- 8 Temmuz 2016
- 16
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi mutsuzbukalemun
arkadaşlar eşimle aram bu aralar pek iyi değil.. annesigilin yanında zerre miktar umursamadı beni kızkardeşlerinin yanında bana sesini yükseltti. o kadar gururum kırıldı ki..yüreğim sıkıştı yutkundum dilimi ısırdım ağlamıyım diye..yok olmadı o koca gözyaşları durmadı gözpınarlarında... bide benim taklidimi yapmaz mı onların yanında..çok ama çok zoruma gitti..bayram tatili için annesigilin yanına gelmiştik o erken gitti.. ben annesigilin yanında kalmak zorunda kaldım. acil bi mesele de değil gitmesini zorunlu kılan.. annesigilin yanında gitme deyişimmiş beni böyle onların yanında azarlamasının sebebi.. kalbimde bişeyler kırıldı.. o umursuz hali beni deli ediyor.. adeta içimde intikam ateşleri parlıyor.. ama nasıl???.. şuan annesigilin yanından kendi evime geçecem bu akşamda nöbeti var eşimin.. yani kavga ettiğimizden bu yana onu yarın sabah nöbet çıkışı görcm.. ve benim ailem başka şehir de yaşıyor yarın beraber oraya gideceğiz... muhatap bile olmak istemiyorum ama kaç saat yol nasıl geçer bu kırgınlıkla bilemiyorum... şimdi bu durumda annemgilin yanında ona nasıl davranıyım ders vermek için bi fırsat mı yoksa kötü mutsuz bi denk geliş mi... yansıtmakda istemiyorum.. ama yansıtsam mı..kaç oldu beni böyle aynı konular üzerinde kırdığı..ama umrunda bile değil.. şimdi hiçbirşey olmamış gibi davrancak benimde öyle davranmamı bekliycek.. ama ya beni küçük düşürüşü... ne yapmalıyım sizce... bana bir fikir verir misiniz. ..