- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
Evet, kesinlikle bozulmuş gibi değil, sadece kendinizle vakit geçirmek onunla sohbet etmekten size daha çok keyif veriyormuş gibi davranın. Ve hemen etrafınızda pervane olunca da bu tavrınızı bozmayın. Uzun vadede işe yarar gibi.Çok teşekkür ederim, öyle olduğumu düşünürüm bende.empatiyi gereğinden fazla yaparım hatta ve kendimi de eleştiririm her olayda.ama bu konuda kendime üzülüyorum.hata bulamıyorum, adım attıkça terslenmek çok kırıyo insanı.dediğinizi yapıyorum kendimi çekiyorum ara ara, hemen o pervane olmaya başlıyor ama ben düzelince yine aynı döngü.bunu bozulma düzelme şeklinde değil de mesafe koyma olarak yapmalıyım bence de.
kendini tutan, duygularını belli etmeyen odun gibi bi kadına dönüşmekte istemiyorum ama bazı erkekler zorla buna itiyor bizi işte.
ne acı
Zaten ben ona neşeli ol, gül biraz,yada ne biliyim beni tatile götür, gezelim canım sıkılıyo vs. demiyorum ki.sadece muhabbet etmek istyorum soru soruyorum, yorum yapıyorum ve bu konuda terslenmek bence de psikolojik şiddete giriyor.Kimsenin hayati dumduz bir yol degil ki. Inis çıkışları var bir insani pohpohlayacagin süreç tas catlasa en cok 2 haftadir.
Her problemi olan bu sekilde cevreye yansitsa ortada diyalog diye bir sey kalmaz.
Tabii üzülürsün derdin olur susarsin vs ama bir iki haftaya en azindan kafanda toparlar yanindaki insan yok gibi davranmazsin. Yoksa o da sana oyle davranir bu sefer daha cok uzulursun.
Cunku kimsenin kimseye uzun sure psikolojik siddet yapmaya hakki yok.
Sen yaralandin tamam acını anliyorum ,paylasalim ama sonra ölüm kalim meselesi degilse yavas yavas toparlanman gerekir
Severler evet ama gidip zeki ve güçlü kadınlarla evlenirlerRica ederim. Baya bir yerde harflere yanlış basmışım. Klavyem değişti alışamıyorum onun azizliği küçük klavye alisamadim
Kisiligini böyle gördüğü içinde aslında seni konusmalarda ezmeye çalışabilir erkeklerin bazisi hatta geneli kadindan daha güçlü, daha zeki olmayi sever. Onu bu sekilde kapatmaya çalışıyor olabilir.
Ya da hayatinda ki insanlarin fikirlerine cok deger vermeyen biri olabilir. Bunu genel olarak degerlendirip bulursnuz. Esinizle bir konusun bakalim ne diyecek. Buraya da söylersiniz ona gore yorumlariz
Ben zaten terapiye de gidiyorum insanların neyi eksikse hemen onu tamamlama gibi bi örüntüm olduğunu konuşuyoruz.eşim de böyle değildi peşimde koşardı onu ben bu hale getirdim.Aslinda o kadar guzel anlatip sorunun cvbini bile kendin vermissin
Farkinda olmadan ozbenligini vermissin ortadan sen kendi kendini kaldirmissin
Surat yapma ama o istemeden bir sey verme onun icin her zaman didinme
Arada nadir jestler yap
Uzak seyret naptigina bak mesela
Bu sirada sen kendin muzik dinle kitap oku eglenmene bak
Zaten kendisi gelir sonra.
Cift terapisti mi bireysel miBen zaten terapiye de gidiyorum insanların neyi eksikse hemen onu tamamlama gibi bi örüntüm olduğunu konuşuyoruz.eşim de böyle değildi peşimde koşardı onu ben bu hale getirdim.
Evet öyle yapcam kendi kabuğuma çekilcem bi süre, bebek isteğimi de ertelicem
Ben bireysel gidiyorum, eşim gitmez ama benim gitmeme karışmıyor.Cift terapisti mi bireysel mi
Bende gittim kadin cok severse (robin norwood) kitabini okumani tavsiye ederim agir isliyor biraz
Ben onu mutlu ettiğim zaman mutlu olduğumu hissediyorumNeden onu degil de kendini mutlu etmeyi denemiyorsun?
Bu kadar sert olmasa da buna benzer bişeyler söyledim.benimle muhabbet etme, sohbet açma o zaman bana, işle ilgili bişeyden bahsetme eğer cevaplarıma tahamülün yoksa dedim.Bu adama sağlam bir ültimatom çekmeniz gerekiyor gibi. Ama gereken tavrı sergileyecekseniz. Öyle şakalaştı diye normale dönmekle, iki lafa kanıp yaşadıklarımızı gecistirmekle olmaz bu iş. Yine sizi tersledigi bir anda aniden yükselip, ne istediğinizi net ve emir şekilde belirtin. "Bir daha beni kucumsemeyeceksin, beni susturmayacaksin, terslemeyeceksin, ben senin karınım, bana saygı duymaya akşam kapı orda" gibi. Sonrasında da tamamen evden elinizi eteginizi çekip bikac hafta kendinizi kapatın, sizinle iletişim kurma çabalarıni sonuçsuz bırakın, akşamları odanıza çekilin onu yalnız bırakın. Yoklugunuzu deneyimlesin. Salak gibi gördüğü ve fikirlerine tahammül edemediği kadınla ne işi var.
Banada psikolog onermistiBen bireysel gidiyorum, eşim gitmez ama benim gitmeme karışmıyor.
Alıyım dediğiniz kitabı ismi ilgimi çekti.odama çekilip okuyayım
Bunları kendiniz görebilmeniz çok güzel. Sert bi tavır takinmalisiniz ve eşiniz düzelmiş gibi yapıp eskiye döndüğü her seferinde aynı tavırla karsilacagini bilmeli. Bu istikrarsız tavrıniz eşiniz için keyfi kaçmasın diye ara sıra idare ettiği bi tatsızlık sadece. Bundan fazlası olduğunu göstermeniz lazımBu kadar sert olmasa da buna benzer bişeyler söyledim.benimle muhabbet etme, sohbet açma o zaman bana, işle ilgili bişeyden bahsetme eğer cevaplarıma tahamülün yoksa dedim.
Sonra şirinlik yaptı ve düzeldim bende her zamanki gibi.ama haklısınız uzatmadan bazı şeyler değişmiyor başka olaylarda da ben ne zaman konuyu kapatmadım işte o zaman sorun çözüldü.
bu sorunu çözmek için çok uğraşmadığımı farkettim sayenizde
İnşallah düzelir her şey ne kadar zor durum bunlarBen zaten terapiye de gidiyorum insanların neyi eksikse hemen onu tamamlama gibi bi örüntüm olduğunu konuşuyoruz.eşim de böyle değildi peşimde koşardı onu ben bu hale getirdim.
Evet öyle yapcam kendi kabuğuma çekilcem bi süre, bebek isteğimi de ertelicem
Hep böyle değildi, hep konuşamıyo değildik, tahamülsüz değildi.evet sorunlar vardı ama ben hep mücadele ettim hepsiyle ve çözüm bulabildik ama bunu çözemiyorum o yüzden dışardan bi göz olarak tavsiye istiyorum sizden bunu da çözebilmek için, lütfen yüklenen yorumlar yapmayın,sorunlar olduğunda boşanmayan kadınların üzerine gidilmesini anlamıyorum.
En buyuk hatayi burda yapmissin zaten. Kisiligini kaybedersin boyle yaparak. Oysa o seni sen oldugun icin sevmisti. Onun olmasini istedigin kisiye donersen sadece kendinden uzaklastirirsin.Ben onu mutlu ettiğim zaman mutlu olduğumu hissediyorum
Çok haklısınız ne güzel yazıyorsunuz teşekkür ediyorumBunları kendiniz görebilmeniz çok güzel. Sert bi tavır takinmalisiniz ve eşiniz düzelmiş gibi yapıp eskiye döndüğü her seferinde aynı tavırla karsilacagini bilmeli. Bu istikrarsız tavrıniz eşiniz için keyfi kaçmasın diye ara sıra idare ettiği bi tatsızlık sadece. Bundan fazlası olduğunu göstermeniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?