• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küsüyoruz

lioness81

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
139
89
623
İzmir
Eşimle arada kavga ediyoruz ve en ufak kavgada eşim sanki benden nefret edercesine çok ağır şeyler söylüyor (bıktım senden,beni bunaltiyorsun gibi)ve o kadar çok konuşuyor ki kavgada benim konuşmama asla fırsat vermiyor ben de bakıyorum ki kavganın sonu gelmeyecek tmm artık susalim çünkü çocukların buna şahit olmasından rahatsız oluyorum sonra da 5/6 gün boyunca hiç konuşmuyoruz.sonra birimiz sıkılıp barışmak için yanaşıyor ve kapaniyo konu tabii halledilmeden.sonra iyi oluyoruz tabii ama ta ki bir daha tartisana kadar.bu böyle yıllardır sürüyor. Ama ben iletişim kuramamak ve küs kalmaktan çok sıkıldım. Böyle şeyler yaşayan var mı?

Birçok evlilikte sinirle can acitici sözler söyleniyor ama günlerce küs kalmak gerçekten çok fazla.

Belli ki problemlerinizi hep halınin altına silkelemissiniz, hiç çözüm yoluna gitmemissiniz. Böylesi iki tarafın da kolayina gelmiş galiba. Bir sefer de karşılıklı hatalarınizi kabullenmeyi ve sorunlarınızı konuşarak çözmeyi deneseniz?

Eşimle arada kavga ediyoruz ve en ufak kavgada eşim sanki benden nefret edercesine çok ağır şeyler söylüyor (bıktım senden,beni bunaltiyorsun gibi)ve o kadar çok konuşuyor ki kavgada benim konuşmama asla fırsat vermiyor ben de bakıyorum ki kavganın sonu gelmeyecek tmm artık susalim çünkü çocukların buna şahit olmasından rahatsız oluyorum sonra da 5/6 gün boyunca hiç konuşmuyoruz.sonra birimiz sıkılıp barışmak için yanaşıyor ve kapaniyo konu tabii halledilmeden.sonra iyi oluyoruz tabii ama ta ki bir daha tartisana kadar.bu böyle yıllardır sürüyor. Ama ben iletişim kuramamak ve küs kalmaktan çok sıkıldım. Böyle şeyler yaşayan var mı?
Daha yeni, sizin gibi çok tartışan bir ciftin acısına sahit oldum. Onlar da eşiyle tartışıp günlerce kus kalırlardı. Eşi hemen her tartışmadan sonra annesinin evine gider günlerde gelmezdi. Sonucta ne oldu, yine tartışılan bir günün sonunda, eş annesine gidiyor bir hisimla ve adam kusmaya başlıyor, meğer kalp krizi belirtisiymis bu. Adam evde öylece bayılıyor ve bayilirken kafasını da klozete çarpıyor. Beyni de hasar alıyor tabii, birkaç gün yoğun bakım ve mezar.

Şimdi eşi kafasını duvarlara vuruyor, keşke tartismasaydik, keşke biraz yapıcı olabilseydik diye.

Günlerce kus kalmak nedir aynı evde? Ben şahsen hiç kalmadım, kalanı da anlamıyorum. Nasıl kalabilir ki insan? Mecbur işiniz düşmüyor mu birbirinize? Eminim tartıştığıniz konular da fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerdir.

21 yıllık evliyim küsemem sıkılırım bana küsecek konuşmayacak çok sinirlenirimmmm daha da çıldırırım gider inadına sürünürüm olay çıkartırım

Bana değişik bir evlilik türü gibi geldi.eşiniz kaba,bencil belki narsist bir kişilik.sizide sanırım yıllar içinde sindirmiş gibi görünüyor.bana pek normal gelmedi bu durum.eşinizin kendine çeki düzen vermesi gerek.yoksa böyle ömür geçmez

Birçok evlilikte sinirle can acitici sözler söyleniyor ama günlerce küs kalmak gerçekten çok fazla.

Belli ki problemlerinizi hep halınin altına silkelemissiniz, hiç çözüm yoluna gitmemissiniz. Böylesi iki tarafın da kolayina gelmiş galiba. Bir sefer de karşılıklı hatalarınizi kabullenmeyi ve sorunlarınızı konuşarak çözmeyi deneseniz?
Çözmeyi o kadar çok isterdim ki tabiki konuşmayı denedik ama hep hüsran yine kavgaya sebep oluyor

Bizim evlilikte küsen benim. Tabi en fazla 10 dakika küs kalıyoruz. Sonra gelip mutlaka bana salça olur eşim.
Yani siz anormalseniz sanırım bizde öyleyiz :KK70:
Bir de çok konuşan taraf genelde ben oluyorum, sindirme psikolojisi o :S
Keşke bana da salça olsa,ama adam ölümüne konuşmuyor

Daha yeni, sizin gibi çok tartışan bir ciftin acısına sahit oldum. Onlar da eşiyle tartışıp günlerce kus kalırlardı. Eşi hemen her tartışmadan sonra annesinin evine gider günlerde gelmezdi. Sonucta ne oldu, yine tartışılan bir günün sonunda, eş annesine gidiyor bir hisimla ve adam kusmaya başlıyor, meğer kalp krizi belirtisiymis bu. Adam evde öylece bayılıyor ve bayilirken kafasını da klozete çarpıyor. Beyni de hasar alıyor tabii, birkaç gün yoğun bakım ve mezar.

Şimdi eşi kafasını duvarlara vuruyor, keşke tartismasaydik, keşke biraz yapıcı olabilseydik diye.

Günlerce kus kalmak nedir aynı evde? Ben şahsen hiç kalmadım, kalanı da anlamıyorum. Nasıl kalabilir ki insan? Mecbur işiniz düşmüyor mu birbirinize? Eminim tartıştığıniz konular da fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerdir.
Allah'ım sen koru...nasıl bir olay öyle.Allah kimseye yaşatmasın

E bu benim evliliğimin aynısı. 🤦🏻‍♀️ Konu sahibi sizi çoook iyi anlıyor ve çoook büyük sabır diliyorum. Verilecek tavsiyeleri büyük bir dikkatle takip edeceğim.

Çok büyük bir şey olmadığu sürece küsmem eşimin de küsmesine izin vermem. O geneldd susmayı tercih eden bi tip ama ben Konuş anlat derim, bende eşiniz gibi tartışmada çok konuşurum ama ne kadar sürecek ki max 5 dk eşim tamam yeter dese de hayır anlatıcam nasıl çözücem başka bu sorunu derim. Kendimi dile getiremezsem sorun aklımdan çıkmaz sürekli kendimi eşime anlatmaya çalışırım. Sizde küsmeyi alışkanlık haline getirmişsiniz ama bu şekilde eşinizin konuşmasına izin verirseniz bi yerde bitirecek ve sonrasında siz cevabınızı verir böylece kökten sorunu çözersiniz.

Sinir anında kadınlar genelde susmaz diline vurur..çünkü erkek anlamaz kadın da anlaması için anlatirda anlatır. Ama erkeklerin de kavga anında ceneci olması çekilmez. Şahsen ben olsam agresifleşirim o ne öle . Erkek dediğin susar:KK48:
Nasil alışırsa öyle gidiyor baştan izin vermeseydiniz keske. Esim iyi biri çünkü bence benim olmazlarım var tahammülüm belli. Basta hiç alıştırmadim. İnan alistirsam iyi dediğim adam da fena olurdu. Bence erkekler genel olarak fena yüz vermemek lazım.:deli:

Allah'ım sen koru...nasıl bir olay öyle.Allah kimseye yaşatmasın
Çok korkunç değil mi? O kadın da eşine böyle bir şey olacağını tahmin edemezdi ama oldu. Adam çok stres yapti belki, stres kalp krizini tetikledi, bunları bilemeyiz ama şunu bilebiliriz, hayat çok kısa ve hayatımızdaki insanlarla ufak tefek şeyler için didismedwn once, başkalarinin trajedilerine bakıp, bundan ders cikartmaliyiz.

Velev ki, ufak tefek olmasın da büyük şeyler olsun, konuşarak anlaşılmayacak bir şey var mı hayatta?

Bana değişik bir evlilik türü gibi geldi.eşiniz kaba,bencil belki narsist bir kişilik.sizide sanırım yıllar içinde sindirmiş gibi görünüyor.bana pek normal gelmedi bu durum.eşinizin kendine çeki düzen vermesi gerek.yoksa böyle ömür geçmez
Asla kendimi ezdirmem.Malesef özellikle erkekler kendilerini değistirmiyorlar.Keske dediğiniz gibi kendine çeki düzen verse

Back
X