esimle.ne yapacagimi sasirdim

mlkfth

2013 bekle beniiii
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
1.265
12
158
İzmir
Esimle ne yapacagimi sasirdim arkadaslar. 4. yildayiz evleneli beri hic degisme yok... ben izmirde yasiyorum 31 yasindayim arkadaslar. Esimel cok sevetek evlendim halada seviyoruz sukur. Benim sikayetim kiskancligi. Kiyafetlerime asiri karisiyor. Surekli dar giyinme deyip duruyor. Normalde acik secik giyinmem. Askılı tisort giydirmez mesela buyuk sirun cikar... zaten lben de giymemde. Asil sorun dar pantolonlarim jeanlerim hele tayta iflit olur. Gecenlerde bi kere giydim o da isyerime ziyarete geldi beni. O halde.gordu. eve gidince konuscaz senle dedi eve geldim cikardim ustumu aldi tayti yakti. Asla tayt yok dedi. Biraz muhafazakar bi uapisi var esimin. Ust giyimimelaf etmez tek sıkıntı dar giysiler. Herkes evlenince gecer zamala gecer vs dedi ama hic bi seyin degistigi yok. Bugün bana kibarca Lutfennn hayatim rica ediyorum sana geek gidelim yeni giysiler alalim bol rahat seyler dedi. Kiyamadim oyle konusinca. Hic tarzim da degil. Ne yapsam ne ettsem bilemefim. Koca mi da vok seviyorum napaim bilemiyorum

Yapisi buysa degisecegini sanmiyorum bende orta yolu bulmak zor , sizde cok dar giymemeye ozen gosterseniz

Nisanliykende böyleydi demi. Keske o zaman hic karistirmasaydin deismez dioruz herkese ama kimseler dinlemiorr... valla allah yardimcin olsun su kiyafete karisan adamlari da hic anlamiommm.. basmayan kafa smileyyy

Dar giymeyeceksiniz o zaman. Bu kadar basit.
Neden böyle dedim açıklayım. Çünkü önceden de böyle biriymiş yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Evlenince değişir diye umutlanmışsınız, ama olmamış. Yani siz eşinizin böyle biri olduğunu bilerek, onu böyle kabul ederek onunla evlenmişsiniz. Şimdi birden değişmemiş ki. Hep böyleymiş. Madem karışmasını istemiyordunuz, neden evlendiniz, neden taviz verdiniz? Madem taviz verdiniz üstüne bir de evlendiniz bunu bilerek, bence giymeyin dar. Huzursuzluk çıkmamış olur.

Eşini seviyorsan biraz daha fazla dikkat ettiniz mi sorun kalmaz canım.mutluluk dolu günler :))

dar giyinmiceksiniz o zaman bu kadar basit
o adam sizi seviyor ve sizi kıskanıyor ne kadar güzel bir duygu ve abartmıyorda gerçekten
Yalnış anlamayın evli bir bayana bende tayt giymeyi yakıştıramam afedersiniz Bütün vücut hatları belli oluyor ne gerek var
Hiç yakışmıyor ve çok yalnış kaçıyor
Eşiniz da ne kadar güzel bir dille size gidelim bol kıyafetler alaım vb şeyler demiş
Bende o taytı yakmakla da çok haklı
O sizin istemediğiniz birşeyi yapsa ne yapardınız biraz empati kurun ve eşinizede hak verin
Ben olsam böyle şeyler için eşimi asla kırmaz onunla dikleşmez sorun haline bile getirtmezdim.

Evlenmeden önce tepkinizi koyucaktınız Ya da o taytı yakarken. Siz mücadele etmeden değişmez. Kendi kendine değişir umuduyla evlenilmez. Bence bundan sonra onun istediği gibi giyinin.. Size karışılıyor olmasından ziyade tayt giyemeyeceğinize üzülmüş gibisiniz. açık saçık giymem diye başlamanızdan anlaşılıyor. Ben giysem de giymesem de müdahale ettirmem bunun sonu yok çünkü.. Bugün siz bu sorunu yaşıyorsunuz yarın da kızınıza yaşatacaksınız..Ama şu durumda kabullenip dediklerini yapın bence.. Çünkü kısmen haklı buluyorsunuz.

Son düzenleme:
Eşim giymeyeceksin dedi giymiyorum çünkü onu seviyorum bu kadar,...

Nisanliyken boyle degildi. Aslinda fazla nisanli da kalmadik. 3 ay sadece. Evlendik evleneli bu kiskanligi var. Kiyamiyorum oyle dedigi icin. Hak da veriyorum. Dar pantolonlar ve tayt giymeyecegim hicbisey huzurumuzdan onemli degil sizin de dediginiz gibi arkadaslar.

bazı erkekler tüm herkesin gözü eşinde sanıyo taytı genelde basen kapatan bi bluzla giyerim ben hiç sevmem diğer türlü giymeyi böyle giyseniz belki sorun olmaz yada oluyosa giymeyeceksin madem çok seviyosun taytı fada ediver

Kısıtlanmaya ben de karşıyım fakat adam yakacak kadar ifrit oluyor demek ki, tatlı dille de söylemiş. Pekala bol kıyafetlerle de şık olabilirsiniz.
Belli ki başkaları tarafından vücut hatlarınızın görülmesi onu rahatsız ediyor.
Amma ve lakiiinnnnn, bu olay ile birlikte sizin de onun giyimine karışma hakkınız bulunuyor demektir öyleyse.

dar giysiler kadını çok seksi gösteriyor..yani çırılçıplak olsa böyle seksi olmaz..erkekler bunu iyi bildiği için kocanda bu dar seksiliğe karşı..erkek erkeği anlar..kıskanıyor başkalarından o erkeklerinde kendi gözüyle sana bakmasından..

Canim o zaten butun kıyafetlerini bana aldirir. Ken di almaz bensiz. Ben sunu giy askim derim giyer...

Su kiyafete karisan erkekler kadar hickimseden nefret etmiyorum .
İnsan illa baskasi baksin diyemi giyiniyor? Laf...
Ben kendimi oyle şik,guzel hissettigim icin giyiyorum ..
Babam karismamis kimsede karisamaz.
Ama siz degisecegini dusunerek hata yapmissiniz.
Adamda suc yok onceden de odun simdide ,suc sizde dedigim gibi
basta karistirmayacaksiniz. Aman imzayi atayim sonra hallederim dusuncesi herzaman ise yaramiyor.
Sevgilerr.

31 yaşında bir kadın olarak İzmir sıcağında askılı giymiyor musunuz? Hadi tayt falan bir derece de, o sıcakta, askılı giydirmemek ve daha da ötesi giymemek?

31 yaşında bir kadın olarak İzmir sıcağında askılı giymiyor musunuz? Hadi tayt falan bir derece de, o sıcakta, askılı giydirmemek ve daha da ötesi giymemek?

Katılıyorum.

Kendimi bildim bileli İzmir'deyim, yazın askılı giyemediğimi düşünmek bile istemiyorum.

Ben bazı kadınları anlamıyorum, nasıl bu kadar müsade ediyorsunuz size karışılmasına? Yani 15 yaşında ergen kız değilsiniz ki, 31 yaşında koskoca kadınsınız. Nerede nasıl giyineceğinizi bilirsiniz herhalde.

Bu davranışların kadını baskı altına almak için bahane olduğunu düşünüyorum, sizi kıskandığı için bu şekilde koruduğunu falan düşünmeyin. Size cinsel anlamda zarar vermek isteyen üzerinizde bol ve kapalı kıyafetler varken de verir zararı.

Hele taytı yakmak! Yani resmen gözdağı vermiş.

Koskoca kadınsınız. Bu yaştan sonra kocanız istedi diye tarzınızı değiştirip istemediğiniz bir kılığa bürünmezsiniz umarım. İnsanın içine sinmez yahu. İnsanın tarzı, kişiliğini yansıtır, kişiliğinizden ödün vermeyin. Seviyor olabilirsiniz ama bu her istediğini, gıkınızı çıkarmadan yapacağınız anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Tatlı dilli olmayı biliyor bari adam.
Ona güzel görünün yetmez mi?
Bu konuda biraz huyuna gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben de İzmir'de yaşıyorum ve erkek her yerde erkektir; tayt giymeyi yakıştırmıyorum kendime bacaklarım kalın olduğu için ama yaz kış skinny tarzda pantolon giyerim...Çok afedersiniz ama kilolu bayanların %80 i vücut tipini unutarak giyiniyor ve eğer vajina kısmını sıkıştırıyosa giydiği pantolon resmen vajinanın arasına giriyor ve belli oluyor...1,65 boyum ve 65 kiloyum.Öyle durmuyor.Ama karşımdan gelen ayının yanında karısı var ve o kadın çoğu zaman kapalı, tesettürlü ama adamın gözlerinin o kısma kaydığını görüyorum.Ve hep oluyor bu durum bu şehirde bile.Burdur da yaşadım 1 sene.Psikolojim allak bullak oldu.Orası ip askılıymış mini short etekmiş falan kaldırmıyor zaten.Normal kot tshirt giyseniz de göz tacizini grup halinde yapıyolar.Eşin de bi erkek...Biliyor hemcinslerinin ne düşündüğünü.Mesela bayana yayaya yol vermekten konu açılmıştı erkek arkadaşımla.Kendisi işe servisle gidip geliyor ve insanların kıyafete göre bayan yayaya yol verdiklerini söylemiştim...O da ne muhabbetler dönüyo demişti serviste.Abi yol ver de az bi şenlensiz gözümüz falan diyolarmış...Yanında ben varsam istediğini giy modundadır kendisi.

Son düzenleme:
Bence esiniz dahi olsa kimse giydiklerinize karismamali saygi duymali , sonucta otuz yasina gelmis birisi nerede nasil giyinecegini biliyor olmasi gerekir. Siz giyerken sadece hos görünmek istiyorsunuz, kendinize yakistirdiginiz icin mutlu oluyorsunuz belki ama Izmir bile olsa canim ülkemiz hayvanat bahcesi gibi, cogu insanimiz sokakta tayt giyen bi bayan görmek icin cok cahil. tek erkekler degil kadinlar bile dönüp bakiyor. Siz iyi niyetle giydiniz belki ama malesef masallar aleminde yasamiyoruz. Esiniz bi erkek oldugu icin sizi görenlerin neler dusundugunu cok iyi biliyor ve bi erkegin fantezi malzemesi olmamanizi istiyor sizi korumaya calisiyor cok da hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…