• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çok seviyorum ama o ilgisiz

Geziyorum , tozuyorum , para harcıyorum kocamın da başının tacıyım.

Eğer bir gün evliliğimle ilgili benden kaynaklı olmayan bir problem yaşarsam da hatalı olanı dışarlarda aramam.

Bilinçli davranmalı ve kapattığınız gözlerinizi açmalısınız , yoksa üzülen hep siz olursunuz ..

Tabikide kendimde ariyacam evi esi ilgisz birakip beni aldatiyor desem cok bencilce davranmis olurum bnde bu yuzden ilgisz olmadigim icin esimle evimle cocugumla butun gayretimle ilgilendigim icin aldatilmayi haketmedim .bunuda esime sordum zaten. Oyuzden hatasni bilip kucukte olsa cabaliyorsa Bn ndn evliligmi kurtarmiym
kurtar bacım kurtarma diyen yok hayat senin... Ama normalleştirme yaşadıklarını... Burda bircok kadın yoğun yaşıyor...Evimizi de kocamizi da ihmal ettiğimiz oluyor ama bu hiç bir zaman aldatılma sebebi değil... Kaldı ki aldatmanin sebebi olmaz aldatan karakter yoksunudur hepsi bu.... Size değil bende çocuklara üzüldüm...

keşke oturup evde bir şeyleri kabul etmektense o gezip tozan kadınlardan olsaydınız bu söze çok takıldım. Ben gezip tozan birisiyim mesela kazanıyorum harcıyorum şuan küçük bir bebeğim var onunla geziyorum ev işi de yemekte yapamıyorum mesela bazen oturup ne varsa onu yiyoruz çünkü bunları yapmak kadının görevi değil şu zihniyetten kurtulun önce ve eşiniz gibi birisiyle yaşadığınız esaretren kurtulun

Wala cabalamadan goremem bu bir ikincisi bu devirde cocugu yetistiren kadinlar simdi biz cekemeyiz diyoda sizde bir bayansinz ozmn siz olan veya olacak olan evlatlarinzii duzgun yetistirinki elin kziin elinde kalmasin bu devirde butun erkekler ole ozmn butun kizlarda okusun calissn ole erkeklerin kahrni cekmesin. Baska tur erkeklerde dogru duzgun olmayacgi evlenemesn. Sizce bu mantk nereye. Bnmki yanlis adimlar kabulde ya sizn kesin dusuncelernz ne[/QUOT

Bizden ne istiyorsun peki ?sihirli değnek mi ne gururunuz ne haysiyetiniz var ya hayat kocadan ibaret zaten kızları tabi ki okutmalı sonra senin durumuna düşüyorlar çünkü gerçi senin elinde bir mesleğin olsaydı da kocandan vazgeçemezdin devam et kendi düşen ağlamaz

Olmz deyip cekip gitsem bana faydasi olmaz ama birseyleri bekleyip duzeltmeye calissam Allah yardimci olur belki nerden bilebilirim herseyin cok guzel olmuyacagini. Ilk senemde bosanip ne elime gececek ...neden simdi bosanmlarin cok oldugunu anliyorum sabirsiz oldugumz icin eskiler.hicmi cekmemis.hicmi aldatilmamis.

Madem böyle düşünüyorsun konu açmaktaki amaç Ne?
Sabret o zaman düzeltmeye çalış...

Şu ayeti de senin biraz daha derin düşünmen için yazayım..

Biz kaderinizi kendi çabanıza bağlı kıldık. İsra/13.

Bende geçmişi sizi ya da diğerlerini suçlamak yerine madem yuvanızı kurtarmak istiyorsunuz önce dik ve güçlü durarak başlayın
Eşinizin yanında ailesini hedef almayın ki eşiniz sizden soğumasın ama ailesine karşı gereken cevabı usulünce verin
Eşinizle sık sık plan yapın bi şekilde başbaşayız vakit geçirin

Adam ilgilenmemiş 2 yılda 2 çocuk. Bir de ilgilense....
Üçüncü çocuk için ciddi bir önlem al mutlaka.
Sabretmek kararlı isen yapacak diyecek birşey yok. Çok yüksek beklentilerin olduğunu sanmıyorum. O yüzden belki bir gün mutlu olursun ama nasıl bir yol izleyeceğin hakkında bir fikrim yok.

Kocan nasıl korkuyomus ya onu anlamadım ben bu ne beş yaşında çocuk mu sen varsın neden korkuyor.neler görüyoruz ya.ayrica anne kuzusu erkek hc çekilmez.affetginiz için yine konuşcak kızlarla sanki o değilde siz bişey yapmışsınız gbi davranmissiniz

Senin zaten kurtarılacak bi yanın kalmamış üzgünüm ama umarım çocukların, bilinçli bi yaşa geldiklerinde zihniyetleri anne babasının çoook uzağında olur.

Senin zaten kurtarılacak bi yanın kalmamış üzgünüm ama umarım çocukların, bilinçli bi yaşa geldiklerinde zihniyetleri anne babasının çoook uzağında olur.

Umarım dileğiniz gerçek olur ama öyle olmuyor.
Eşim beni aldattığında adama boşanma tebligatı gittiğinde aradı ve bana aynen şunu söyledi.
''sen kadınmısın be benim annemde aldatıldı ama savaştı ve babamı elinde tuttu''
Sanki elimizde tutmamız gereken nadide bir elmasmışçasına
Yani ne görürse öyle devam ediyor bu devran :deli:

Eşim beni aldattığında adama boşanma tebligatı gittiğinde aradı ve bana aynen şunu söyledi.
''sen kadınmısın be benim annemde aldatıldı ama savaştı ve babamı elinde tuttu''

:KK57::KK57::KK57:
Ben senin anan degilim deseydiniz, ay resmen hayretler icinde kaldim o ne salakca bi cumle oyle, insallah bunu bosanma dilekcenize karsi verdigi cevap dilekcesine yazmistir/yazar, adam resmen kabul ediyor aldattigini hem de yuzsuzce... pesss...

Back
X