Eşimle olan problemimiz yardim

Doğru biz doktoruz.
Reçetenizi yazayım

İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz
Hanfendi sinirlenecek bir durum y
Doğru biz doktoruz.
Reçetenizi yazayım

İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz
Sinirlenecek bir durum yok sakin olun.Daha önce bende oluyordu ona geciyordu hep o yüzden bu konu hakkinda öyle düsünüyorum dedim.Zaten doktora gitsem sormazdim buraya hemen hüküm giydirmeyin.Kimse kimsenin hayat şartlarini bilemez.

Sarı beyaz arası süt kesiği tarzı akıntım olduğu oldu. Kötü koktu hatta gün içinde rahatsız oldum sık sık ped değiştirdim. Başka şeylerle meşguldüm sırf onun için gidememiştim.Smearda çıkınca 2 günde çözüldü. bi hap veriyo bi fitil o kadar.[/QUOTE
Peki cok tesekkür ederim fitilin ismi neydi recetesiz alinabilirmi ayrica ilk defa kullanicam c
:KK49:

Merhaba arkadaslar.2 senelik evliyim. Son zamanlada eşimle birlikte olurken eşimde kasık ağrısı ve cinsel organinda yanma ağrı oluyor daha sonra idrarinda yanma oluyor.Eşim benden bulastigini söylüyor cnkü ne zaman benimle birlikte olsa ayni seyi yasiyor.Aranizda bu durumu yasayanlar varmi yardimci olurmusunuz ? Bunalima girdim artik düsünmekten simdiden tesekkür ederim saygilarimla .
ikinizde bir doktora gözükebilirsiniz enfeksiyon olduğu anlaşıyor anlattığınızdan. sizden kaynaklanmasa bile ( eşiniz nereden eminse artık ona) eşinizde enfeksiyon olduğu için esas size geçebilir o yüzden doktora gözükmekte fayda var derim ben.

ikinizde bir doktora gözükebilirsiniz enfeksiyon olduğu anlaşıyor anlattığınızdan. sizden kaynaklanmasa bile ( eşiniz nereden eminse artık ona) eşinizde enfeksiyon olduğu için esas size geçebilir o yüzden doktora gözükmekte fayda var derim ben.
Tesekkür ederim canim benim.Ins en kısa zamanda doktora gideriz.

Haklisiniz ama şuan doktora gitme imkanimiz yok o yüzden bende burdan medet umdum.Belki yasayanlar vardir bir cözümü falan vardir diye kendimi suclu hissediyorum cnkü daha baslar baslamaz 5 dakika icinde agri ve yanmasi olusuyor bende enfeksiyonmu var diyr düsünüyorum artik

Varikosel olabilir. Ereksiyon/boşalmadan sonra ağrı yapar.
Veya enfeksiyon olabilir.
Sabah akşam maydanozlu limonlu su kaynatın içirin 3 günde düzelir enfeksiyon ise.

Haklisiniz ama şuan doktora gitme imkanimiz yok o yüzden bende burdan medet umdum.Belki yasayanlar vardir bir cözümü falan vardir diye kendimi suclu hissediyorum cnkü daha baslar baslamaz 5 dakika icinde agri ve yanmasi olusuyor bende enfeksiyonmu var diyr düsünüyorum artik
Sizle değil bence eşinizde problem var .kendisi kapmış olabilir

Back
X