• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küseli 3 gün oldu

Valla ay önemli para ay önemli para. Almasaydın bacım çocuğuğa o zaman madem önemli para. Ben anlamıyorum bu işleri paramız yok diye ağlanıp çocuğa pahalı oyuncak almak ne demek.

Ayrıca herkes oyuncağını bilsin'e koptum.. :D :D

Allah aşkına bir oyuncak yahu yaptığınız çok ayıp ve saygısızlık! kredi çekmekle oyuncağın ne alakası var? yok kardeşinin çocuğu bozarmış yok git al. Bunun için adam annesinin kapısına yolanıp rezil edilir mi? Kadın zaten pahalı bir şey olduğunu anlamıştır kaldırırdı niye versin çocuğun eline onu. Eşinizde iyi yapmış al oyuncağı deyip atmış. Ayrıca çocuk ne anlar onun pahalı olmasından sizin çocuğunuzda kırabilir onu. O zaman çok sıkıntıdaysanız pahalı oyuncak almayıverin çocuğunuza adam oyuncak peşinde mi koşacak. Çok ilginç.

Bir oyuncaga para dokmek ve pesine dusmek cok yanlış.Esiniz hakli ben olsam gitmezdim .Kirinlinca uzulecegim oyuncagi cocuguma almam.Pesine de düşmem.Para yoksa da cocuguma pahali oyuncak almam .Ayicikla arabayla yapbozla büyüdüm ben .

inan bana eğer bu kadar söylemeseydin o oyuncağı anası kaldırmazdı, öteki çocuklarda kırardı. iyi yapmışsın ve belli ki başına geleceği biliyorsun. kocana bakma sen, zaten hep onlar haklı olur. kırılsaydı da akrabalarını korurdu.

Valla ben de hem anneme hem de k.v ye birkac oyuncak birakiyorum. gittigimizde farkli bir oyuncak olsun oynasin diye.. fiyati su kadar birakmayayim diye hic dusunmemistim.. Cocuk bu yahu kim geliyorsa gelsin oynasin birakir yerine zaten.. Hos cocuklarin oyuncaga ilgisi birkac dakika sonra baska yere kayiyor..
Bu kadar zorlastirmayin hayati..
Maddeye önem vermeyin bu kadar..
Esinizle de konusmak icin firsat yaratin, bahane bulun..Cok önemli bir konu degil..Dert etmeye gerek yok..

Son gozlemlerime dayanarak soyluyorumki erkek milletine kavga sebebini yaratinki onlarin kavga edecek konusu kalmasin.

birazda onlar alttan almayi ogrensinler.bosveeerr iyi yapmissin.

hep onlarin sacma sebeplerindenmi bu kadinlar yorulcak.birazda bizim sacma sebeplerimizden onlar yorulsun:KK45:

valla arabanızı kötü özensiz araba kullanan kuzeninize ödünç verir misiniz, ya da bi şekilde anahtarı orda unutup neyse bi hafta da sen kullan dermisiniz, ee oyuncakta ta aynı şey bence, oyuncağı olmadan uyuyamayan çocuklar var mesela, belkide çocuğu için kıymetli, bence konu sahibinin üstüne gereksiz gidilmiş, tabii karşı tarafıda sevmediği bi gerçek ama sevmeyedebilir yani, bi insan diğer insanı sevmiyor diye niye suçlansın

Ya kusura bakmayin ama ben baska cocuktan sakinmaniza takildim gorumcenizin cocugu kirar diye anneanneye saklatmak falan yahu cocuk o tipki sizin degerliniz gibi oda bir ana kuzusu degerlisi hic uzulmuyor musunuz ne biliyim hevesi kalir falan diye ya gonderipte cocuga gostermeyin kiymetli oyuncaginizi kiymetliniz oynasin ucuz seyler gonderin cocuk paraya bakmaz gazoz kapagindanda eglenir yada bir oyuncagi bir cocuktan sakinacak hale gelmis kalbiniz icin birsy yapin
2 gunluk dunya vallahi insanlar hastane koselerinde evlatlarindan nelerle sinaniyorlar benim icin butun oyuncaklar butun cocuklarin kopegi olsun ister pahali ister ucuz oyuncak icin kocayla 3 gun kusmek nedir

Ya kusura bakmayin ama ben baska cocuktan sakinmaniza takildim gorumcenizin cocugu kirar diye anneanneye saklatmak falan yahu cocuk o tipki sizin degerliniz gibi oda bir ana kuzusu degerlisi hic uzulmuyor musunuz ne biliyim hevesi kalir falan diye ya gonderipte cocuga gostermeyin kiymetli oyuncaginizi kiymetliniz oynasin ucuz seyler gonderin cocuk paraya bakmaz gazoz kapagindanda eglenir yada bir oyuncagi bir cocuktan sakinacak hale gelmis kalbiniz icin birsy yapin
2 gunluk dunya vallahi insanlar hastane koselerinde evlatlarindan nelerle sinaniyorlar benim icin butun oyuncaklar butun cocuklarin kopegi olsun ister pahali ister ucuz oyuncak icin kocayla 3 gun kusmek nedir
Valla küsmeye ben de meraklı değilim ama eşim anlamsız triplere girdi
Ailesini de biliyor ama bir oyuncak istedim diye bu kadar da surat yapılmaz
Parasını vermişim geri istemekte en doğal hakkım
Kimse de bizde pahalı oyuncağını bırakmasın

Yazdığım yorumlara iyi bakın ya
Saçma sapan yorum yazanlar olmuş
Konuyu nerelere getirmişsiniz

ben okuyunca sizede hak verdim. araniz nasil esinin ailesiyle. sahsen benim aram kotu olsa bende cocugumun oyuncagini birakmam.

Çocuklara çok pahalı oyuncaklar almak yerine, eğitici oyuncaklar alın veya kendiniz yapın.
Oyuncağı bu kadar önemsemek gereksiz.

Konu sahibi ısrarla söylemiyor oyuncağın nasıl bir şey olduğunu ve fiyatını.

Back
X