Eşiniz hep böyle midir, ilk kez mi yaşadınız bu durumuKonuya nasıl gireyim bilemedim
Eşim 29ekim cuma yarım gün cumartesi pazar izinliydi
Bir süredir etkinlere gitmiyoruz genelde evdeyiz dedim hadi halk konserlerine gidelim öncesinde Cumartesi günü öğlen 3gibi basket macına gidelim kahvaltı yaptık sabah tv karşına geçtik ağırlık çöktü tv izlerken uyuya kaldı bn hazırlandm kalkıp uyanırsa gideriz diye uyanmadı uyandırmadm yazık yorgun
Sonra 5 bçk gibi uyandı uyumuşum vs dedi bir şey demedin hadi çıkalım dedi dedim bnde açım yemek yiyelim dışarıda dedim ordan yürüyüşe katılır konsere geçeriz dedim öncesinde BİM’e saat gelmiş geçende konusunu açıldı babasına ablası ile ortaklaşa alacaklardı anlaştılar saati almaya gittik babasına gittik saati vermeye saati kur uygulamasını indir vs 9 ordan çıktık yemek yedik saat 9 bçk konsere alanına gittiğimizde herkes geri dönüyordu canım sıkıldı 2saat babasının saat olayı bizi meşgul etti sinir oldum dedi başka yere gidelimde hevesim kırıldı canım sıkıldı kavga ede ede eve döndük
Kırk yılın başında bir şey istedim
Uyuşuk uyuşuk hareketler felan
Başkası çağırsa etse koşa koşa gider bana gelince uyuşuk hareketler öncesinde söyledim gidelim dedim istekli değildi öyle çok
2gündür de yatakları ayırdık sen sağ ben salamet
Valla asla gidip konuşmam
Canım sıkkın sıkıldı da napıyım ben
Ben olsam benim de canım sıkılırdı yaptığımız planın aksaması, iptal olması ya da istediğim şekilde gitmemesi de yatakları ayıracak kadar da değil yahu naptınız sizKonuya nasıl gireyim bilemedim
Bir süredir etkinlere gitmiyoruz genelde evdeyiz dedim hadi halk konserlerine gidelim öncesinde Cumartesi günü öğlen 3gibi basket macına gidelim kahvaltı yaptık sabah tv karşına geçtik ağırlık çöktü tv izlerken uyuya kaldı bn hazırlandm kalkıp uyanırsa gideriz diye uyanmadı uyandırmadm yazık yorgun
Sonra 5 bçk gibi uyandı uyumuşum vs dedi bir şey demedin hadi çıkalım dedi dedim bnde açım yemek yiyelim dışarıda dedim ordan yürüyüşe katılır konsere geçeriz dedim öncesinde BİM’e saat gelmiş geçende konusunu açıldı babasına ablası ile ortaklaşa alacaklardı anlaştılar saati almaya gittik babasına gittik saati vermeye saati kur uygulamasını indir vs 9 ordan çıktık yemek yedik saat 9 bçk konsere alanına gittiğimizde herkes geri dönüyordu canım sıkıldı 2saat babasının saat olayı bizi meşgul etti sinir oldum dedi başka yere gidelimde hevesim kırıldı canım sıkıldı kavga ede ede eve döndük
Başkası çağırsa etse koşa koşa gider bana gelince uyuşuk hareketler öncesinde söyledim gidelim dedim istekli değildi öyle çok
Kendisi uyuya kaldı bnde kaldırmadım salondaydı üstünü örttüm sabah da kızgın olduğum için konuşmadımKüsme ve yatak ayırma için ortada bir neden yok, kahve yapacam kendime sen de içer misin de tepkisine göre konuş
Yaa bn bi plan yapayım çok istekli olmaz o plan yaparsa ben uyarım ses çıkarmamEşiniz hep böyle midir, ilk kez mi yaşadınız bu durumu
Kendi eve geldikten sonra salonda uyuya kaldı bnde üstünü örttüm gittim uyudum yatak odasında sabaha da 2 de uyandı kahvaltı yaptın mı diyor yok git başımdan dedim cumartesi gününden beri ayrı yatıyoruzBen olsam benim de canım sıkılırdı yaptığımız planın aksaması, iptal olması ya da istediğim şekilde gitmemesi de yatakları ayıracak kadar da değil yahu naptınız siz
29ekim konserleri 8 buçukta başlıyorduKonserin saati belli değil miydi? Normalde 9-9.30 civarı ancak başlar halk konserleri, o saatte bitmiş olması anormal değil mi?
Bir birikimin sonucu mudur bu bilmiyorum tabi ama bu kadar tepki fazla değil mi yatak ayırmak falan? Ki adam başka yere gidelim diye öneri de yapmış, orta yol bulunurmuş aslında.
Ben olsam kaldırır odada uyu falan bişey derdim açıkçası. Çok büyük bi sorun yoksa ayrı yatmak çözülebilecek ufacık sorunları bile devleştirir. Karşınıza alıp konuşun bence, birlikte keyif alabileceğiniz ortak zevkinize göre bir etkinlik bulunKendi eve geldikten sonra salonda uyuya kaldı bnde üstünü örttüm gittim uyudum yatak odasında sabaha da 2 de uyandı kahvaltı yaptın mı diyor yok git başımdan dedim cumartesi gününden beri ayrı yatıyoruz
Ben onu 2den 5e kadar hazır bir şekilde bekledim uyandığı gibi gideriz diyeÇok saçma nedenle yatak ayırmışsınız.
Anladığım kadarıyla ikinizde planlı hareket etmemişsiniz o gün.
Canınızı sıkmaya değmez, başka bir gün başka bir etkinlik ayarlarsınız.
Kusura bakmayın ama gerçekten çok saçma.
Konuya nasıl gireyim bilemedim
Haklıymış gibi bana bağırdı babasıyla ablasının dedikodusunu yaptı sıkıntıdan patlattım zaten bütün gün uyansında gidelim diye hazırda bekledimBen olsam kaldırır odada uyu falan bişey derdim açıkçası. Çok büyük bi sorun yoksa ayrı yatmak çözülebilecek ufacık sorunları bile devleştirir. Karşınıza alıp konuşun bence, birlikte keyif alabileceğiniz ortak zevkinize göre bir etkinlik bulun
Başlangıç 8 bçk biz evden 7de çıktık çok rahat yetişirdikHalk konserlerinin saatleri, hangi kurumca düzenleniyorsa; instagram hesaplarında ve internet sitelerinde yayınlanıyor. Hangi konser 21.30 da bitti ? Başlangıç saatlerine bakmadınız mı ?
Eşiniz " 17:30 gibi uyanmış , uyumuşum bir şey demedin hadi çıkalım demiş"
Evden çıktıktan sonraki planlamanız hatalı olmuş. Bim'den saati aldıktan sonra neden hemen vermeniz gerekiyordu mesela ? Eşiniz pazar günü de izinliymiş ; saati pazar günü verebilirmişsiniz.
Anlattığınıza göre uyuyakalmış ve siz kıyamadığınız için uyandırmamışsınız. Yani bile isteye üç saat bekletmemiş ki.Ben onu 2den 5e kadar hazır bir şekilde bekledim uyandığı gibi gideriz diye
Her zaman gittiğimiz yaptığımız şey değil
Benleyken sıkılıyor beyfendi arkadaşı dese koşa koşa gider yada ablası olsa
Aslında sebep konser falan değil. Siz sizinle etkinlik yaparken isteksiz olmasına ve ikinci plana atılmaya kızmışsınız. Tartışma esnasında da konseri değil bu durumu uygun bir dille konuşsaydınız keşke. Hala da geç değil. Gidip içinizdeki gerçek duyguları konuşun, bahaneleri değil. Anlattığınız olay yatak ayırmak için çok saçma bir neden nitekim yatağı biriken kırgınlık ve kızgınlıklar ayırmış.Ben onu 2den 5e kadar hazır bir şekilde bekledim uyandığı gibi gideriz diye
Her zaman gittiğimiz yaptığımız şey değil
Benleyken sıkılıyor beyfendi arkadaşı dese koşa koşa gider yada ablası olsa
Adam kahin değil, uyuyakaldıysa ve bir plan yapıldıysa bi süre sonra beklemek yerine uyandırmalıydınız. Babana gidersek kalkamayız geç kalırız saati alıp yarın gidelim diyebilirdiniz. 22 yaşındaymışsınız, yaşınızın hakkını vermişsiniz :)Haklıymış gibi bana bağırdı babasıyla ablasının dedikodusunu yaptı sıkıntıdan patlattım zaten bütün gün uyansında gidelim diye hazırda bekledim
Söyleseydin gitmeZdik diyo
Babama saat alalım çok istiyor üzüldüm
Deyince sesimi çıkarmadım verip gideriz dedim
Ne konuşcam
Bana bağıran adamla
Uyuşuk uyuşuk hareketler
Bi daha etkinlik konser diyen dilimi eşşek arısı soksun
Ne giderim ne söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?