- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
Yorumları okuduğum için bunu yazdım zaten. 20 kişiye yakın aynı soruyu sormuş oyuncagın cinsini cibiliyetini.Yorumları okursan görürsün
Aynı şeyi elli kere yazamıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumları okuduğum için bunu yazdım zaten. 20 kişiye yakın aynı soruyu sormuş oyuncagın cinsini cibiliyetini.Yorumları okursan görürsün
Aynı şeyi elli kere yazamıcam
100 liralik oyuncakmis, acikcasi daha pahali bir sey bekliyordum bunca kavga gurultuye sebep oldugu icin.Hala ısrarla merak ediyorum,bu oyuncağın cinsi cibiliyeti nedir![]()
Teşekkür ederim sizeCanavar kötü kalpli bir kadın imajı çizilmiş.. neden bu kadar üstüne gidildi analmadım doğrusu. Her insan eşit sartlarda çalışmıyor ve parada kolay kazanilmiyor.. sizin durumunuz iyidir kolay para harcarsijiz bu kişide zor şartlarda evladına pahalı bir oyuncak almış olabilir..ben olsam bende alır ve arkasinada duserdim.. bunda anormal bişi yok..tek kötü şey eşiniz ile ksülük olmus
Eşiniz çok iyi yapmış. Ben olsam çok daha beterini yapardım. Adam haklı . Oyuncak ya bu sonuçta. Çocuk ellese ne olur. Bozsa ne olur.Yani annesine gitti oyuncağı kız istiyor ağlıyor dedi
Biz dışarıdaydık
Geldi oyuncağı sokağın ortasına bıraktı
eşinle sen konuş.Teşekkür ederim size
Zaten gereksiz olan yorumlara cevap yazmıyorum
Benim de tek üzüldüğüm taraf eşimle aramın kötü olması
Ve hala küsüz