• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konusmamiz

19.01.2014 tarihinde evlendim 6 kasim 2014 tarihinde kizimi kucagima aldim 16 ekim 2015 tarihinde oglumu kucagima aldim son olarak 28 nisan 2017 de oglumu kucagima aldim aciklayici olmustur umarim :))

Masallah :anne:
Adam ceket atmis hamile kalmissiniz:olamaz:
O cocuklar oyuncak icin birbirine girmiyor mu yahu?
Benim 2 tane var, resmen harp kopuyor.
Onlara hakemlik yaparken zaten gun bitiyoro_O

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...

Benim esimde cok onem vermez. Boyle suslenme romantik gece vs. ki bende odun biriyim zaten. Bence kendinizi kasmayin gecelikten ziyade sik suslu pijama takimlari var. Suslenmeyi seviyosaniz hem esinize hemde size uyan ortak seyler giyin. Evet acik dantelli gecelikle oyle karsilkli oturulmuyo. Yatak disinda bana da tuhaf geliyo. Kendinizi kotu hissetmeyin bu durum icin

4 yılda 3 çocuk ve sizdeki enerji. ben olsam akşamları koltukta sızardım heralde saç baş bi yerde.
ne libidonuz varmış yaa

Masallah :anne:
Adam ceket atmis hamile kalmissiniz:olamaz:
O cocuklar oyuncak icin birbirine girmiyor mu yahu?
Benim 2 tane var, resmen harp kopuyor.
Onlara hakemlik yaparken zaten gun bitiyoro_O
Tabii oluyor arada ama biz bu durumu onlemek icin ikizlermis gibi herseyi cift aliyoruz.

Benim esimde cok onem vermez. Boyle suslenme romantik gece vs. ki bende odun biriyim zaten. Bence kendinizi kasmayin gecelikten ziyade sik suslu pijama takimlari var. Suslenmeyi seviyosaniz hem esinize hemde size uyan ortak seyler giyin. Evet acik dantelli gecelikle oyle karsilkli oturulmuyo. Yatak disinda bana da tuhaf geliyo. Kendinizi kotu hissetmeyin bu durum icin
Artik oyle yapiyorum canim gecelikleri uzun bir sureligine rafa kaldirdim

Maşallah Allah sağlık versin size de evlatlarınıza da imrendim size benim 1 yaşında kızım var resmen 10 yaş yaşlandım :) kendine bakmak giyinmek saçına başına bakmak iyi geliyor insana ben her zaman yapamıyorum planlı programlı olmak güzel gerçekten
Kazadan korkuyorum spiral mi taktrsam dıyorum hatta şu an :)
Eşinize gelince o da arada sizi salaş görmek istiyor kötü bir şey dememiş alınmayan :)
Bir de 8 e nasıl alıştılar ya maşallah ben de kızımı alıştrnak istiyorum tavsiyeniz var mı
Kucukkeen baslamak gerekiyor canim mesela ben once yanlarina yatarak basladim uzun bir sure hep birlikte uyuduk sonra onlar uyuduktan sonra yanlatindan ayrildim sonra zamanla o saatte uyumaya alistilar sirf yakinimda olsunlar diye oturma odamla cocuklarimin odasinin yerini degistirdim odalarimiz yakin olunca yanlarinda yatmamami yadirgamadilar. Birde cocuklarima surekli onlarin odalarinin oldugunu ogretmeye calistim mesela oyun oynayacaklari zaman hadi kendi odanizda oynayin ya da sizin yataginizda yatabilir miyim gibisinden. Kizima arkadasina odana gostersene falan diyordum mesela benimsedi bu sekilde once odalarini sevdirmen gerektiryor canim anlican

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...

yok artık 4 yılllık evli 3 çocuk ve çocuklardan fırsat yaratıp bakımlı olmak maşşallah, anlattığınıza göre eşiniz size bence kötü birşey dememiş ki olması gerekende eşinizin dediği :)bu kadar yıpratmayın kendinizi

Ne kadar da iciniz fesat. Uydurma olabilecek ne yazdim ki su konuda absurt bisey yok

yok artık 4 yılllık evli 3 çocuk ve çocuklardan fırsat yaratıp bakımlı olmak maşşallah, anlattığınıza göre eşiniz size bence kötü birşey dememiş ki olması gerekende eşinizin dediği :)bu kadar yıpratmayın kendinizi

Fesatlıkla ne alakası var.. Yazdığınız şeyin içeriğinden çok üslubunuzda sanki bizle dalga geçiyormuş hissi uyandırdı. Mesela bi alttaki bayanda aynı şekilde yorumlamış.

Fesatlıkla ne alakası var.. Yazdığınız şeyin içeriğinden çok üslubunuzda sanki bizle dalga geçiyormuş hissi uyandırdı. Mesela bi alttaki bayanda aynı şekilde yorumlamış.
Iyi ama bu mumkunati olmayan bisey degil neden sizinle dalga geceyim ki. Onca kisiye cevap vermisim neyi nasil yaptigima kadar herseyi yazmisim uydurmalik ne gordunuz uslubumda.

Benim eşimde önemsemez kıyafeti süsü püsü aynı şekilde gereksiz bulur maşallah artarsa doğumlar ve kilo yok helal olsun bizde tık yok kilo almış gidiyor :))
Cok kiloluydum canim 88 leri bile buldum:)) diyet ve sporla inceldim canim tavsiye ederim. Ama tabi deformasyon oldu karnimda malesef

Tesekkur ederim canim yorumun icin :) hani belki giyinip suslenmisken degil de normal halimde boyle daha cok begeniyorum dese o kadar alinmazdim dusunsenize odaya gecip uzerimi degistirdim :(

Back
X