• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle konusmamiz

Ayy kadin olup kocasini kendine baglayanlar konusundan taze geldim.yepyeni bilgiler edindim ustelik.girgir yapmamissin canim sendeki eksik bu
Ahahaha girgir onemli tabii ama :))) dedigim gibi esimi eve baglamak falan filan bunlar hikaye pasakli olmamanin yeterli oldugunu dusunuyorum tum bunlari kendim mutlu oldugum keyif aldigim icin yapiyorum canim

Eski konularına göre kızı 19 aylıkken diğer oğlu 9 aylıkmış ve hamileymiş. E kızı 10 aylıkken oğlunu doğurmuş. Küçük oğlunu da oğlu 10 aylıkken doğurmuş. E bu da eder 20 ay. Ama 3,5 ay eksik kalıyor :)
Ben pek anlayamadım ama hayırlısı :)
Tarihleri tam olarak yazdim yalan anlatacak halim yok ya:) 19.01.2014 evlilik tarihim 6 kasim 2014 kizimi dogurdum 16 ekim 2015 oglumu dogurdum 28 nisan 2017 de de 3. Yu dogurdum DOGURDUM yani :KK70:

Bu cocuklarin yasida 3/2/1 en fazla ucunu uyutup bakim yapip susleniyosun saskinim dogrusu ben bijamalarimi zor giyiyorum kizim uyuyana kadar esim zaten uyumus olur genelde cocuklarini nadil uyutuyosun bence onlari anlat senden ogrenikecek cok sey oksa gerek kendine vakit ayirabiliyo olman cok guzel uc bebekle
Elim pratiktir hizliyimdir her konuda. Birde planliyimdir cocuklarin uyku saati yemek saati herseyi bellidir benim yemek yapicam saat mesela ev islerimin bitmis olmasi gereken saat ha tabii ara sira aksaklik oluyor ama duzeni bozmuyorum durumu idare ediyorum bi sekilde canim

Çok açık konuşmuş gayet iyi yapmış. Sizde bundan sonra kendiniz seviyorsanız giyersiniz, eşiniz için giymezsiniz. Bende hiç sevmiyorum. Her an cinselliği çağrıştırıyor ve o içgüdüden kurtulup doğru düzgün sevimli bi an kuramıyorsunuz. Her an şehvetle yaşayamam ki. Eşinizde yaşamak istememiş. Üzülmeyin hiç, dürüst olmuş.
Ayni fikirdeyim sizinle. Ben de ne zaman giysem hic rahat etmem. Aksine hep boyle sevismekten kacacak yer ararim. Zaten hepi topu on kere giymisligim yoktur.

Bence esiniz gayet guzel aciklanis bence kirilacak bir durum yok. Sevmeyebilir bence cok normal. Ben de kendimi oyle gecelikler icinde daha seksi hissetmek yerine aykiri hissediyorum hep. İcimdeki heves kaciyor. Siz seviyorsaniz giymeyi sortlu saten takimlar tercih edebilirsiniz bilemiyoeum.

Alinacak bi soru sormamissin ki canim benim. Dogrusunu soylemek gerekirse benim icin epey onemli ama onun icin onemli degil diye de bakimimdan ya da geceliklerimden vazgececek degilim siz anlayin ne denli onemli oldugunu. Cocuk konusuna gelince ikisini planli yaptik arkadas gibi buyusunler diye 3. Ye ise spiralle hamile kaldim. Hamileligimi ogrendigim de spiralinde dustugunu ogrendim zira icimde bulamadilar da :)))
Sağlıkla büyüsünler :) Şu yüzden sordum, mesela her kuaföre gidişinizin sebebi,makyajınızın sebebi ne bileyim fiziksel her değişimin sebebi eşinize cinsel anlamda çekici görünmek mi?

Elim pratiktir hizliyimdir her konuda. Birde planliyimdir cocuklarin uyku saati yemek saati herseyi bellidir benim yemek yapicam saat mesela ev islerimin bitmis olmasi gereken saat ha tabii ara sira aksaklik oluyor ama duzeni bozmuyorum durumu idare ediyorum bi sekilde canim
Ben ekstra plansiz biri olarak cok merak ettim bir gunun nasil geciyor kac saat uyuyorsun.

Bahsettiğiniz o seksi kıyafetler biraz yapmacık geliyor bana. Yani her zaman giyilmez bence ya. Erkekleri zaten kadının doğal haliyle seksi görünmesi daha çok cezbeder. Eşinizin sizi beğenmesi için giyiniyorsaniz, isteğini gayet güzel ifade etmis. Fiziki avantajlara göre normal kıyafetler tercih edilmeli bence

Sağlıkla büyüsünler :) Şu yüzden sordum, mesela her kuaföre gidişinizin sebebi,makyajınızın sebebi ne bileyim fiziksel her değişimin sebebi eşinize cinsel anlamda çekici görünmek mi?
Yani yuzde 50 50 diyelim. Mesela ben kiloyu sevmiyorum spor yapiyorum kendim icin cunku esime kalsa ihtiyacim yok kilom tam vucudum da yerindeymis. Ya da ne bileyim ben kuafore gidince kendimi daha iyi hissediyorum ama esimin begenmeside hosuma gidiyor. Bilmem anlatabildim mi ki:)

Ben ekstra plansiz biri olarak cok merak ettim bir gunun nasil geciyor kac saat uyuyorsun.
Mesela sabah 6 bucukta kalkarim esimi yedirir icirir ise gonderirim. Biraz daha sekerleme yaparim 8 gibi cocuklarin kahvaltisi hazir olur yediririm ilk once yemeklerimi ocaga koyarim uc yemegi ayni anda pisirmek gibi bir yetenegim vaardir:)))) yemeklerim piserken evimi toplarim zaten elim cabuktur 3 saatte evim piril piril olur. oglen yine cocuklarla ilgilenirim yediririm sonra oyun oynariz ne biliym disariya cikariz falan. Aksam 7 olunca cocuklarimin hizmetini yapar yatiririm sonra eger utum varsa hemen hallederim oyle dusumu alip bakimimi yaparim eger isim yoksa dinlenirim sonra bakimimi yaparim :)))) gecede cocuklarima sut yaparim erken yattiklari icin boyle iste anlatmaya calistim elimden geldigince atladigim olmustur mutlaka:)

Cinsel hayatimiz cok iyi demene gerek yoktu. 4 yilda 3 cocuktan belli ne kadar iyi oldugu...

Mesela sabah 6 bucukta kalkarim esimi yedirir icirir ise gonderirim. Biraz daha sekerleme yaparim 8 gibi cocuklarin kahvaltisi hazir olur yediririm ilk once yemeklerimi ocaga koyarim uc yemegi ayni anda pisirmek gibi bir yetenegim vaardir:)))) yemeklerim piserken evimi toplarim zaten elim cabuktur 3 saatte evim piril piril olur. oglen yine cocuklarla ilgilenirim yediririm sonra oyun oynariz ne biliym disariya cikariz falan. Aksam 7 olunca cocuklarimin hizmetini yapar yatiririm sonra eger utum varsa hemen hallederim oyle dusumu alip bakimimi yaparim eger isim yoksa dinlenirim sonra bakimimi yaparim :)))) gecede cocuklarima sut yaparim erken yattiklari icin boyle iste anlatmaya calistim elimden geldigince atladigim olmustur mutlaka:)
Erken kalkmak gercekten onemli hersey benimde yetisiyor bakimsizda degilim ama cocuksuzum :))
Cocuk olunca bu enerji nereden geliyor masallah sana.

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...

Eşin kısaca doğal olmanı istemiş

Maşallah Allah sağlık versin size de evlatlarınıza da imrendim size benim 1 yaşında kızım var resmen 10 yaş yaşlandım :) kendine bakmak giyinmek saçına başına bakmak iyi geliyor insana ben her zaman yapamıyorum planlı programlı olmak güzel gerçekten
Kazadan korkuyorum spiral mi taktrsam dıyorum hatta şu an :)
Eşinize gelince o da arada sizi salaş görmek istiyor kötü bir şey dememiş alınmayan :)
Bir de 8 e nasıl alıştılar ya maşallah ben de kızımı alıştrnak istiyorum tavsiyeniz var mı

Back
X