- 1 Haziran 2018
- 188
- 106
- 18
- Konu Sahibi Unicorn kadin
Ben degl esim istedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurtar bacım kurtarma diyen yok hayat senin... Ama normalleştirme yaşadıklarını... Burda bircok kadın yoğun yaşıyor...Evimizi de kocamizi da ihmal ettiğimiz oluyor ama bu hiç bir zaman aldatılma sebebi değil... Kaldı ki aldatmanin sebebi olmaz aldatan karakter yoksunudur hepsi bu.... Size değil bende çocuklara üzüldüm...Tabikide kendimde ariyacam evi esi ilgisz birakip beni aldatiyor desem cok bencilce davranmis olurum bnde bu yuzden ilgisz olmadigim icin esimle evimle cocugumla butun gayretimle ilgilendigim icin aldatilmayi haketmedim .bunuda esime sordum zaten. Oyuzden hatasni bilip kucukte olsa cabaliyorsa Bn ndn evliligmi kurtarmiym
Wala cabalamadan goremem bu bir ikincisi bu devirde cocugu yetistiren kadinlar simdi biz cekemeyiz diyoda sizde bir bayansinz ozmn siz olan veya olacak olan evlatlarinzii duzgun yetistirinki elin kziin elinde kalmasin bu devirde butun erkekler ole ozmn butun kizlarda okusun calissn ole erkeklerin kahrni cekmesin. Baska tur erkeklerde dogru duzgun olmayacgi evlenemesn. Sizce bu mantk nereye. Bnmki yanlis adimlar kabulde ya sizn kesin dusuncelernz ne[/QUOT
Bizden ne istiyorsun peki ?sihirli değnek mi ne gururunuz ne haysiyetiniz var ya hayat kocadan ibaret zaten kızları tabi ki okutmalı sonra senin durumuna düşüyorlar çünkü gerçi senin elinde bir mesleğin olsaydı da kocandan vazgeçemezdin devam et kendi düşen ağlamaz
Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.
Bari çok seviyorum deme . Cidden nasıl sevilir böyle birisi
Senin zaten kurtarılacak bi yanın kalmamış üzgünüm ama umarım çocukların, bilinçli bi yaşa geldiklerinde zihniyetleri anne babasının çoook uzağında olur.
Eşim beni aldattığında adama boşanma tebligatı gittiğinde aradı ve bana aynen şunu söyledi.
''sen kadınmısın be benim annemde aldatıldı ama savaştı ve babamı elinde tuttu''