- 10 Ocak 2022
- 87
- -124
- 38
- 26
- Konu Sahibi kalbimdengecenler
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim biraz uzun olucak ama yardımlarınıza ihtiyacım var .5.ayımızdayız eşimle devamlı sorunlar yaşıyorum bazı problemleri aşamıyoruz aramızda iletişim problemi olduğunu düşünüyorum.Bazen konuşamıyorum bile eşimle. Kavga ediyoruz ben konuşuyorum sorunu çözmeye çalışıyorum derdini sıkıntısını soruyorum yine yok yine yok öyle bunaldımki arkadaşlar ben mi yanlış davranıyorum bilemiyorum beni çok çok sevdiğini söylüyor ama hiç öyle davranmıyor ikinci plana atıldığımı düşünüyorum biz daha yeni evliyiz şu 5 ayda çok hareketli geçti evliliğimden bir şey anlamadım her fırsatta arkadaşlarının yanına gitmek istiyor tamam elbette olacak ben kısıtlamıyorum hayatı birbirimize dar etmenın manası yok ama az zaman bulunca önce erkek arkadaşlarını düşünüyor her hafta zaten buluşuyolar buda bana koyuyor mesela daha yeni yaşadık bu olayı benim gebelik durumum oldu yeni hemen söylemedim eşime değerlerim düşükdü sonra kanama yaşadım cumartesi günü söylemek zorunda kaldım söyledim sevindi sarıldı öptü filan hastaneye götürdü beni kimyasal gebelik olabilir söylediler ogün çok yakın arkadaşıda bizimle geldi onunlaydı ogün zaten neyse pazar günü oldu eşim kayınvalidemi arkadaşına götürdü dönüşte eve gelcek diye düşünüyorum arıyor beni o çok yakın arkadaşı pazartesi işe başlıcak akşam oturayım mı onunla diye soruyor evlendiğimizden beri sormuyor ogün soruyor tepkimi ölçüyor güyam bende tripli konusunca eve geldi yani şöyle bir durumda söylenecek laf mıdır sizce zaten cumartesi görmüşsün arkadasını bir pazarın var bana ayır yanımda ol gebemiyim düşükmü yapıyorum belli değil tavır yaptım kızdım beni düşünmüyorsun dedim düşünüyorum diyor yapmıycam daha diyor haksızmıyım sizce bugunde işten erken çıkmış bende çarşıya çıkmıştım arıyor beni bir arkadası var onun yanına uğrarım diyor gebelik durumumda bugun kesinleşcekti trip attım tavırlı davrandım çünkü pazar günü bu durumdan sebep kızdım ben ona yine aynı şeyi yapıyor
Neyse yine eve geldi ben kızgınım ve kırgınım bir de eşimde şöyle bir huy var hem suçlu hem güçlü zeytin yağ gibi üste çıkacak ben tiripliyim ona bana yaklaşıyor tavırlı davranıyorum geçmedi sinirim çünkü sonra o dönüyor bana öyle davranıyor gönlümü almak yerine o başlıyor tribe yemek yememeye bıktım bu davranışından evlendiğimizden beri 4-5 kere yaptı kaç kez yapma dedim artık çok bunalttı ne yapmam geriyor arkadaşlar nerede yapıyorum hatayı bizim evlilikten önce 6 yıllıkda bir geçmişimiz var bilmiyorum böylemi olacaktı 6 yıl sabrın sonu bu olmamalıydı aynı evin içinde birbirimize küsmeyiz fazla sürmez diyorduk hemen barışırız derdik hiçde öyle olmadı küsüyor uzatıyor inat yapıyor yapma dediğim şeyleri tekrarlıyor buda beni çok yıpratıyor ne yapmalıyım ???
Neyse yine eve geldi ben kızgınım ve kırgınım bir de eşimde şöyle bir huy var hem suçlu hem güçlü zeytin yağ gibi üste çıkacak ben tiripliyim ona bana yaklaşıyor tavırlı davranıyorum geçmedi sinirim çünkü sonra o dönüyor bana öyle davranıyor gönlümü almak yerine o başlıyor tribe yemek yememeye bıktım bu davranışından evlendiğimizden beri 4-5 kere yaptı kaç kez yapma dedim artık çok bunalttı ne yapmam geriyor arkadaşlar nerede yapıyorum hatayı bizim evlilikten önce 6 yıllıkda bir geçmişimiz var bilmiyorum böylemi olacaktı 6 yıl sabrın sonu bu olmamalıydı aynı evin içinde birbirimize küsmeyiz fazla sürmez diyorduk hemen barışırız derdik hiçde öyle olmadı küsüyor uzatıyor inat yapıyor yapma dediğim şeyleri tekrarlıyor buda beni çok yıpratıyor ne yapmalıyım ???