• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küsüyoruz

Sinir anında kadınlar genelde susmaz diline vurur..çünkü erkek anlamaz kadın da anlaması için anlatirda anlatır. Ama erkeklerin de kavga anında ceneci olması çekilmez. Şahsen ben olsam agresifleşirim o ne öle . Erkek dediğin susar:KK48:
Nasil alışırsa öyle gidiyor baştan izin vermeseydiniz keske. Esim iyi biri çünkü bence benim olmazlarım var tahammülüm belli. Basta hiç alıştırmadim. İnan alistirsam iyi dediğim adam da fena olurdu. Bence erkekler genel olarak fena yüz vermemek lazım.:deli:
Yaaa benim eşimin bu konuda benzeri olmadığını düşünüyorum alistirmakla alakalı değil,cidden çok konuşur.Normal ortamında da arkadaşları ile filan hep o konuşur herkes dinler😁😁

Çok korkunç değil mi? O kadın da eşine böyle bir şey olacağını tahmin edemezdi ama oldu. Adam çok stres yapti belki, stres kalp krizini tetikledi, bunları bilemeyiz ama şunu bilebiliriz, hayat çok kısa ve hayatımızdaki insanlarla ufak tefek şeyler için didismedwn once, başkalarinin trajedilerine bakıp, bundan ders cikartmaliyiz.

Velev ki, ufak tefek olmasın da büyük şeyler olsun, konuşarak anlaşılmayacak bir şey var mı hayatta?
Evt çok doğru söylüyorsun bazen bunu düşünüp sonlandirdiğim da oluyo ama sonra kendini hep haklı görmeye başlıyor yani kendimi ezdirmiş olduğumu düşünüyorum hep ben kapatirsam

Çok büyük bir şey olmadığu sürece küsmem eşimin de küsmesine izin vermem. O geneldd susmayı tercih eden bi tip ama ben Konuş anlat derim, bende eşiniz gibi tartışmada çok konuşurum ama ne kadar sürecek ki max 5 dk eşim tamam yeter dese de hayır anlatıcam nasıl çözücem başka bu sorunu derim. Kendimi dile getiremezsem sorun aklımdan çıkmaz sürekli kendimi eşime anlatmaya çalışırım. Sizde küsmeyi alışkanlık haline getirmişsiniz ama bu şekilde eşinizin konuşmasına izin verirseniz bi yerde bitirecek ve sonrasında siz cevabınızı verir böylece kökten sorunu çözersiniz.
Ah keşke bitirse kavganın neden çıktığını unutuyorum😂😂geçmişe dalıp kendini haklı çıkarabilmek adına daldan dala atliyo yani sonu gelmiyor.

Ben de tartismada küsen tarafim. Gonlum alinana kadar hayatta konusmam. Esim de tartisirken bazen agir konusur. Oyle zamanlarda da extra hediye almadan mumkun degil konusmam. Yapi meselesi bu, yapacak cok fazla 1 sey yok bence.

Ah keşke bitirse kavganın neden çıktığını unutuyorum😂😂geçmişe dalıp kendini haklı çıkarabilmek adına daldan dala atliyo yani sonu gelmiyor.
Siz yine de bekleyin bitirme ihtimaline karşı 😂 bence kendini tam anlatamadığına inanmış diğer konularda da onu anlamadığınıza kanaat getirdiği için takılmış kalmış ona, seni anladım, kızdın, alınman normal vs deyin ya da onu anladığınızı belirtecek davranışlar. Anlaşıldığını farledince kısa kesebilir 😁

Siz yine de bekleyin bitirme ihtimaline karşı 😂 bence kendini tam anlatamadığına inanmış diğer konularda da onu anlamadığınıza kanaat getirdiği için takılmış kalmış ona, seni anladım, kızdın, alınman normal vs deyin ya da onu anladığınızı belirtecek davranışlar. Anlaşıldığını farledince kısa kesebilir 😁
Teşekkürler bunu deneyeceğim

Ben de tartismada küsen tarafim. Gonlum alinana kadar hayatta konusmam. Esim de tartisirken bazen agir konusur. Oyle zamanlarda da extra hediye almadan mumkun degil konusmam. Yapi meselesi bu, yapacak cok fazla 1 sey yok bence.
Allah'tan sizde sadece siz küsen tarafsınız.İki tarafta olunca zor oluyor gerçekten

Bu kadar çok tartışma ve uzun süren küslük normal değil. Hele de çocuklar varken.
evlilik terapistine gitmenizi öneririm.
iletişim sorununuz bulunuyor.

Ben 16 yıllık evliyim yani bunca senedir bir arpa boyu yol almadık.siz kaç yıldır evlisiniz
Ben 4 yıllık evliyim, 30 yıllık evliymiş gibi yorgunum.
Sizin eşiniz, benim eşimin ikiz kardeşi olabilir mi acaba? Bu kadar benzerlik olmaz.

İşte bu gibi durumlarda keşke 5 yılda tekrarlanan bi evlilik sözleşmesi olsa diyorum çünkü bazen kolay vazgeçemez diye karşımızda ki ne çok tahammülsüz oluyoruz oysa beş senede bir sorulsa evliliğe devam etmek istiyormuşum diye bak ozaman gerçekten sevenler nasıl kendine çeki düzen verir. Ben kendime de kızıyorum bazen küs kalamam ama gereksiz tepkiler veriyor lüzumsuz yükseliyoeum bazen

2 yıllık evliliğimde eşim boyna tartışır ve küserdi ilk 6 ay küstüğünde (küsmeyi beceremediğim için) gidip konuşup ben barışıyordum.baktım olcak gibi değil artık bende barışma talebinde bulunmadım.15-20 gün küs kaldığını bilirim.sık tartışmalar uzun küslükler konuşup halledilmeden kapanan konular sonucunda ne mi oldu.yine bi kavga sonrası küslük ve devamında boşandık 1 yıl önce 👌

5-6 gün sonra barışmak için kim adım atıyor peki

Ben 4 yıllık evliyim, 30 yıllık evliymiş gibi yorgunum.

Sizin eşiniz, benim eşimin ikiz kardeşi olabilir mi acaba? Bu kadar benzerlik olmaz.
Yaa demek bir tane daha varmış aynısından😂😂kaç gün geçti hala küsüz 3 gün oldu.simdiye kadar en fazla 5 gün sürdü ama sanki bu sefer rekora koşcaz gibi😂😂

2 yıllık evliliğimde eşim boyna tartışır ve küserdi ilk 6 ay küstüğünde (küsmeyi beceremediğim için) gidip konuşup ben barışıyordum.baktım olcak gibi değil artık bende barışma talebinde bulunmadım.15-20 gün küs kaldığını bilirim.sık tartışmalar uzun küslükler konuşup halledilmeden kapanan konular sonucunda ne mi oldu.yine bi kavga sonrası küslük ve devamında boşandık 1 yıl önce 👌
Biz de böyle başladık kavga ederdik ben sinirimden uyuyamazdim o horul horul uyurdu ben ille konuşup anlaşalım isterdim ama ne çare tabiki.Barisan taraf ben olunca daha sık kavga ettiğimizi farkettim sanki herşeyin suçlusu ben.simdi ben de gitmiyorum o da gelmiyor böyle sessiz sessiz günler geçiyor.ama sanki onun için pek de bişey farketmiyor yani ye iç yat hayatı

Back
X