• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle mecburi mesafe ve sorunlarimiz...

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Cok zorlu donemlerden geçtik son 4-5ayda... Ailesinin yanina tasndk 1aylk evlyken kiraladigimiz evde sorun çıktığı icin.orda hamile kaldim.annesi uvey ve igmeledi durdu sonra ben teyzeme gttm cnku ailem yurtdisinda esmin kazanci cok iyidi bi iki haftada ev tutablck durumdaydi ama isten cikti sorunlar oldu...snra izmire gttk akrabalarim orda ziyarete gttk hemde bi kafa toplayalm diye tani bi tom masraf oldu ev kiralama paramz gtti istanbla dondk teyzemde kalmak zorunda kaldik... Sonra bodrumda esim is teklifi aldi o oraya gtti ben izmire gittim ananemde kalmaya... Esm yanima geldi bi hafta snra izinli oldugu gun o arada ananemle tabi sorun yasadm ve annemlede tlfndan tlfna...neden bole falan insanlar dusunmuo biz kendmz evlendk onun bi ayligiyla yuva kurduk ama evde sorun ckti temelleri saglamlastirilmasi gerekirmiş bizede demediler ckmak zorunda kaldik evden olanlar da ortada sonradan. Anlamadilar ki biri el uzatsn yada uzatmayn arkadas ama moral vern nolcak nolcak demeyn zaten biz yasioz sorunu dusunmedkmi saniolar nolcamizi bide hamileym... Neyse esm gelnce ben ananemden cktm arkadasma gittim orda bekledm esimi calismaya gittiğinde... İsyernde sorunlar ckti izmire geldi geri kalktik istanbla geldik ben arkadasma geldm o babasinin evine. Smra bi alacağımız vardi o geldi sukur az da olsa derman oldu istanblda hayat sartlari malum o para bzm son kozumizdu izmire gttk geri ev tuttuk esya aldik 1ay kaldik esimin isi iyidi ama ek is için dayima sprdu yonlendirebilecegi biyer varmi diye extra kazanc icin daym da anneme dems ki şok oldm calismioda is dilenoms gibi annemde bana yagdirdi kocan calismio dayndan is istems dediginde basmdan asagi kaynar sular dokuldu. Sinirlendi esim ailemden uzak olmamz gerektigini anladk izmirde de seker hstasi oldgm cikti.. İstanbla dondk ben yine arkadasa geldm.eam arkadaşlarında kaldi cnku babasi kukla olms uvey anne elinde. Aradm babasini dedm bak torunun olcak kisa sureligine izin ver ogln gelsn ben zaten gelmem annen istemio dedi o onun annesi degl ama sen babasisin dedm kapattm... Babam o ara. Yetişti biraz ama cok bi miktar degldi ve uzerine koymamz lazm o da masrafsiz olmamz lazmki para biriksin.bodruma gtti yine cnku yatcak yer veriolar apart tuttular yemek memek oradan zaten. Bende arkadastayim masrafı paylasioz bnmde ekstra masrafm yok.. Hala bodrumda esim 2-3haftaya gelck insallah gecen hafta evimizi tuttuk yavas yavas esyamizi alcaz insallah yavrumuz gelmden düzen kurabiliriz.. Dua edin lütfen hamileliğim bi oraya bi buraya gecti. Ayrinti yazmadm bu sekilde bile cok uzun yazdm sktm sizi ama cok doluyum aileme desem zaten esime tepkililer ama anlamiolarki.. Sanki varliktan geldiler babasinin evini alsn dediler ölmemiş babasindan hayattayken miras isticekmis sacmaladilar resmen. Annem dio hamileliginde neler yasadin evet yasadm ama biriniz ozaman bi el atsaydiniz ya uzaktan kpnusuyosunuz da kuru kuru... Biz direndik herseye hayata kendimize birbirimize... İcimi dokmek istedim cnku burdan daha kolay... Dua edin lutfen yakinda bi kizim olcak Allah nasip ederse.insallah hersey yavas yavas yoluna girio..

Hcbi sorunumuz yoktu bzm uvey anne yuzunden sga sola savrulmak zorunda kaldk her savrulmamz maddi yonden vurdu

Rabbim sizi eşinizi ve yavrunuzu sağlıklı etsin inşallah. Diğer herşey yavaş yavaş yoluna girer Allahın izniyle. Allaha emanet olun.

ben böyle sadece uzaktan konusup degerlendirme yapan ailelerden nefret ediyorum artık. cok dusuncelılerse bı sekılde yardımcı olmaya calıssınlar ,yardımcı olamayacaklarsa da sussunlar zaten beklenmiyo onlardan hiçbişey.canızı sıkmayın yavrunuzu da uzmeyın .siz ne hissederseniz o da hissedecek. inşALLAH eşinizin işleri de sizin eviniz de yoluna gırer. ALLAH yardımcınız olsun.

Gerçek mi bu??? Yazması okuması bile sıkıntı veriyor sürekli olaylar olaylar... Hayırlısı olsun sizin için.

ılk evlendıgınızde esyalarınız yokmuydu? onlara ne oldu

ayrıca mıras meselesıne gelınce her ıkı aılenınde ekstra evı varsa sıze versınler daha fazla cekıp durmayın
sız arkadasınızda degıl aılenızın yanında olun veya kayınpederının lutfen ne ısınız var aylardır arkadasınızda çok şaşırdım okuyunca
ayaklarının uzerınde duramayan ıkı ınsan bırde cocuk gelıyor ne olacak pekı sımdı?

Hcbi sorunumuz yoktu bzm uvey anne yuzunden sga sola savrulmak zorunda kaldk her savrulmamz maddi yonden vurdu
ne alakası var uvey annenın?
sızde bıraz ıdarelı olsaydınız
uvey anneyle anlasamıyorsunuz
kendı anennızle anlasamıyorsunuz nasıl olacak bu ıs?
ayrıca sız neden uvey anneye guvenerek evlenıyorsunuz madem onun yuzunden pes :D

Allah yardımcınız olsun anlattıklarınız fox tv dizilerinde bile yok çok üzüldüm inş. düzelir herşey

ne alakası var uvey annenın?
sızde bıraz ıdarelı olsaydınız
uvey anneyle anlasamıyorsunuz
kendı anennızle anlasamıyorsunuz nasıl olacak bu ıs?
ayrıca sız neden uvey anneye guvenerek evlenıyorsunuz madem onun yuzunden pes :KK70:
Ona guvenmedkki yeni ev tutmak icin babasnda kalmamz gerekti bi sure birikim icin ve inanin komik degil

ne kadarlık evlisiniz ?
anladığım kadarıyla ilk etapta bir ev bir düzen kurulmuş, sonra evden çıkmak gerekince eşyalar ne oldu ?
eşyalar duruyor idiyse ikinci bir ev tutmak aman aman bir para gerektirmezdi.

ne kadarlık evlisiniz ?
anladığım kadarıyla ilk etapta bir ev bir düzen kurulmuş, sonra evden çıkmak gerekince eşyalar ne oldu ?
eşyalar duruyor idiyse ikinci bir ev tutmak aman aman bir para gerektirmezdi.
Aynen ama esyali tutulmstu sifirdi

Back
X