Esimle konusmamiz

Aynı benim eşim. Benimki de hiç hoşlanmaz gecelikten vs. Doğal hallerimi daha çok beğeniyor. 3.5 yıllık evliyiz biz de. Kimi erkekler böyle demekki.

Soylediginize katiliyorum bende bu dusuncedeyim ama surekli giymem zaten arada o da yeni almistim diye giymek istedim aldigim tepki uzdu biraz :KK43:
Olsun seviyor gözükmekten iyidir. Yatarken giyersiniz rahat ederseniz. Ne güzel işte doğalken hiç güzel miyim iyi miyim diye düşünmenize gerek yok.

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
Temiz kalpli başı önde erkeklerden demekki benim eşim gibi bende cikamamam onun karşısına o da bakamaz öyle geçen bayan arkadaşlarım gelmişti öğle yemeğine geldi hoşgeldiniz dedi ama mutfakta bana soruyor kim kim bar diye bakamiyor hiç çekingen biri değil günlük hayatta oysa o adamdan zarar gelmez Allah daim etsin :)

Merhaba hanimlar hemen konuya gireyim. Ben 4 yillik evliyim 3 cocugum var. Her aksam cocuklarimi uyuttuktan sonra dusumu alirim bakimimi yaparin dun gecede aynisi oldu suslendim puslendim afedersiniz gecelik giydim sirti yanlari falan acik kisa bisey. Neyse esim geldi bana bi bakti gulumsedi optu oturduk. Yeni almistim o geceligi yakismis mi yorum yapmadin dedim. O da biraz eveledi geveledi ya aslinda ben boyle seylere pek onem vermiyorum. sana rahat rahat bakamiyorum mesela dedi sasirdim acikcasi. Devam etti ben senin normal halini ne bilim pijamayla taytla sortla sacini salas topladigin halini daha cok seviyorum begeniyorum kendini benim icin yormana gerek yok yatakta giyiyorsun zaten yeterli dedi. Aslinda kotu bisey soylemedi ama uzuldum acikcasi yani kendimi kotu hissettim. Bu arada cinsel hayatimiz gayet iyi aramizda bi problemde yok ama ne bilim bi tuhaf oldum icimi dokmek sizinde fikirlerinizi almak.istedim okudugunuz icin tesekkur ederim...
Maşallah cansel hayatınıza bir dur deyin .4 yılda 3 çocuk .resmen tıbbi zorlamissiniz.

hayır 3 çocukla uğraşıp her akşam duşa girmeye nasıl mecal buluyorsun ben onu merak ettim asıl:deli:
Canim o bende takinti haline geldi banyo yapmasam iyi hissetmiyorum. Isin aksine oldukca enerjigim aksamdan yorgun dusmek yerine kendimle ilgileniyorum bakimimla. Kiymet bilene tabi

Temiz kalpli başı önde erkeklerden demekki benim eşim gibi bende cikamamam onun karşısına o da bakamaz öyle geçen bayan arkadaşlarım gelmişti öğle yemeğine geldi hoşgeldiniz dedi ama mutfakta bana soruyor kim kim bar diye bakamiyor hiç çekingen biri değil günlük hayatta oysa o adamdan zarar gelmez Allah daim etsin :)
Aminn sagolunn:)

Cinsel hayatınızda da utangaç biri mi rahat rahat bakamıyormuş onu anlayamadım.
Sizi istemesi için gecelik şart değil demek ki normal halinizle daha çok beğeniyor böyle yaptığınızda zorlama gibi hissediyor olabilir.

Emzirirken hamile kalınca süt acıyor bebek içmiyor diye duymuştum var mı öyle bişeu?
Yanlış konuya yazdınız bence ama yok öyle bir şey çocuk emdiği müddetçe bi risk yoksa emzirebikiyor ben öyle yaptım :)

Valla ben beğenerek aldığım geceliği giydiğimde kendim kendime bile hayran hayran bakıyorum. Başı önde değilsem tabii:)))))

="calis3418, post: 54258417, member: 733901"]Yanlış konuya yazdınız bence ama yok öyle bir şey çocuk emdiği müddetçe bi risk yoksa emzirebikiyor ben öyle yaptım :)
yok yanlış konuya yazmadım. Konu Sahibi daha iyi bilir diye meraktan yazdım. Benim eşimin annesi de aynı böyle doğurmış. Eşim ve abisi istememişler o zaman ama üçüncüsü içmiş de. Merak işte yeri gelmişken:)

Inanin istesemde birakamam rahat edemem oyle. Esimin de payi var ama ben cogunu kendim sevdigim icin yapiyorum canim
Inanır mısın bende öyle aynı senin gibiyim . Ve erkeklerin böyle doğal olduğun gibi seviyorum sözleri çok samimi gelmiyor bana

Azminize hayran kaldım ne deyim, 4 yılda 3 çocuk daha bunlar bebek.üçüne yetişip uyutup üzerine her gece duş alıp gecelik giymek . Ben yapamadım. BiZde her gece polar pijama partisi olur. Ama neyseki buna rağmen cinsellikte no problem:KK60:

Lütfen alınmayın ama size birşey sormak istiyorum; cinsellik hayatınızda ne kadar önemli? Eşinizin beğenisi ne kadar önemli? Fiziksel değil sadece, genel olarak eşinizin takdiri,yorumu sizin için önemli midir adım atarken? Önemli olması tabii elbet ancak ne kadar önemli ? Ve bu 3 çocuk planlı mıydı?

Back
X