Esimle ne yapacagimi sasirdim arkadaslar. 4. yildayiz evleneli beri hic degisme yok... ben izmirde yasiyorum 31 yasindayim arkadaslar. Esimel cok sevetek evlendim halada seviyoruz sukur. Benim sikayetim kiskancligi. Kiyafetlerime asiri karisiyor. Surekli dar giyinme deyip duruyor. Normalde acik secik giyinmem. Askılı tisort giydirmez mesela buyuk sirun cikar... zaten lben de giymemde. Asil sorun dar pantolonlarim jeanlerim hele tayta iflit olur. Gecenlerde bi kere giydim o da isyerime ziyarete geldi beni. O halde.gordu. eve gidince konuscaz senle dedi eve geldim cikardim ustumu aldi tayti yakti. Asla tayt yok dedi. Biraz muhafazakar bi uapisi var esimin. Ust giyimimelaf etmez tek sıkıntı dar giysiler. Herkes evlenince gecer zamala gecer vs dedi ama hic bi seyin degistigi yok. Bugün bana kibarca Lutfennn hayatim rica ediyorum sana geek gidelim yeni giysiler alalim bol rahat seyler dedi. Kiyamadim oyle konusinca. Hic tarzim da degil. Ne yapsam ne ettsem bilemefim. Koca mi da vok seviyorum napaim bilemiyorum
Kısıtlanmaya ben de karşıyım fakat adam yakacak kadar ifrit oluyor demek ki, tatlı dille de söylemiş. Pekala bol kıyafetlerle de şık olabilirsiniz.
Belli ki başkaları tarafından vücut hatlarınızın görülmesi onu rahatsız ediyor.
Amma ve lakiiinnnnn, bu olay ile birlikte sizin de onun giyimine karışma hakkınız bulunuyor demektir öyleyse.
Dar giymeyeceksiniz o zaman. Bu kadar basit.
Neden böyle dedim açıklayım. Çünkü önceden de böyle biriymiş yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Evlenince değişir diye umutlanmışsınız, ama olmamış. Yani siz eşinizin böyle biri olduğunu bilerek, onu böyle kabul ederek onunla evlenmişsiniz. Şimdi birden değişmemiş ki. Hep böyleymiş. Madem karışmasını istemiyordunuz, neden evlendiniz, neden taviz verdiniz? Madem taviz verdiniz üstüne bir de evlendiniz bunu bilerek, bence giymeyin dar. Huzursuzluk çıkmamış olur.
Esimle ne yapacagimi sasirdim arkadaslar. 4. yildayiz evleneli beri hic degisme yok... ben izmirde yasiyorum 31 yasindayim arkadaslar. Esimel cok sevetek evlendim halada seviyoruz sukur. Benim sikayetim kiskancligi. Kiyafetlerime asiri karisiyor. Surekli dar giyinme deyip duruyor. Normalde acik secik giyinmem. Askılı tisort giydirmez mesela buyuk sirun cikar... zaten lben de giymemde. Asil sorun dar pantolonlarim jeanlerim hele tayta iflit olur. Gecenlerde bi kere giydim o da isyerime ziyarete geldi beni. O halde.gordu. eve gidince konuscaz senle dedi eve geldim cikardim ustumu aldi tayti yakti. Asla tayt yok dedi. Biraz muhafazakar bi uapisi var esimin. Ust giyimimelaf etmez tek sıkıntı dar giysiler. Herkes evlenince gecer zamala gecer vs dedi ama hic bi seyin degistigi yok. Bugün bana kibarca Lutfennn hayatim rica ediyorum sana geek gidelim yeni giysiler alalim bol rahat seyler dedi. Kiyamadim oyle konusinca. Hic tarzim da degil. Ne yapsam ne ettsem bilemefim. Koca mi da vok seviyorum napaim bilemiyorum
31 yaşında bir kadın olarak İzmir sıcağında askılı giymiyor musunuz? Hadi tayt falan bir derece de, o sıcakta, askılı giydirmemek ve daha da ötesi giymemek?
Katılıyorum.
Kendimi bildim bileli İzmir'deyim, yazın askılı giyemediğimi düşünmek bile istemiyorum.
Ben bazı kadınları anlamıyorum, nasıl bu kadar müsade ediyorsunuz size karışılmasına? Yani 15 yaşında ergen kız değilsiniz ki, 31 yaşında koskoca kadınsınız. Nerede nasıl giyineceğinizi bilirsiniz herhalde.
Bu davranışların kadını baskı altına almak için bahane olduğunu düşünüyorum, sizi kıskandığı için bu şekilde koruduğunu falan düşünmeyin. Size cinsel anlamda zarar vermek isteyen üzerinizde bol ve kapalı kıyafetler varken de verir zararı.
Hele taytı yakmak!Yani resmen gözdağı vermiş.
Koskoca kadınsınız. Bu yaştan sonra kocanız istedi diye tarzınızı değiştirip istemediğiniz bir kılığa bürünmezsiniz umarım. İnsanın içine sinmez yahu. İnsanın tarzı, kişiliğini yansıtır, kişiliğinizden ödün vermeyin. Seviyor olabilirsiniz ama bu her istediğini, gıkınızı çıkarmadan yapacağınız anlamına gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?