- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi gencanneee
:)) Doğrudur valla.Iste bunlar hep dogalgaz![]()
İşte buralar da hep fakirlik :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) Doğrudur valla.Iste bunlar hep dogalgaz![]()
Uzulmeyin yaa, bende canim sıkıldimda suslenirim ,paylonco gibi olmusun der.. Sevmiyorlar demeki hic te alinmiyorum gulup geciyorum.. Oyle ozel pijama giydimdede bakmiyor bile.. Mini le bile dolastigimdada giyin der.. Şort aldim daha zayiflamam gerek onu giymem icin, bakalim ona ne diyecek..
Ay yalniz degilmisim bizde de durum ayniymis yeni ogrendimMaşallah diyeyim. 4 yilda üç cocuk. Vişşş...
Konuna gelirsek: benimkide sevmez...
Ben şahsen cok severim sexy iç çamaşırı filan almayi ve giymeyi.
Ama eşim sevmiyor. Benim paspal hallerim ona cok sevimli geliyor nedense
Ne giydigimin pek bi onemi olmuyor acikcasiBence kocanız kendince doğum kontrol yöntemi uyguluyor![]()
Ay yalniz degilmisim bizde de durum ayniymis yeni ogrendim![]()
Bunu 4 yil sonra soylemesiSorun yapacagın bir durum yok. Zevkler ve renkler degişir. Esin seni dogal halinle daha cok begendigini soyluyor bu guzel bişi.
Benim de cekmecelerim dolup taaiyor ama kirildim giymem bundan sonraÖyle vallah. Yalan yok. Dolabim dolu dolu sexy parcalar... ama benimki benim tepemde topuz, sabahdan kalma rimel ve şalvar tipi pijamama hayran
Yani takmiyorum bile hevesimi aliyorum bende boyleayy oyle deseydi demek hastaliga kapilirdim. Aman begenmezlerse begenmesinler
![]()
Benim de cekmecelerim dolup taaiyor ama kirildim giymem bundan sonra![]()
Oyle mi dersinizbence cok tatli ifade etmis. ben olsam canim kocam diip öpüp sarilirdim. sonucta daginik halini cok tatli buluyor esin.
Bende de durum ayni aslinda. Kendim sevdigim icin giyiyorum ve her zaman giymem sasirdim yani bunca zaman bisey demedi.hatta yakismis dedi ne degisti anlamadmKendin beğendiğin icin giy canim. Ben öyle yapiyorum. Canim isterse giyiyorum... yani sirf onu empoze etmek icin değil. Kirilcak birşey yok aslinda... ne güzel eşin senin doğal halini seviyor... aslinda en güzel iltifat
Oyle mi dersiniz![]()
Sagol canim :) Utaniyormus bakmaya 3 cocugu nasil yaptiysak.Havalar soğuk ya belki ondan böyle tepki vermistir belki geceligin kisa olmasi felan insanin içi üşür baktikca bu soğuklarda yani..havalar ısıninca eskisi gibi davranır bence.Lafi toparlayamadım kisacasi takilmayin 3 cocugada maasallah bu arada.
Keske sizin kadar iyi dusunebilsem hayran kaldim esiniz cok sanslivalla bence öylehic üzülme. belki yoruldugunu görüyo canim karim bide benim icin yorulmasin diyor?