Maaşı aldığı gibi tamamen hesabıma gönderir maaş dekontuyla benim kartla halleditoruzçalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Herşeyi eşim ödüyor,herkesin hesabı da ayrı ekstra özel giderlerimi de eşimden alıyorum.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Bir şeyi hep merak etmişimdir izninizle sorayım. Evlendiginizde de calisiyor muydunuz yoksa sonra mi çalışmaya basladinizKira derdimiz yok.
Herkesin hesabı ayrıdır.
Her şeyi eşim karşılar.
Kendi masraflarımı ve bazen kızımın masraflarını karsılarım sadece.
Eve istersem eşya alırım
Ya da bir yerleri yaptırırım.
Ama temel ihtiyaçların hiçbirine karışmam .
Yani sanki evlenirken çalışmayıp sonradan çalışanların kendi maaşı kendine kalıyor. Ama evlenmeden önce çalışanlar evlendikten sonra ortak hesap yapıyorlar gibi geliyor banaBir şeyi hep merak etmişimdir izninizle sorayım. Evlendiginizde de calisiyor muydunuz yoksa sonra mi çalışmaya basladiniz
Çalışmıyordum. ama bendeki mantık her zaman şu; ortak hesap olması içinBir şeyi hep merak etmişimdir izninizle sorayım. Evlendiginizde de calisiyor muydunuz yoksa sonra mi çalışmaya basladiniz
Teşekkür ederim yanıtınız için. Evlenirken ve ilk zamanlar sadece işe gidip geliyorduk ve herseyi beraber yapıyorduk. Sonra zamanla hersey bana yıkılmaya başladıÇalışmıyordum. ama bendeki mantık her zaman şu; ortak hesap olması için
Erkeğinde kadın gibi ev işleri, cocuk bakımı, yemek..her şeye yarı yarıya ortak olması lazım ki eşit olalım.
Öteki türlü
Erkeğin yaptığı ; işe gitmek
Kadının yaptığı; işe gitmek
Çocukla ilgilenmek
Yemek yapmak
Temizlik yapmak
Evlenirken de çalışsaydım değişen bisi olmazdı
Çünkü kafa yapım hep bu şekildedir değişmez bu konuda .
Ara sıra acılan supurgeye bisi demiyorum o tarz ufak şeyleri saymıyorum
ortak hesap var, ikimizin de erisimi var, kredi kartlarimiz var. her sey ortak. ikimizin maaslari da tek hesaba yatiyor.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Ohh ne guzelmıs.Kira derdimiz yok.
Herkesin hesabı ayrıdır.
Her şeyi eşim karşılar.
Kendi masraflarımı ve bazen kızımın masraflarını karsılarım sadece.
Eve istersem eşya alırım
Ya da bir yerleri yaptırırım.
Ama temel ihtiyaçların hiçbirine karışmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?