- 18 Eylül 2021
- 384
- 130
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavimilenam
Denemedim hiçEşiniz ailesine gitmezseniz ne tepki gösterir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemedim hiçEşiniz ailesine gitmezseniz ne tepki gösterir?
Umursamayın, gittiğiniz yere çağırmayın, inat gibi degil de keyfi olarak onunla bir yere gitmediginizi belli edşn başka ugraşlar bulup ilginizi eşinizin üstünden çekin ve asla agladıgınızı belli etmeyin.Ne yapmam lazım
Siz de gitmeyin onun ailesineİlk defa böyle davranıyor ama benim aileme gitme konusunda hep bir bahane illa bir şekilde gidiyoruz ama hep ilk kısım ben gelmesem
Hayır hiç bir sorun yok
Ayrıca evliliğiniz oturmadan sakın çocuk falan düşünme, seni gebelik topiclerinde de görmüştüm. Daha yaşın küçük ve evliliğiniz için çocuk düşüncesi erken gibi geliyor. En azından 1 sene bekle derim...Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen
+1111111Ayrıca evliliğiniz oturmadan sakın çocuk falan düşünme, seni gebelik topiclerinde de görmüştüm. Daha yaşın küçük ve evliliğiniz için çocuk düşüncesi erken gibi geliyor. En azından 1 sene bekle derim...
Ohoo tavsan daga kusmus,dagin haberi olmamis.Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen
Sonuçta anladık sorununu dimi? Bunun sırası değil bence :)Bütün cümleler birbirine girmiş, araya bir nokta paragraf falan koysaydınız keşke
Evet istemiştim şuan hamile olup ol adığımı bilmiyorum adetime 5 gün var ama işsiz kaldığım için erteledim artık aynı xamandada dediğiniz gibi şuan erken diye düşünmeye başladımAyrıca evliliğiniz oturmadan sakın çocuk falan düşünme, seni gebelik topiclerinde de görmüştüm. Daha yaşın küçük ve evliliğiniz için çocuk düşüncesi erken gibi geliyor. En azından 1 sene bekle derim...
Yaşınız henüz küçük ve çok yeni evlisiniz, o yüzden eşinizin davranışları tepkileri sizi çok etkiliyor.Denemedim hiç
Aynen ya paşaya bak, ortada hiç bir şey yok, durduk yere surat asıyor, sorunlu mudur nedirHadi ben gelmek istemiyorum der gelmez neyse derim de trip atmak nedir.
Geliyorum diye yemekte bekletmekte normal değil.
Üstüne birde konuşmuyor
Ya ailesi dolduruyor.
Ya sizin ailenizle eşin arasında baya problem var.
Ama bence eşin problemli senin.
Bu durumda ben de onun ailesine gitmem kendisi gitsin.
Bir daha aileme gidiyorum sen de gel asla demem.
Üzerine düşmem yapsın kahvesini,çayını niye kendime dert edeyim o dert etsin.
Yarın sabah mesela gelir se herşeyi unutmuş gibi nasıl davranmam gerekiyorYaşınız henüz küçük ve çok yeni evlisiniz, o yüzden eşinizin davranışları tepkileri sizi çok etkiliyor.
Ailenize gitmek istediğinizde gidin, eşiniz gelmiyorsa da gelmesin ama eve döndüğünüzde size surat yaparsa, ben aileme istediğim zaman giderim seni gelmen için zorlamıyorum da, anne babalarımızı ziyaret etme hakkını birbirimizin elinden almaya hakkımız olmadığına göre, ailemi görmeye gittim diye senin de bana surat yapma hakkın yok deyin.
Sonuçta o ne zaman isterse sizi de koluna takıp ailesine gidiyor, siz sesinizi çıkarmıyorsanız o da susup oturacak, ailenizi ziyaretlerinizde asla taviz vermeyin.
Ahh şu kendime dert edeceğime o dert etsin bir diyebilsem neleri başarıcam daHadi ben gelmek istemiyorum der gelmez neyse derim de trip atmak nedir.
Geliyorum diye yemekte bekletmekte normal değil.
Üstüne birde konuşmuyor
Ya ailesi dolduruyor.
Ya sizin ailenizle eşin arasında baya problem var.
Ama bence eşin problemli senin.
Bu durumda ben de onun ailesine gitmem kendisi gitsin.
Bir daha aileme gidiyorum sen de gel asla demem.
Üzerine düşmem yapsın kahvesini,çayını niye kendime dert edeyim o dert etsin.
Ay birde yeni evliler.Aynen ya paşaya bak, ortada hiç bir şey yok, durduk yere surat asıyor, sorunlu mudur nedir
Bunu ogrenmen lazım.Ahh şu kendime dert edeceğime o dert etsin bir diyebilsem neleri başarıcam da
Evli değilim evlenmeyi de daha düşünmüyorum ama yinede içimde kalmasın birşey söylemek istiyorum. Kusura bakmayın saygısızlık yapmak istemem ama yorumlara baktığımda çoğu kişi sizde aynısını yapın demiş. O kadar komik ki kocasından daha çocuk gibi gözüküyorsunuz bence. Ayrıca tavsiye veremem ama anaç olmanız üstüne düşmenizin nesi kötü? Sizin karakteriniz böyleyle bunu tabiimde değiştirmeyeceksiniz. Ama aynı zamanda gururunuzu kıran birisi varsa eğer yine o anaçlığı kullanıp karşısına oturup paşa gibi böyle böyle yapıyorsun evli olmamız birşeyi değiştirmez ben sana saygısızlık yapmıyorsam sen de yapmamalısın. Ben e çevremdeki herkesle saygılı geçinmelisin. Eğer yok yapamam diyorsan bugün annemlerle gelmemek için yaptığın o hallerini bırakıp evlendiğim adam gibi direk söylesen iyi olur çünkü gözümde küçülmen hiç hoş değil.” Gibi cümle ile onun bütün gece bu sözleri düşünmesini sağlayabilirsiniz. Cevap ne olursa olsun Başka birşey söylemene gerek kalmaz senin yaptığın her iyi ve kötü davranışta direk bu konu aklına çivi gibi batar. Devam ederse de hiiiç takmıyormuş farketmemiş gibi yap ki adam afallasınsanırım şuan nasıl davranacağını bilmediğim için yazıyorum buraya o salonda ben yatak odasında ağlıyorum biz 10 gündür karantinadayız pazar günü negatif çıktık ve pazartesi günü eşimin ailesine gittik bugün bekledim gidelim demeyince bende ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim git dedi sen gelmeyecek misin dedim gelesim yok dedi nedense her seferinde benim aileme gidileceğinde aynı şey oluyor ve eşim ben gelmesem olmaz mı gibi cümleler kuruyor ve ben çok kırılıyorum neyse sen gelmeyeceksen sana yemek yapayım dedim sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal eve geldim yüzüme bakmadı geldin mi falan hiç birşey demedi sanki ben suçluymuşum gibi üzüldüm çok kırıldım bende ağladığımı görmesin diye duşa girdim çıktım kahve içer misin diyip bir kahve içelim diye düşündüm baktım kahvesini yapmış tek başına içiyor iyide içerledim sanki birşey olmuş gibi şuan o bana trip atıyor ne ve içim içimi yiyor sinirden ne yapmam lazım
Sizde gitmeyin bakalım bi dahakinde ne olacakİlk defa böyle davranıyor ama benim aileme gitme konusunda hep bir bahane illa bir şekilde gidiyoruz ama hep ilk kısım ben gelmesem
Hayır hiç bir sorun yok
Küs dedi, salonda olduğuna göre ayrı yatıyor herhalde hödük.Ayrıca bu saat olmuş, eşiniz neden hala salonda?
Benimki şuan yatakya horul horul horluyormalum sabah iş güç var...
Size tavır aldığı için salonda mı uyumayı tercih etti kendi kendine?