- Konu Sahibi sevdimsenicokkere
-
Merhaba nazil anlatayım bilmyrm esinle sürekli tartismalarmz vardi sürekli benim ailemi sorun ediyordu.onların beni doldurdgnu;bizi ayirmk istedklerni iddia ediyordu.en son kaynanam bizdeiken büyük tartstk ve beni evden kovdu bende babami aradm ve o sinirle evden uzaklstrma verdrdm.kolum için darp raporu aldm.
Diğer gün polisle gidip onu evden cikarttrdm yani durumlar bayaa kotu.ailemde beni kiskirtti cnku bosanmami istyrlar.
Şuan cokpismanm tüm bunlari nazil duzeltcm bilmyrm.ayrilmak istemyrm.sizce bu noktadan sonra duzelirmi.
Beni aradi ve pismanligini dile getirdi yalnz çok gelgitli konuştu .hem bosanmam diyo hem de senle aynievde yasayamayz aartık diyo anlamadım hicbisey.kafayi yicem
Bence barisirsiniz kesin ve net bu. Fakat ailem kiskirtti falan demeniz bana tuhaf geldi.esiniz itip kakiyor aileniz size sahip cikinca sizi kiskirtmismi oluyor yapmayin lutfen. Hakkinizda hayirlisi olsun
Nasil bu kadar eminsnz barisacagmzdan
Ya arada ben kalyrm esim geldi aile büyükleriyle konuştu .babama sordular bi gelsin konussunlar .babam kesinlikle gelmesin krizi vermyrm dedi .bana hicbisey sormadi.benim kizdgm tabir buu.bana da fikrimi sormaliydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?