• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konusmamiz

Cok kiloluydum canim 88 leri bile buldum:)) diyet ve sporla inceldim canim tavsiye ederim. Ama tabi deformasyon oldu karnimda malesef
Maşallah bende birşeyler yapmaya çalışıyorum:)deformasyon doğumlardan sonra engellenmeye birşey sağlık olsun:)

Tesekkur ederim canim yorumun icin :) hani belki giyinip suslenmisken degil de normal halimde boyle daha cok begeniyorum dese o kadar alinmazdim dusunsenize odaya gecip uzerimi degistirdim :KK43:
İinan bana üzülecek hiçbirşey yok mesela bende bir ara saçlarıma kahkül yaptırdım herkes çok beğendi ama herkes eşim ne dedi ilk tepkisi saçların ne zaman uzayacak ben beğenmedim dedi alındımmı evet alındım beğenmese bile ki gayet güzeldi beni incitti gittim hemen aarkaya doğru tel toka taktım napalım erkek milleti bizim gibi hassas değiller ince düşünmüyorlar malesef

Fesatlıkla ne alakası var.. Yazdığınız şeyin içeriğinden çok üslubunuzda sanki bizle dalga geçiyormuş hissi uyandırdı. Mesela bi alttaki bayanda aynı şekilde yorumlamış.

Ben bayanla dalga geçmedim hanım efendi kendi adınıza yorum yapın lütfen

Cinsel hayatimiz iyi demek ne demek yahu?Ne olunca iyi oluyor

Herkes neleri merak etmis (hepsini bende merak ettim)benim esas düşündüğüm sen 21 yasindaysan kocanda o civarlardadır muhtemelen. Peki bu yaşlarda 3 cocuk masrafı,kuaför giyim kuşam masrafı nasil karşılanıyor.
Bide 17 yaşında aile imzasiyla mi evlendiniz?malum resit degilken ÉVLENILMEZ!!!

Herkes neleri merak etmis (hepsini bende merak ettim)benim esas düşündüğüm sen 21 yasindaysan kocanda o civarlardadır muhtemelen. Peki bu yaşlarda 3 cocuk masrafı,kuaför giyim kuşam masrafı nasil karşılanıyor.
Bide 17 yaşında aile imzasiyla mi evlendiniz?malum resit degilken ÉVLENILMEZ!!!
Esim 28 yasinda maddi acidan problemimiz yok cok sukur. Evet canim ailemin imzasiyla evlendim

Cinsel hayatimiz iyi demek ne demek yahu?Ne olunca iyi oluyor
Yanlis anlamayin kotu bi niyetle belirtmedim. Sadece bu durumu cinsel hayata baglayanlar olur diye toplu cevap olsun diye yazdim. Hani cinsel hayatiniz kotuyse ondan giymenizi istemiyor olabilir gibilerinden

İinan bana üzülecek hiçbirşey yok mesela bende bir ara saçlarıma kahkül yaptırdım herkes çok beğendi ama herkes eşim ne dedi ilk tepkisi saçların ne zaman uzayacak ben beğenmedim dedi alındımmı evet alındım beğenmese bile ki gayet güzeldi beni incitti gittim hemen aarkaya doğru tel toka taktım napalım erkek milleti bizim gibi hassas değiller ince düşünmüyorlar malesef
Ay bana da olmustu desem. Sacimi kestirmistim hemde onun istegiyle. Sonra onu tam istedigim giba ama arkasi olmamis desin mi. Surekli sacimi topladim uzayana kadar

Back
X