Eşimle korona olduk evde 3 yaş bebekle nasıl gecicek bu illet😥

Karantina kaç günde bitiyor şimdi evde kaç gün kalmamız gerek .bulasicilik ne zan bitiyor acaba bu korona illetinde
Belirti çıktıktan itibaren şu anda Delta varyantinda karantina 20 gün.Test yaptirmadiginiz için zorunlu karantinaniz yok. Lütfen iyilestik artık bir şeyimiz yok diye evden cikmayin 🙏 gününüzü tamamlayın.

Biz karı koca hasta olup iyileştikten sonra büyük kızım belirti verdi. Yani bizim ortalama 10.günümüzden sonra hastalığı kapmış.10. günde de bulastiricilik bitmeyebiliyor.

Tskler

İki dozuda olduk eşimle asimizin.
Ben şu an spor yapacak kadar iyiyim Allah'a bin şükür fakat bualmsasin çocuklara diye korkuyorum çünkü eşimde bugün oldu hasta ateş içinde içerde yatıyor ben çıktım yayatk odasından bu sefer
Geçmiş olsun. Umarım aşının etkisi ile hafif atlatırsınız Sinovac mı biontech mi olmuştunuz ?

Gecmis olsun. Bize bulastiginda tek büyük ogluma bulasmadi. 3 yasindaki ogluma bulasti ama. Sükür cok hafif atlatti. Hijyene mümkün oldugu kadar dikkat edin. Ayri havlular, evi devamli havalandirin felan. 11 yasindaki kiziniz mümkün oldugu kadar ayni ortamda olmasin. O durumu anliyor. 3 yasindaki cocugunuzla mümkün oldugu kadar maske ile konusun, temas edin. Allah acil sifalar versin

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Nisan ayında eşimde bende atlattık. 3 yaş oğlum ve 9 yas kizimla evdeydik çocuklarda en ufak bir sorun belirti olmadı. Yemeklerini ben hazırladim odaya kapanamadım eşim benden daha ağır atlattı zira. Ellerimi sık sık yıkadım,yemek yaparken özellikle,sofrayı hazırlarken vs. Maske takamadım,oğlum suratımdan çekip çıkarıyordu.
Camları hiç kapatmadım,hep havalandırdım evi. Çocuklara bulaşmadı sanıyorum. Keyifleri yerindeydi.
Üzmeyin kendinizi. Öksürük varsa çam kozalağı macunu yada pekmezi kullanın,çok iyi geliyor. Eşimin ciğerlerine inmişti,öksürürken istifra ediyordu,konuşurken nefes nefese kalıyordu.biz macunla toparladık durumu.

Back
X