• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küseli 3 gün oldu

Sizi haksiz buldum neden mi? Siz cocugunuzun yaninda bir oyuncaga o kadar deger vererek paylasim duygusunun gelusmesini engelliyor bencillestiriyorsunuz cocugunuzu.

Seveyim ya da sevmeyeyim kisileri ama onlarin cocuklari kizimin oyuncagini kirmis dokmus umurumda olmaz. Onemli olan cocuktur benim icin. Kizimin da maddeye bagimli yetismesini istemem

Cocuklarin harika odalari bir suru oyuncaklari oluyor ama arkdaslarina elleme bozulur kirilir annem kiziyor.

Esinize tavrinizi siz bilirsiniz ama cocugun yaninda olusan her olaydan cocuk cikarimda bulunup hafizaya atiyor. Bu acidan evet haksizsiniz.

Sizi haksiz buldum neden mi? Siz cocugunuzun yaninda bir oyuncaga o kadar deger vererek paylasim duygusunun gelusmesini engelliyor bencillestiriyorsunuz cocugunuzu.

Seveyim ya da sevmeyeyim kisileri ama onlarin cocuklari kizimin oyuncagini kirmis dokmus umurumda olmaz. Onemli olan cocuktur benim icin. Kizimin da maddeye bagimli yetismesini istemem

Cocuklarin harika odalari bir suru oyuncaklari oluyor ama arkdaslarina elleme bozulur kirilir annem kiziyor.

Esinize tavrinizi siz bilirsiniz ama cocugun yaninda olusan her olaydan cocuk cikarimda bulunup hafizaya atiyor. Bu acidan evet haksizsiniz.
Ben çocuğumu genel olarak böyle yetiştirmiyorum ama
Evime gelen her çocuğa kızım bütün oyuncaklarını verir paylaşmasını sever
Tam tersi eşimin kardeşinin çocuğu paylaşmayı sevmez kayınvalidemi bile kızımdan kıskanıyor
Kızımın paylaşma duygusu olmasaydı o pahalı oyuncağı oraya götürmek istemezdi
Benim kızımdan yana endişem yok ta
Eşimin hareketleri beni üzüyor

Kredi mi?
Madem öyle hesap açsaydınız içinde birikim yapsaydınız çocuk adına.
Nasıl olsa oyuncağının yüzüne 1 aydan fazla bakmayacak. Bunun içinde küsmeniz cabası..

Konu sahibini haklı buldum
Çocuğunun gönlünü hoş etmek için Fazla para vermiş olabilir
Annem hep derdi bi hafta pazara çıkmam size oyuncak alırdım diye
Bazı çocuklar aşırı aksi ve etrafa zarar verici oluyo

Ay canım o daha çocuk ya diyemiyorum
Geçen misafir geldi işteyim.aklım odamda kaldı.gelen çocuklar zarar verici tipteydi etrafa

Herkes keşke çocuğuna sahip olabilse

Bazıları doğurup salıyo

Düşünceleriniz ne kadar yanlış yahu. Madem bu kadar caz yapacaktınız goturmeseydiniz oyuncağı. Kaldı ki başka bi yavru oynicakti onunla daha sonra yine alırdınız. Bu kadar abartılıp büyütülecek birşey yok kiskancliginiza bi son verin yoksa hayat böyle geçmez

Kızımın oyuncağı vardı baya pahalıya almıştık
Eşim hafta sonu kızımızı annesine bıraktı o oyuncağı götürdüler
Gelirken alırsın dedim almamışlar
Ben de kızdım
Eşimin kardeşinin çocuğu var
O bozar oyuncağı dedim
Annem kaldıracak dedi
Unutur o git al dedim
Kızdı gitti almaya çocuk istiyor diye

Eşimin ailesiyle çok paylaşımımız yok
Kredi çektik ve zorlukla aldığımız içimin gittiği bir oyuncağı niye bırakayım
Herkes oyuncağını bilsin ben öyle şeyleri sevmiyorum
Kendime 100 tl lik birşey alsam kaç kere söyler
Aldı oyuncağı yolun ortasına bıraktı millete karşı
Çenenden bıktım dedi
Kaç gündür konuşmuyoruz
Daha doğrusu o normal konular için konuşuyor ama bu konu ile ilgili konuşma olmadı aramızda
Bıktım günlerce küs kalmaktan
valla benimde malım kıymetli kimseye vermem biseyimi kimseden de almam

Kızımı ben götürmedim
Eşim götürdü eşim getirdi
Oyuncağı almayacağını bilseydim götürmesine izin vermezdim
Hadi oynasın eve getirir dedim
Unutacağını nereden bilebilirim
Para veripte aldığım oyuncağı geri istemenin neyi kötü anlamadım
İstemeniz kötü demedimki ben eşinizle tartışmanız illa git al diye diretmeniz kvniz kaldırcam demesine rağmen eşinizi yollayıp oyuncağı getirtmeniz tuhaf bence.ayrıca çocuk oynasın nolcak sanki oyuncak çocuklar oynasın diye yapılmış zaten.çocuğunızun yanındada böyle yaparsanız hiç bi zaman paylaşmayı bilemez.

Krediyle mi aldınız oyuncağı?
Mesele oyuncak değil yani moktan sebeplerle küsmenize değdi mi bari?
Çocuk o kadar mızmızlanmaz siz diretmişsiniz illa git al diye, tuhaf.

Konu sahibini haklı buldum
Çocuğunun gönlünü hoş etmek için Fazla para vermiş olabilir
Annem hep derdi bi hafta pazara çıkmam size oyuncak alırdım diye
Bazı çocuklar aşırı aksi ve etrafa zarar verici oluyo

Ay canım o daha çocuk ya diyemiyorum
Geçen misafir geldi işteyim.aklım odamda kaldı.gelen çocuklar zarar verici tipteydi etrafa

Herkes keşke çocuğuna sahip olabilse

Bazıları doğurup salıyo

Ne yiyormuşsunuz peki 1 hafta?

valla benimde malım kıymetli kimseye vermem biseyimi kimseden de almam

aman kimseyle bir şey paylaşmayın mezara gidecek sanki o paralar.

bir de sizin konuları biliyorum kimseye bir şey vermeme konusunda evet haklısınız da alma konusunda bence o kadar bencil değilsiniz kendinize haksızlık etmeyin

İş arkadaşı konularına bakayım bi, ısrarla iş arkadaşı konusu...heralde işkence falan görüyorsun bakayım bi

Eskiden olsa ben de amaaan alt tarafı bir oyuncak derdim ama ikinci bebeğimden sonra oyuncak fiyatlarını görünce nutkum tutuldu, çin malı olmayan kaliteli bir oyuncak için hatrı sayılır paralar ödrmek gerekiyor. Eşiniz sizi dikkate alıp dinlese iş bu raddeye gelmezdi, ben de sevmem böyle şeyleri.

Back
X