• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle konuşmuyoruz

Çok minnoşsun abla. Böyle hödük herife yemek hazırlamak bile çok. Yesin peynir ekmek
Konu sahibesi yeni evli ve aşık bir kızımız, yemek hazırlamazsa içi rahat etmez, daha eş niye tavırlı anlamadan dinlemeden peynir ekmeği dayamasın, o sonraki evre:)

Sadece anlattığınız kadarından yorum yapacağım. Bence eşiniz 6 ayda tabiri caizse iplerinizi eline almak için psikolojik savaş veriyor. Dengesiz ruh haliyle size ailenize yaptığınız haklı, gerekli, keyifli ve belli aralıklardaki ziyaretinizi sanki kabahat işlemişsiniz gibi bilinç altınıza mesaj ekiyor, saldırıyor.
Ama kasıtlı ama doğaçlama...
Şimdi her annenize tek gittiğinizde ve eşiniz olmadığında ya da o evde oldup siz annenizde olduğunuzda veya yemek saatlerine denk gelen uzun oturmalarınızda hep hep bi huzursuz olacaksınız. Aslında ortada annenlere gitme diyen yok, bensiz gidemezsin diyen de yok, ben evde tekken ve açken karım sokaklarda, ailesinin evinde diyen de yok; ama işte o evdeki o sessizlik 🤐 ve ölümüne rahatsız edici asık surat ☹️ yok mu? İşte o size kocanızla huzurlu bir hayat istiyorsam o demese dahi böyle yapmamalıyım fikrini verecek.
O yüzden napıyoruz kişisel huzur için; hiç kocanızı kafaya takmıyor ve hayat akışınıza devam ediyorsunuz. O zahmet eder 1 kelime söylerse çemkirirse siz 2 kelime söyleyip çemkiriyorsunuz. Ardından kahvenizi höpürdetip keyfinize bakıyorsunuz. Fazla hassasiyet mutsuzluk getirir :KK51:

6 aylık evlilik çok yeni. Eğer eşinizin ailenize bir kırgınlığı küslüğü varsa ve bunun telafi edilmesi için ailenizden bir adım gelmiyorsa o yüzden sizinle gelmek istemiyor olabilir. Eğer böyle bir seçenek yoksa, kırgınlık vb bir durum yoksa, siz birbirinizi tam olarak benimsememişsiniz demektir. Eşinizle güzelce konuşup, mesele sizin ailenize gidip gitmemek değil de, böyle oturmalara her zaman birlikte gitsek, mümkün olduğunca ikimizin de işi yoksa beyli hanımlı takılsak diye öneride bulunun. Artık siz bir ailesiniz. Sizin kendi anne babanız evinizin dışında kalıyor. Annenizi babanızı evliliğinizin ortasına sokmayın. Eğer yapıyorsanız tabi. Şuan tam olarak sorunu bilemiyorum.

5 dakkaya cikiyorum dedikten sonra yatip uyumus mu yani? Dalga mi geciyor sizinle? Oturup agliyorsunuz. Ne guzel. Ben olsam onun bana ve aileme gosterdigi saygisizliktan onun annesinden emdigi sutu burnundan getiriyor olurdum. Sinirlenince kendi kendine icerlenen insanlara hep ozenmisimdir :D

Neyse. Bence haksiz kocaniz. Ne buyuk terbiyesizlik insanlari oyalamak, gelcem diye yalan soylemek. .

Bu ne yaaa sadrazamın sol şeyinden mi düşmüş kocan! Bu nasıl bisey? Yemeğini hazırlayayım kahveni yapayım, bu kadar yuz vermeyin şu yaratıklara yaa. Herifin yaptığı gayet normal, kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyo. Sende agla dur gizli gizli. Sonra gidip öper koklarsında!

He ayrıca neden hamile kalmaya çalışıyorsun? Daha evliliğin oturmamış. Bi dur acele etme.

Siz eşinizin annesi değilsiniz daha ilk aylardan bu role bürünmüşsünüz. Nedensiz trip atan adama kahve yapmakta çok saçma biraz onun gibi umursamaz olun üstüne çok düşmeyin.Arkadaslarinda dediği gibi aynı yaptığı hareti kendi ailesine giderken siz yapın. Nasıl başlarsa öyle gider . Eşinizi pamuklarin içinden çıkartın bu kadar nazlandirmayin evlilik bu değil.

sanırım şuan nasıl davranacağını bilmediğim için yazıyorum buraya o salonda ben yatak odasında ağlıyorum biz 10 gündür karantinadayız pazar günü negatif çıktık ve pazartesi günü eşimin ailesine gittik bugün bekledim gidelim demeyince bende ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim git dedi sen gelmeyecek misin dedim gelesim yok dedi nedense her seferinde benim aileme gidileceğinde aynı şey oluyor ve eşim ben gelmesem olmaz mı gibi cümleler kuruyor ve ben çok kırılıyorum neyse sen gelmeyeceksen sana yemek yapayım dedim sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal eve geldim yüzüme bakmadı geldin mi falan hiç birşey demedi sanki ben suçluymuşum gibi üzüldüm çok kırıldım bende ağladığımı görmesin diye duşa girdim çıktım kahve içer misin diyip bir kahve içelim diye düşündüm baktım kahvesini yapmış tek başına içiyor iyide içerledim sanki birşey olmuş gibi şuan o bana trip atıyor ne ve içim içimi yiyor sinirden ne yapmam lazım
Ben oĺsam ben de onun ailesine giderken sorun çıkarırdım, belliki bir derdi var ailenizle..

Valla ben bu konuyu açmasam onuda diyemez aşkım akşam ne yemeği yapayım derdim hiç birşey olmamış gibi ama en azından şuan haklı olduğumu tamamıyla biliyorum
Asla hiç bir şey olmamış gibi günlük hayata devam etmesine izin vermeyin, sonra bu alışkanlığa döner, tribini yapar, istediğinde barışır, sizde üzüldüğünüzle kalırsınız. Hiç bir konuyu bu şekilde es geçmeyin. Trip yaptığında o yokmuş gibi davranın, çayını kahvesini düşünmeyin, tam anlamıyla yokmuş gibi davranın, bu çok etkili bir silahtır🙈 sabahta sakince konuşun, dün çok ayıp ettin, sofrada insanlar seni bekledi, ailemle bir sorunun mu var diye açıkça sorun, trip hakkının sizde olduğunu , yaptığı hareketi yemediğinizi önce bir anlasın. Bu işlerde sakinlik çok önemli, sinirlenmeyen kadın adamı delirtir, ağlamayın, bağırmayın, sizi kavgaya çekmesine izin vermeyin. Baktınız olmuyor bir sonraki adımda sizde onun ailesine aynı şekilde davranın. Tribi, kaprisi , küsmesi çevresinde çok meşhur bir adamla evliyim bana asla sökmemiştir çünkü yemeyeceğimi bilir, net olun her zaman, üste çıkmasına izin vermeyin😉

erkekler şımartılmaya gelmez, değer veriyorsan da hepsini göstermeye gelmiyor gördüğünüz üzere şımarık altı yaş çocuğundan farkı kalmıyor. tavsiyem, özgürleşin. geliyormuş gelmiyormuş buna takılmayın ve umursamadığınızı mutlaka hissettirin.

Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen

dünya hassas kalpler için cehennemdir anlıyorum ama sen bir erkeğin üzerine bu kadar düştükçe daha çok üzüleceksin sen de beni anlıyor musun?? daha fazla yüz verme şu kocana ya. erkeğin gereksiz trip atanını hiç çekemem dehlerim anasının evine.

poposu çok kalkmış bir adam ve onu çocuk gibi pışpışlayan bir kadın ağladığını saklamak falan ..

Sen gelmiyorsan benim ailemi sayıp bende gelmiyorum diyebilirsin
millet senin emir erin değil keyfın için sofra da bekleyemeyiz bi daha sakın yapma diyebilirsin ağlama çocuk gibi onu ağlat seni takmıyor adam bi de gelmeyecek diye yemek yaparsan kahve yaparsan ayağının altında ezer

Hayır ben severek isteyerek gidiyorum zorlama gibi bir durum yok hep ilk onun ailesi olarak düşünüyorum
içli insan olman sadece eş ve ailesi için heralde kocişkosunun birtanesiii sen o koca ve ailesinden saygı bekleme kendini ve ailesini düşünmeyeni hiç düşünmezler

6 aylik evlisiniz böyle şeyler için hemen araya konusmamalar soğukluk girmesin ilerde daha fazlası olur bu sefer ayrilaga kadar gider

Back
X