S.aleykum iki yıllık evliyim şimdi bir yaşında oğlum var şuanda 5aylık hamileyim. Eşim evliliğimizin ilk aylarında korktuğunu geceleri uyuyamadığını söyledi bunun üzerine sürekli üçüncü bir kişi evimizde kalıyordu . Kaynanam kayınpederim kaynım görümcelerim... beni isteyerek almadıkları için bunu fırsat olarak kullaniyorlardi. "Yusuf bizsiz yapamaz " deyip işin içinden çıktılar bana istedileri zulmü yaptılar eşimde hem ailesine karşı pasif olduğu için hemde küsüp hiç gelmezler korkuyor diye herkese yaranmaya çalışıyordu ve ben iki aylık hamile olduğumu öğrendim hamileligimi burnumdan getirdiler gitmem için ellerinden geleni yaptılar eşimin bu rahatsızlığını kullanıp iyice bana karşı soğuttular burda sağlıklı bi doğum yapamayacağım için malatyaya memlekete gittim orda doğum yapmadan bir hafta önce eşim geldi babam herseyi konuştu ama nafile benim ailem nesibeye.birsey yapmadı dedi başka birşey demedi boşanmak istediğini bile dile getirdi yinede çıkıp geldim dogumdan on gün sonra evime. Biraz iyi gibi olduk ama aylar geçtikçe işler sarpa sardı eşim sürekli beni ablasıgile annesigile annemgile yolluyordu .yollarkende git gez kafani dağıt diyodu ben bunun sebebinin başka kızlarla konuşması olduğunu anlayacak kadar akıllıyım ama bu aklım boş.benim elimden birsey gelmiyordu en son mesajlarda yakaladim sosyal medyada kızlarla konuşmuş özür diledi araya büyük birilerini koydu bende çekip gitmek yerine sakince konuştum ...eşime " ben namaz kılan kuran okuyan biriyim yani güzelim de bir evladimizda var temizlik desen evi hiç ihmal etmiyorum yemek desen her akşam hazır başka kadınlar gibi çıkıp geziyim para harcayayım diye hareketlerimde yok seninle ilgilenmeme gelince sen sürekli beni evden yollarsan evdeykende kardeslerini toplarsan Ben seninle sağlıklı bir sekilde nasil ilgilenebilirim diye herseyi anlattim sonra hakediyor muyum Böyle bir şeyi diye sordum.haketmiyorsun dedi bende konuyu hic açmamak üzere kapatalım sadece bana fırsat verirsen bizi evde başbasa bırakirsan ben herşeyi toplayabilirim dedim.kabul etti biraz düzeldi ama kaynanam sağolsun öyle düsman etmiş ki kocami bana Ben bu durumu düzeltmek icin nasil çabalayacam onu bile bilmiyorum...