Eşimle nasil barişicamm lütfenn yardimmm

Buraya bu konuyu yazmamin bi nedeni de acaba cokmu yanlis dusnyrm bunu ogrenmekti.ve sunu anladım ki Esim de sizin gibi ondan vazgecmeyecegimin çok farkında .Allahim napcm bilmyrm gercktn cokkotuyum su durumun düzelmesi için neler feda etmezdm.

Portakallikurabiye gibi benimde icim nickine ciz etti.Belli cok seviyorsun ama adam darp etmis seni sanirim durum vahim.Evden kovmus ailende sana sahip cikmis.Binbir dertle buyuttugun evladini sen dayak yemis halde gormek istermiydin?İcin ciz etmezmiydi?O hale getirene aynisini yapmak istemezmiydin?

Aminnn hayirlisiyla insallah

Tabikide öyle demiyeck ama gelip konuşmasina izin verse kizsa belki pişman oluck.belki dedignz gibi yanlis dsnyrm ama napim 3 yillik bi evliliği yikmakkolaydegil

Haklisin evliligi yikmak kolay degil kolay olmamali.ama barismak icin sizin cabalamaniz cok sacma birakin esiniz gelsin dil doksun ben bosanin demiyorum ama sizi boyle hirpalayan adamlada nasi barisirim diye careler aramayin.birakin akisina.aileniz arkanizda nasilsa.sakin ailenizi cignemeyin esiniz gelsin ailenizin elini opsun sizin gonlunuzu alsin.ailenize karsi olan tutumundan rahatsz oldugunuzu ailenizin sizin iyiliginizi dusundugunu eger barismak iatiyosa saygisini eksik etmemesi gerektigini konusun.darp etme konusuna hic girmiyorum.benim kolumu esim biraz guclu tutsa sakalasirken falan direk morarir mesela ben ona bile oturur surat yaparim halbuki bile isteye yapmadigini zarar vermeye calsmdgimi bildgm halde gozune gozune sokarim o morluk gecene kadar.ben boyleyim.siz farklisiniz baskasi farklidir...

Evet ama neden kimse tekrar bi sans vermekten bahsetmiyor.acaba siz kendi hayatnzla ilgili de bu kadar net ve kati olabilirmydnz.sanmıyorum acikcasi.darp dediginz kolunu sıktı.tabiki onuda yapmamaluydi bu durumda bile evet hala dönmeyi istyrm demek mutlu güzel anlarmz daha agir basiyo yada gurursuzum .ama neyapaym çok aci cekyrm

Guzel yere degindin:)
Darptan kastini bilmedigim icin pardon canim
Seviyorsun,ozaman geri don benimde hatalarim var demissin oturun karsilikli konusun anlasin nasi fikir?

Zaten ben eşime barismak istyrm felan demedm yani şuan sizin bildignz bu duygularimi o bilmiyor.ben sadece belki bi cikar yol bulurm diye buraya yazmak istedim.yoksa eşime bi talebm yok.onu hic aramadm o arazi kackez.yani ona karsi doldurmaya calsyrm.bende gelen özür dilesn pişman olsn istyrm tabikii

Git o zaman ailenle konuş seviyorum bir şans daha vermek istiyorum ama sizin desteğinizle de.
Ailenin desteğini almadan da barışma değmez öyle koca için..

Guzel yere degindin:)
Darptan kastini bilmedigim icin pardon canim
Seviyorsun,ozaman geri don benimde hatalarim var demissin oturun karsilikli konusun anlasin nasi fikir?

Evet onu istyrm yani oturup konsmayi.ama talep ondan gelsn istyrm .kisacasi belirsizlik cokkzor.beni olduruyo.cokkotuyum 20 günde 10 kilo verdim hastalandı m.geceleri düşünmekten uyuyamyrm.yani bilmyrm bu kadar zayif gucsz biinsan oldgmu bilmydm

Aradiginda ne diyor ozurdiledimi mesela pismanligini dile getirdimi? Birde kac gundur bu haldesiniz? Esinizle konusurken farkinda olmadan barismaya gonlunuz oldugunu belli ediyorda olabilrsiniz

Yahu evlilikte sen benmi var guzel arkadasim.Birbirinizi seviyorsunuz,guveniyorsunuz ki evleniyorsunuz.Eger sevginden eminsen yorulmadiysan istiyorsan ac telefonu bulusun anlatin birbirinize.Stresten oluverirsin mazallah

Yahu evlilikte sen benmi var guzel arkadasim.Birbirinizi seviyorsunuz,guveniyorsunuz ki evleniyorsunuz.Eger sevginden eminsen yorulmadiysan istiyorsan ac telefonu bulusun anlatin birbirinize.Stresten oluverirsin mazallah

Tabiki sen ben yok ama karsidaki adam inat ötesi ise ve kör bi gurura sahip ise boyle oluyo

Bi de esin hakli galiba sen baya bi ailenin doldurusuna geliyorsun. Esinin yaptigi da iyi degil senin yaptiginda.
Ailelerinizi karistirmamaniz lazim kendi hayatiniza.

Aradiginda ne diyor ozurdiledimi mesela pismanligini dile getirdimi? Birde kac gundur bu haldesiniz? Esinizle konusurken farkinda olmadan barismaya gonlunuz oldugunu belli ediyorda olabilrsiniz

Evet pismanim dedi.20 gündür bu durumdayız.özür dilemesi.önce senle artık yapamyz bunca şeyden sonra dedi.bende onun da çok sucluoldgnu soledim.bana dava acil acmaycgmi sordu.kendisinin asla acmayacagni söyledi .çok çelişkili konuştu
Hem kesin ayriliyor gibi hem asla ayrilmyck gibi
Kisacasi sanirm oda karar veremems hala

Evet yani esini seni darp etmeye kovmaya kadar goturen ve senin polise gitmene sebep olan neydi yani kavga sebebi onemli

Kavga sebebi yok gibi bisey.annesi bizdeydi benim annem onu ziyarete gelmemişti. Kavga nedeni buu.esimde ki sorun bu zaten.cokkucuk mesele sen büyütüp büyütüp kocaman kavga yaratmk

Valla ben burada hem darp edilip hemde kocamla nasıl barışırım diyen bayan arkadaşlarımda mazohistlik olduğunu düşünüyorum Adam köteklemiş, ailen sahip çıkıyor sen hala adamın gönlünü nasıl alırım diyorsun ama üzgünüm bitmiş sizin evliliğiniz, elbette eşininde seninde kabahatleriniz vardır ama göze çarpanı ise olaylarda ailelerin baş rol oynaması zaten sizin evliliği yıpratan ilk şey.. Oluruna bırak dönerse suçunu bilip senindir, dönmezse ailenin sözünü tut, ama sadece senden değil ailendednde özür dilemeli, ailen kışkırtmamıştır, senin çektiğine karşı savunmadır o, asla kız tarafı kızının boşanmasını istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…