Eşimle Konuşmuyoruz

Her kadın bu durumda kızardı evet ama kimse yatak ayırmazdı bunun için. Bu tepki fazla olmuş. Ha ben uyuyan bir adamı da 3 saat hazır beklemezdim. Sizin sorununuz olaylar olurken ses çıkarmayıp sonrasında patlamak.

Konser planından babasına nerden geçtiniz, ben olsam hadi direk konsere gidelim derdim..

Uyusuk insana benim de tahammulum yok valla.4 yasinda cocukla hazirlanip cikiyoruz kizimla,kocam beyi bekliiyoruz kapida biyere giderkenMiymiyy onu kontrl et,bunu kontrol et cikamiyor evden.Bak sinirlenndim yjne
Babasi olayina ariza cikarirdim sanirim.Baska zaman alsalarmis,ertesi gun?

Iletisimsizlik sonrasinda patlama her zaman boyle iseniz tabiki kavga etmeden duramazsiniz. Karsi taraftan birseylerin gorulmesini beklemek yerine soyleyin . Uyuyorsa uyandirin baska plan yapiyorsa asil planinizi hatirlatin .

Yatak ayirmak abartili tepki. Adamin genel ruh hali uyusuksa yapacak pek bir sey yok. Ama baskalari cagirdiginda kosa kosa gdiiyor sana gelince boyleyse bunu basbaya gozune sokacak cinsten ona farkettirmen gerek. Ondan ayri gezip onu hesaba almayarak mesela. Babasinin saatinin derdine dusmesi de cok igrenc. Hadi ugradi aldi diyelim, ne qcelesi vardi hemen goturup bir de kurmaya ugrasmanin. Kendi ailesini senden onde tutuyor galiba. Iste bu basbaya igrenc bir sey

gerçekten de konu sahibi yaşınızın hakkını vermişsiniz
babana saati götürelim lafı sizden çıktı değil mi sizden bile çıkmadıysa "kapıdan verip geçelim aşkım kurulumu sonraya bırak" derim ben olsam
erkekler odundur düşünmez bazen öyle

yatak ayırmak saçma olmuş toyluğunuza veriyorum

çocuk yaşta evleniyorsunuz sonra saçma sebeplerden trip atıp yatak ayırıyorsunuz. ne alaka yatak ayırmak konuşmamak? hayatı kendinize de eşinize de zehir ediyorsunuz yapmayın

Eşinizin yaptığı hakikaten yanlış. Sonuçta bir program yapılacağı belliymiş. Uykusunu ona göre ayarlayabilirdi. Ya da saati illa o gün vermek zorunda değildiniz, Pazar günü de vermek olurmuş.
Gerçi erkekler böyle. Bir şeyi onlara birkaç defa hatırlatmak gerekiyor. Ha, sevdikleri zaman evet değişiyorlar ama bu değişim de her zaman olmuyor.

Ben çok başka bir konuya değineceğim.
Eğer yanlış bir şey yazarsam lütfen bana söyleyin "Böyle yazma" diye.
Dediniz ya benimle bir şey yapmak istemiyor diye.
Hani demişsiniz ya arkadaşları olsa koşarak gider ama benle olunca istemiyor diye.
Evde aranız nasıl?
Yani çok sık kavga eder misiniz?
Küçük mevzulardan dolayı çok büyük sıkıntılar oluşur mu?

Ben evli değilim, annem de aynı konuda şikayet eder "Beraber bir şey yapmıyoruz" diye.
Buraya kadar sorun yok değil mi?
Kendisi çok değişken bir insan. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Bir şeye tamam diyor, bir saat sonra aynı şey için "Hayır" diyebiliyor.
Küçücük mevzu için sanki habersiz nikah yapmışım gibi ağır tepkiler verebiliyor.
Mutlu olduğumu hissettiği anda bir şey çıkartabiliyor.
Geçmişte yaptığım bazı hatalar var, konu ne olursa olsun bir tartışmada o hatalara bağlanıyor.

Ben ise ona göre daha rahat bir insanım. Bana bir şey aldırdı mesela geçen gün, eve getirdim fiyatını sordu. Söyledim kızdı neden bana danışmıyorsun diye. E dedim sen al dedin muhtemelen biliyorsun diye düşündüm.
Mesela ben bir şeyi almam söylenince alırım, ama o her şeyi sorgulamamı bekliyor. Farkındalığımı yeterli bulmuyor. Hep daha ileriyi düşünmemi istiyor ama ben onun istediği gibi değilim. Dolayısıyla anlaşamıyoruz.

Dolayısıyla da insan böyle anlaşamadığı birisiyle bir şey yapmak zaman geçirmek istemiyor maalesef. Yani kendi adıma konuşuyorum "Zaten evde yeterince görüyorum çekiyorum, bir de dışarıda mı çekeceğim" düşüncesi oluyor.

Yanlış anlamayın, sizi asla suçlamıyorum.
Yani siz böylesiniz demiyorum sonuçta ben sadece burada yazılan kadar bilebilirim bu tarz durumları.
Nedir peki durumlar?

Son düzenleme:
bazı tepkiler zamanında gösterilmeli ki anlamı olsun.
çok durdunuz ailesinde hadi canım gidelim geç kalıyoruz diyecektiniz.
ve ya yarın götürürüz hemde çok otururuz vakit geçiririz diyecektiniz.
konuyu sıcağına konuşup çözüme kavuşturmak lazım sktiri çekmek nedir kaç yaşındasınız.
biraz olgun olun. ayrı yatma gel yanıma yat sensiz uyumak istemiyorum demek eşler arasında zor olmamalı.

Allah baska dert vermesin cümlemize amin.Sizi anlamakta gücluk cekiyorum gercekten bunun icin kavga edilirmi ?

Yatakları ayırma sebebiniz, "gözünün üstünde kaşın var" diyerek kavga çıkarmak kadar ilginç.

Hissettiklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de sinir olurum ve bütün modum düşer. Buna rağmen sizin tavrınızı yanlış buldum.

Adam baştan belli etmiş o günü burnunuzdan getirecek, buna izin vermek yerine siz plana devam edecektiniz, o da isterse dahil olacaktı. Saat alınmış, babaya vermek için aile evine gidiliyorsa öyle on dakikada çıkılmayacağını bilmeniz lazımdı. Bunun ayıp oluru var, çay da içip öyle çıkalımı var, gönül koymasınları var, var da var. Adamın planı baltalayan her eylemine he deyip peşinden gidiyor, sonra da şikayet ediyorsunuz.

Sizin olayın benzerini yaşadım daha önce, burada kp. değil de amca vardı, arabası bozulmuş sanayiye kadar çek dedi. Amcanın yanına gidilecek, araba çıkmazsa amca eve götürülecek, gelmişken yukarı çıkın denecek, hayır desen yenge balkondan müdahil olacak, bizim plan yatacak, daha önce olmuşluğu var çünkü.

O gün eşimin peşine düşmedim, sen amcanın yanına git, ben de biraz mağaza gezeyim, işim bitince bir yerde oturur seni beklerim dedim ve gönderdim. Bir arkadaşımı aradım o da müsaitmiş kahve içmeye gittik birlikte. Eşim işi bitince aradı ama bende heves kalmadığı için arkadaşlarla buluştuğumu, isterse eve dönmesini, biraz oturup döneceğimi söyledim. Akşam evde biraz sürat astı, planı sabote ettim diye söylendi. Ben de plan kendiliğinden iptal oldu, keyfim de kaçtı, hazır yapılmış başka bir plana dahil oldum dedim. Bir kaç gün ben değil o surat astı. Sonuç olarak bir daha da yaşanmadı.

siz eşinizle konuşmadan anlaşmayı mı anlaşmayı bekliyorsunuz? Tamam uyuyakalmış insanlık hali uyandırmamak sizin seçiminiz, babaya alınan saati sonra ver dememek sizin seçiminiz, halk konserinin saati vs bellidir buna bakmadan program yapmışsınız yine hata sizde, sonrasında eşiniz başka bir program yapalım demiş siz kabul etmemişsiniz. Ortada ne yatak ayıracak ne kırk yılda bir bir şey istemiştim dramı yaratacak bir durum asla yok. İsteklerinizi konuşarak anlatırsanız bir dahaki sefere sorun yaşamazsınız

Keşke saat yapılırken deseydiniz, konsere gideceğiz planlarımız var sonra yapalım falan. Israrcı olsaydınız… orada oyalanıp sonra bunları söylemeniz güzel olmamış, bence böyle ufak şeyler için kalp kırmayın küs yatmayın. Başka zamanlarda da ipleri elinize alın, eşiniz saat işine kaptırmıştır kendini olabilir yani…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…