Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Herkes oyuncağını bilsin". Evet konu sahibi literatüre bir kavram daha kazandırdınız tebrik ederim![]()
Valla küsmeye ben de meraklı değilim ama eşim anlamsız triplere girdiYa kusura bakmayin ama ben baska cocuktan sakinmaniza takildim gorumcenizin cocugu kirar diye anneanneye saklatmak falan yahu cocuk o tipki sizin degerliniz gibi oda bir ana kuzusu degerlisi hic uzulmuyor musunuz ne biliyim hevesi kalir falan diye ya gonderipte cocuga gostermeyin kiymetli oyuncaginizi kiymetliniz oynasin ucuz seyler gonderin cocuk paraya bakmaz gazoz kapagindanda eglenir yada bir oyuncagi bir cocuktan sakinacak hale gelmis kalbiniz icin birsy yapin
2 gunluk dunya vallahi insanlar hastane koselerinde evlatlarindan nelerle sinaniyorlar benim icin butun oyuncaklar butun cocuklarin kopegi olsun ister pahali ister ucuz oyuncak icin kocayla 3 gun kusmek nedir
Yeni düzeldiben okuyunca sizede hak verdim. araniz nasil esinin ailesiyle. sahsen benim aram kotu olsa bende cocugumun oyuncagini birakmam.
Yorumları okursan görürsünKonu sahibi ısrarla söylemiyor oyuncağın nasıl bir şey olduğunu ve fiyatını.