• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küseli 3 gün oldu

bir oyuncak için bu kadar ortalığı kaldırıyorsanız eşinizin de 3 gün konuşmaması çok normal...

bir oyuncak için bu kadar ortalığı kaldırıyorsanız eşinizin de 3 gün konuşmaması çok normal...
Benim kızım zaten paylaşmayı biliyor ve seviyor
Benim sorunum şu an eşimle küs olmam bugün 4. gün
Eşime gidip konuşamıyorum
Oda konuşmuyor
Evde huzur kalmadı

Oda konuşmuyor
Evde huzur kalmadı

Bu kadar olayı uzatmanın anlamı yok sizde durumu buyuttugunuzu soyleyıp daha fazla kus kalmamak ıstedıgını ve cocugunda bu durumdan etkılendıgını soyleyıp sarılıp barısın işte gurur yapmaya gerek yok her konudada

Oda konuşmuyor
Evde huzur kalmadı
önceki sayfalarda aramız biraz yumuşadı yazmışsın. tartışmayı sen başlattığın için, adımı sen at bence. ikinizde inatçıysanız bekler durursunuz

valla adam kalkıp gidip almış ya sen ona bak. sokağın ortasına mı bırakır çöpe mi onu boşver. ben olsam mümkün değil gidip almazdım, eşimi de göndermezdim, velev ki böyle bir durum oldu eşim ölse gitmezdi.

Aldı zaten fakat sokağın ortasında bıraktı surat yapıyor
Annesini biliyor
Kardeşinin çocuğunun ne kadar yaramaz olduğunu biliyor
Kızımın doğumgününde geldiler kızımın boyama kitabını pastel boyalarını mahfetti
Ama birşey demedim o kadar da değil
Başka oyuncakta olsa birşey demem ama o oyuncağı eşim geri getirir diye izin verdim
Boyama kitabını mahvetti vs ..bu kadar maddelere değer vermeyin gerçekten ..

Bencillikse bencilim. Ben de isterdim oyuncağı.

Kocanızın sizin ihtiyaçlarınıza laf yapması da çirkin.

Nsl yani kendine 100 tl lik bişey alınca eşin söyleniyor mu...100 tl nedir ya hiç bişeye yetmiyo

Eşinize, küsmeyin hanımefendi bir gün hadi neyse de günlerce nasıl devam eder bu. insan; kırılır, kızar, tartışır ama küsmek kötü aynı evde. abimin eşi yengemle çok iyi anlaşırım severim de kendisini ve maalesef küsme huyu var. abim, yengemin istediği bir şeyi yapmazsa, istediği olmazsa 1 hafta 10 güne kadar küsüp kendini odaya kapatıyor ve abim yengemin bu huyundan dolayı tükendi. Yengemle bu huyundan dolayı ailesi de ben de konuştum kendisini baya toparlamaya başladı. ki toparlamasa boşanmaya kadar gidecek bir huydu bu.

Kızımın oyuncağı vardı baya pahalıya almıştık
Eşim hafta sonu kızımızı annesine bıraktı o oyuncağı götürdüler
Gelirken alırsın dedim almamışlar
Ben de kızdım
Eşimin kardeşinin çocuğu var
O bozar oyuncağı dedim
Annem kaldıracak dedi
Unutur o git al dedim
Kızdı gitti almaya çocuk istiyor diye

Eşimin ailesiyle çok paylaşımımız yok
Kredi çektik ve zorlukla aldığımız içimin gittiği bir oyuncağı niye bırakayım
Herkes oyuncağını bilsin ben öyle şeyleri sevmiyorum
Kendime 100 tl lik birşey alsam kaç kere söyler
Aldı oyuncağı yolun ortasına bıraktı millete karşı
Çenenden bıktım dedi
Kaç gündür konuşmuyoruz
Daha doğrusu o normal konular için konuşuyor ama bu konu ile ilgili konuşma olmadı aramızda
Bıktım günlerce küs kalmaktan
sacmalik bence sacma birsey icin 3 gun kus kalinirmi hayatta o kadar aci seyler var ki tartisilacak oyuncak cok komik bi durum bende benim esim der ne olursa olsun hic bir sey icin birbirimizi kirmayalim der sonucda esin hem annen hem baban hem arkadas sirdas hepsi o sana birsey demiyosa sen gidip gonlunu al

Benim sevmediğim sey emir vererek konusmak. "Kızdım. Git al dedim. " tamam o oyuncağın orda durmasını istemiyosaniz daha düzgün bi dille söyleyebilirsiniz. Biri bana böyle dese alacağım varsa da almam heralde

Back
X