• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle mecburi mesafe ve sorunlarimiz...

Aynen oyle sorun cikinca ev hatta sehir degistirsek olsaydik simdi benim yurt dışında olmam gerekiyordu biraz sabr yahu annesi bi laf diyen sehir degistiren ilk defa görüyorum
Ki ailem yurtdisinda... Annem hatta anne tarafm bklioki hanlar katlar yatlar ya diynki ayrilmiolar mutlular skntiyi veren de Allah binel atalm yada moral bozmayalm yeter

anlamadığım her gittiğiniz yerde eşya mı alıyorsunuz?

elinizdeki azıcık parayla izmire tatile gidip ev parasını bitiriyorsunuz?

daha bi düzen kuramadan çocuk yapıyorsunuz?

bi sürü sorununuz varken insanlarla tartışıp orda burda kalıyorsunuz?

neden evlenmekte bu kadar acele ettiniz anlamadım.sanırım yaşınızda küçük. bu kadar hatayı yapmanızın başka açıklaması yok bence

anlamadığım her gittiğiniz yerde eşya mı alıyorsunuz?

elinizdeki azıcık parayla izmire tatile gidip ev parasını bitiriyorsunuz?

daha bi düzen kuramadan çocuk yapıyorsunuz?

bi sürü sorununuz varken insanlarla tartışıp orda burda kalıyorsunuz?

neden evlenmekte bu kadar acele ettiniz anlamadım.sanırım yaşınızda küçük. bu kadar hatayı yapmanızın başka açıklaması yok bence
Yasim 27 muneccm deglz olacagi goremeyz imtihan dedik olmaynca olmuo.

Yasim 27 muneccm deglz olacagi goremeyz imtihan dedik olmaynca olmuo.

bunun müneccimlikle ne ilgisi var. insan düğündeki takılarla bile bi düzen kurabilir. en kötü o yaşta azıcık kenarda para olur.
milletin evinde çocuk yapmanın imtihanla ilgisi yok. insanlarla sürekli tartışmanında...

Bir tek kendimize tanıyoruz hata yapma şansını bu hayatta, başkaları yapamaz.

Çok zor bir dönemden geçiyorlar , kadın hamile ( keşke bu süreçte olmasaydı, ama olmuş) , evleri, kalacak yerleri yok. Zor durumda olana maddi olamasa da manen destek olmayı öğreten aileme sevgiler.

Bir sınav diyebilirsiniz, hatalarınızdan ders alın mutlaka. Ne kadar becerebilirsiniz bilmiyorum ama çok stres yaşamayın bebeğiniz için.

Çok geçmiş olsun , kolaylıklar diliyorum.

keşke evlililiğiniz için önce bir zemin hazırlayıp öyle evlenseydiniz.Bakın şimdi ordan oraya sürükleniyorsunuz.Allah yardımcınız olsun inşallah kızınız doğmadan daha güzel imkan ve olanaklar sağlarsınız yavrunuza .....

Dualariniz içn teşekkürler tek istedgm. Buydu zaten. Annem de babam da almanyada ve ayrildilar. Bnmde ikinci evliligim ve boşandıktan snra da kendm kendme yettm evm barkm faturalarm kendm hallettm herşeyimi.. Ama evlendigimde de aile oldk herks esimi kotulemeye basladi sanki kendilerimaile olarak basmdaydi da...

Benim anlmadığım her tuttuğunuz eve eşya mı aldınız?

eş iyi olsa başka başka sorun başka sorun olmasa eş sorun
kimsenin evliliği 4x4 lük değil bunu bilin ve asla isyan etmeyin... herşey herkes bir sınav...
içiniz rahat olsun cefa çekmeden sefa sürülmüyor.. İnşallah yakın zaman da normal bir yaşama dönersiniz...

size yorumum aileniz her dediğini eşinize söylemeyin, yarın birgün ailenizi siz affedersiniz ama eşiniz affetmez... iş konusunda eşinize olanı söylemeniz yanlış eşinizi annenize savunup eşinize yansıtmamanız gerekirdi...

eş iyi olsa başka başka sorun başka sorun olmasa eş sorun
kimsenin evliliği 4x4 lük değil bunu bilin ve asla isyan etmeyin... herşey herkes bir sınav...
içiniz rahat olsun cefa çekmeden sefa sürülmüyor.. İnşallah yakın zaman da normal bir yaşama dönersiniz...

size yorumum aileniz her dediğini eşinize söylemeyin, yarın birgün ailenizi siz affedersiniz ama eşiniz affetmez... iş konusunda eşinize olanı söylemeniz yanlış eşinizi annenize savunup eşinize yansıtmamanız gerekirdi...
Annem direkt esimn tlfnuna yazdi bana solesn diye yani ben zaten bisi demiyorum ama kendileri adama soluolar bende savunamiyorum ailemi bu sefer...

bunun müneccimlikle ne ilgisi var. insan düğündeki takılarla bile bi düzen kurabilir. en kötü o yaşta azıcık kenarda para olur.
milletin evinde çocuk yapmanın imtihanla ilgisi yok. insanlarla sürekli tartışmanında...
Ordan konusmak kolay :) dugun yapmadk biz kendmz evlendk kendi cabalarimizla taki maki yok yani

okumayı kestim yarıda. kimseyi suçlamayın.. kimseye güvenerek yola çıkılmıyor bu hayatta. işi çok iyi idiyse eşinizin, hiç mi yarını düşünmediniz?

Yarini dusundugumuz icin birikim yapioduk ve ortada kalinca birikimi harcamak zorunda kaldk kmseye de guvenmedk bz

Back
X