- Konu Sahibi sevdimsenicokkere
-
Bi de esin hakli galiba sen baya bi ailenin doldurusuna geliyorsun. Esinin yaptigi da iyi degil senin yaptiginda.
Ailelerinizi karistirmamaniz lazim kendi hayatiniza.
Evet pismanim dedi.20 gündür bu durumdayız.özür dilemesi.önce senle artık yapamyz bunca şeyden sonra dedi.bende onun da çok sucluoldgnu soledim.bana dava acil acmaycgmi sordu.kendisinin asla acmayacagni söyledi .çok çelişkili konuştu
Hem kesin ayriliyor gibi hem asla ayrilmyck gibi
Kisacasi sanirm oda karar veremems hala
Valla ben burada hem darp edilip hemde kocamla nasıl barışırım diyen bayan arkadaşlarımda mazohistlik olduğunu düşünüyorumAdam köteklemiş, ailen sahip çıkıyor sen hala adamın gönlünü nasıl alırım diyorsun ama üzgünüm bitmiş sizin evliliğiniz, elbette eşininde seninde kabahatleriniz vardır ama göze çarpanı ise olaylarda ailelerin baş rol oynaması zaten sizin evliliği yıpratan ilk şey.. Oluruna bırak dönerse suçunu bilip senindir, dönmezse ailenin sözünü tut, ama sadece senden değil ailendednde özür dilemeli, ailen kışkırtmamıştır, senin çektiğine karşı savunmadır o, asla kız tarafı kızının boşanmasını istemez
Dolduruşa gldigm kanisina nerden vardnz
Ya aslinda caba var.sadece aile buyugmz ile gorsms ve bayrama kadar zaman verin birbrnize denmiş.yani o bayrami bekliyor.tazminat ile alakasi yok ki para benim hic umrumda değil onunda.o konuda emnm para ile alakasi olmadgnaBosanma davasi acarsan darp edildigin icin tazminat falan alabiliyosun sanirim ve kolayca bosaniyosun.gunahini almiyim ama esin tazminattan falanmi korkuyo acaba.ayrilsa tazminat oder celiskide kalma sebebi bu olabilirmi.esiniz sen taniyosun hiz burdan senin anlattigin kadarini biliyoruz sadece.esin cok pismansa ailenlede konus bi sans daha vermek istiyorum sizin desteginizi rizanizi almadan bunu yapamam ama sizde beni anlayin bu sekilde mutsuzum kocama sans vericem diye guzelce konusun.onlari ikna edin.hatta esiniz cok barismak istiyosa oda gelsin beraberce konusun birbirinizi sevdgnizi anlatin.esinizde bidaha darp vs olursa asla donmeyeceginizi bilsin dicemde esinizde bi caba gormedim anlattiklarinzdan
Polisi arayip evden attirdigini baban yaptirmis gibi anlatmissin ordan cikardim belki yanilmisimdir o yuzden galiba dedim zaten. İlk mesajinda aciklayici seyler yazmamissin, olay nasil cikti, evden kovulmaya kadar nasil gitti ben anlamadim.
Merhaba nazil anlatayım bilmyrm esinle sürekli tartismalarmz vardi sürekli benim ailemi sorun ediyordu.onların beni doldurdgnu;bizi ayirmk istedklerni iddia ediyordu.en son kaynanam bizdeiken büyük tartstk ve beni evden kovdu bende babami aradm ve o sinirle evden uzaklstrma verdrdm.kolum için darp raporu aldm.
Diğer gün polisle gidip onu evden cikarttrdm yani durumlar bayaa kotu.ailemde beni kiskirtti cnku bosanmami istyrlar.
Şuan cokpismanm tüm bunlari nazil duzeltcm bilmyrm.ayrilmak istemyrm.sizce bu noktadan sonra duzelirmi.
Kavga sebebi yok gibi bisey.annesi bizdeydi benim annem onu ziyarete gelmemişti. Kavga nedeni buu.esimde ki sorun bu zaten.cokkucuk mesele sen büyütüp büyütüp kocaman kavga yaratmk
Evet babm zorladı ben polise gerekyok dedim ama bana bayatepki gösterince gittim.bu tabiki bahane değil ama boyle olduyani
Merhaba nazil anlatayım bilmyrm esinle sürekli tartismalarmz vardi sürekli benim ailemi sorun ediyordu.onların beni doldurdgnu;bizi ayirmk istedklerni iddia ediyordu.en son kaynanam bizdeiken büyük tartstk ve beni evden kovdu bende babami aradm ve o sinirle evden uzaklstrma verdrdm.kolum için darp raporu aldm.
Diğer gün polisle gidip onu evden cikarttrdm yani durumlar bayaa kotu.ailemde beni kiskirtti cnku bosanmami istyrlar.
Şuan cokpismanm tüm bunlari nazil duzeltcm bilmyrm.ayrilmak istemyrm.sizce bu noktadan sonra duzelirmi.
Eli bir kere kalkmış.Yani bu yazınızdan öyle anlaşılıyor ama belki ilk te değildi şiddet olayı.Seviyorum hala diyorsunuz,elbette yaşayan sizsiniz,iyi kötü evliliğinizde paylaşımlarda bulunmuş olan sizsiniz eşinizle.Şu an seviyorum diye ya da bazı şeylerin hatırına barışmak istiyorsunuz.Yalnız size net olarak şunu belirtmek isterim;fazla birşey ummayın.Bir evlilikte işler bu raddeye gelmişse yani fiziksel ve psikolojik şiddet varsa,saygı sınırları aşılmışsa bir daha hayır gelmiyor o evlilikten.Değişir,düzelir,beni birgün anlar diye düşünmeyin.Ben evliliklerde yaşanan her sorun için amann canım,ayrılın gitsin düşüncesinde olan biri de değilim.Bu yazdıklarımı yanlış anlamayın o yüzden.Ama sizin durumunuz belli bir sınırı aşmış görünüyor artık.3 gün iyi gider ama ömrüm boyunca bu tür şeyleri yine yaşayıp kaldırabilen biri olurum diyorsanız elbette sizin hayatınız,sizin kararınızdır.
Bunoktadan sonra duzelmez diyosnz yani
Benim şahsi fikrim düzelmeyeceği yönünde.Amacım da asla büyük konuşmak ya da bilgiçlik taslamak değil,lütfen yanlış anlamayın beni.Fakat tecrübeyle sabit diyeyim,siz anlayın artık.Seviyorsunuz,tamam,bunu anlamaya çalışıyorum.Ancak ne yazıkki huylu huyundan vazgeçmiyor.Bir erkek hayatı paylaştığı karısına el kaldırıyorsa,bunu yapabiliyorsa işin rengi değişiyor maalesef.Erkektir,elbet sinirlenir,bağırır çağırır vs...Ve her evlilikte az çok olur tartışmalar.Fakat belli bir sınır aşıldıktan sonra neresinden tutmaya çabalasanız da elinizde kalıyor.Burada hiçbirimizin haddine düşmez kesin ayrıl,boşan filan demek.Ben şunu bilerek ya da aklınızın bir köşesine yazarak düşünün diyorum;zaten belli bir yıpranmışlığınız var anladığım kadarıyla,ilerleyen zamanlarda bunun böyle devam edebileceğine ve çok daha fazla yıpranabileceğinize karşı hazırlıklı olun.
Herşey nasl başladı nasl bu hale geldi bilmyrm.Esim bitlisli ben amasyali.övünmek gibi olmasın ben baya guzelm Esim de bi o kadar cirkn.esimle doğuya tayin oldgmda tanstm.aileme evlencgm adam bu diye tanstrdgmda annem şoka girdi .neyse evlendm onların gonulszlugune rağmen.sonra ilk gunden adamın takintilari başladı.sunu dedin şöyle baktn.annen bunu dedi.kardeşin bana yan bakti felan...bekarken katlanmamimkansz olan bicokseye katlandm.hergecen gün azalması gereken bu sevgi gün gectkce artti.iste şimdide bu noktadaym .birçok insanin nazil dönmeyi dusnrsn dedigm adama dönmeye can atyrm.nasi l bu hale geldim bende bilmyrm.ama vazgecemyrm
Rezillik olmuş fefri davranmışsın şimdi pişman olmuşsun daha doğrusu vicdan yapmışsın sana karşı eşinin zaafı varsa düzelir yoksa ne yapsan boş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?