ezmek istiyordur kendini iyi hissetmek icin. kompleks yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?