Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte bu gibi durumlarda keşke 5 yılda tekrarlanan bi evlilik sözleşmesi olsa diyorum çünkü bazen kolay vazgeçemez diye karşımızda ki ne çok tahammülsüz oluyoruz oysa beş senede bir sorulsa evliliğe devam etmek istiyormuşum diye bak ozaman gerçekten sevenler nasıl kendine çeki düzen verir. Ben kendime de kızıyorum bazen küs kalamam ama gereksiz tepkiler veriyor lüzumsuz yükseliyoeum bazen
Biz de böyle başladık kavga ederdik ben sinirimden uyuyamazdim o horul horul uyurdu ben ille konuşup anlaşalım isterdim ama ne çare tabiki.Barisan taraf ben olunca daha sık kavga ettiğimizi farkettim sanki herşeyin suçlusu ben.simdi ben de gitmiyorum o da gelmiyor böyle sessiz sessiz günler geçiyor.ama sanki onun için pek de bişey farketmiyor yani ye iç yat hayatı
Bundan nefret ediyorum işte. O kadar şeyi söyledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi sinir ediyor beni. Kafama takmaktan uyuyamam ki ben. Ondaki rahatlıktan biraz da bende olsaydı. Bu kadar zıt iki karakter olduğumuzu evlilikten önce nasıl fark etmedim, aklım almıyor.
Ben anlamıyorum gerçekten. Bu kadar büyütecek, anlaşılmayacak ne var da böyle yapıyor bizim eşlerimiz?
Bundan nefret ediyorum işte. O kadar şeyi söyledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi sinir ediyor beni. Kafama takmaktan uyuyamam ki ben. Ondaki rahatlıktan biraz da bende olsaydı. Bu kadar zıt iki karakter olduğumuzu evlilikten önce nasıl fark etmedim, aklım almıyor.
Ben eskisi kadar paralamiyorum artık kendimi.küs olduğumuz zamanlarda çok üzülür,iyi olmak varken niye böyleyiz diye dert ederdim.Farkettimki tek taraflı olmuyor iyi olmaya çalışmak.Agzimla kuş tutsam da yaranamicam.çunku ayağına taşa çarpsa suçlusu yine ben.
Ben eskisi kadar paralamiyorum artık kendimi.küs olduğumuz zamanlarda çok üzülür,iyi olmak varken niye böyleyiz diye dert ederdim.Farkettimki tek taraflı olmuyor iyi olmaya çalışmak.Agzimla kuş tutsam da yaranamicam.çunku ayağına taşa çarpsa suçlusu yine ben.