Ben de İzmir'de yaşıyorum ve erkek her yerde erkektir; tayt giymeyi yakıştırmıyorum kendime bacaklarım kalın olduğu için ama yaz kış skinny tarzda pantolon giyerim...Çok afedersiniz ama kilolu bayanların %80 i vücut tipini unutarak giyiniyor ve eğer vajina kısmını sıkıştırıyosa giydiği pantolon resmen vajinanın arasına giriyor ve belli oluyor...1,65 boyum ve 65 kiloyum.Öyle durmuyor.Ama karşımdan gelen ayının yanında karısı var ve o kadın çoğu zaman kapalı, tesettürlü ama adamın gözlerinin o kısma kaydığını görüyorum.Ve hep oluyor bu durum bu şehirde bile.Burdur da yaşadım 1 sene.Psikolojim allak bullak oldu.Orası ip askılıymış mini short etekmiş falan kaldırmıyor zaten.Normal kot tshirt giyseniz de göz tacizini grup halinde yapıyolar.Eşin de bi erkek...Biliyor hemcinslerinin ne düşündüğünü.Mesela bayana yayaya yol vermekten konu açılmıştı erkek arkadaşımla.Kendisi işe servisle gidip geliyor ve insanların kıyafete göre bayan yayaya yol verdiklerini söylemiştim...O da ne muhabbetler dönüyo demişti serviste.Abi yol ver de az bi şenlensiz gözümüz falan diyolarmış...Yanında ben varsam istediğini giy modundadır kendisi.