- Konu Sahibi sevdimsenicokkere
-
Biliyorum baya baya konu dışı ama engel olamadım kendime çok afedersin. Nickin içimi cız ettirdi ya. Felaket güzel içim yandı ooooof of..
Allahım hakkında hayırlısını versin. İnşallah daha fazla yıpranmadan hayırlısına ulaşırsın..
Tabikide öyle demiyeck ama gelip konuşmasina izin verse kizsa belki pişman oluck.belki dedignz gibi yanlis dsnyrm ama napim 3 yillik bi evliliği yikmakkolaydegil
Portakallikurabiye gibi benimde icim nickine ciz etti.Belli cok seviyorsun ama adam darp etmis seni sanirim durum vahim.Evden kovmus ailende sana sahip cikmis.Binbir dertle buyuttugun evladini sen dayak yemis halde gormek istermiydin?İcin ciz etmezmiydi?O hale getirene aynisini yapmak istemezmiydin?
Evet ama neden kimse tekrar bi sans vermekten bahsetmiyor.acaba siz kendi hayatnzla ilgili de bu kadar net ve kati olabilirmydnz.sanmıyorum acikcasi.darp dediginz kolunu sıktı.tabiki onuda yapmamaluydi bu durumda bile evet hala dönmeyi istyrm demek mutlu güzel anlarmz daha agir basiyo yada gurursuzum .ama neyapaym çok aci cekyrm
Haklisin evliligi yikmak kolay degil kolay olmamali.ama barismak icin sizin cabalamaniz cok sacma birakin esiniz gelsin dil doksun ben bosanin demiyorum ama sizi boyle hirpalayan adamlada nasi barisirim diye careler aramayin.birakin akisina.aileniz arkanizda nasilsa.sakin ailenizi cignemeyin esiniz gelsin ailenizin elini opsun sizin gonlunuzu alsin.ailenize karsi olan tutumundan rahatsz oldugunuzu ailenizin sizin iyiliginizi dusundugunu eger barismak iatiyosa saygisini eksik etmemesi gerektigini konusun.darp etme konusuna hic girmiyorum.benim kolumu esim biraz guclu tutsa sakalasirken falan direk morarir mesela ben ona bile oturur surat yaparim halbuki bile isteye yapmadigini zarar vermeye calsmdgimi bildgm halde gozune gozune sokarim o morluk gecene kadar.ben boyleyim.siz farklisiniz baskasi farklidir...
Guzel yere degindin:)
Darptan kastini bilmedigim icin pardon canim
Seviyorsun,ozaman geri don benimde hatalarim var demissin oturun karsilikli konusun anlasin nasi fikir?
Zaten ben eşime barismak istyrm felan demedm yani şuan sizin bildignz bu duygularimi o bilmiyor.ben sadece belki bi cikar yol bulurm diye buraya yazmak istedim.yoksa eşime bi talebm yok.onu hic aramadm o arazi kackez.yani ona karsi doldurmaya calsyrm.bende gelen özür dilesn pişman olsn istyrm tabikii
Evet onu istyrm yani oturup konsmayi.ama talep ondan gelsn istyrm .kisacasi belirsizlik cokkzor.beni olduruyo.cokkotuyum 20 günde 10 kilo verdim hastalandı m.geceleri düşünmekten uyuyamyrm.yani bilmyrm bu kadar zayif gucsz biinsan oldgmu bilmydm
Benim tek pismanligm ise polisi karstrmakti.onu evden polis zoru ile cikarttrdm.sucszken suçlu konuma dusurdm kendimiSen niye pisman oluyon ki, ben onu anlamadim:44:
Yahu evlilikte sen benmi var guzel arkadasim.Birbirinizi seviyorsunuz,guveniyorsunuz ki evleniyorsunuz.Eger sevginden eminsen yorulmadiysan istiyorsan ac telefonu bulusun anlatin birbirinize.Stresten oluverirsin mazallah
Benim tek pismanligm ise polisi karstrmakti.onu evden polis zoru ile cikarttrdm.sucszken suçlu konuma dusurdm kendimi
Peki bu kadar pisman olacagini bile bile neden fevri davrandin?
Bi de o gunku olayda ne oldu da iki taraf da cileden cikti?
Aradiginda ne diyor ozurdiledimi mesela pismanligini dile getirdimi? Birde kac gundur bu haldesiniz? Esinizle konusurken farkinda olmadan barismaya gonlunuz oldugunu belli ediyorda olabilrsiniz
Evet yani esini seni darp etmeye kovmaya kadar goturen ve senin polise gitmene sebep olan neydi yani kavga sebebi onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?