Kendi hesabım var, evin giderlerine karışmıyorum.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Sizin maasi napiyosunuz pekiHerşeyi eşim ödüyor,herkesin hesabı da ayrı ekstra özel giderlerimi de eşimden alıyorum.
Eşim de bende aynı maaşı alıyoruz, aylık araba borcumuzu ortak veriyoruz, yani ne varsa hepsini ödüyoruz ( faturalar , kira vs) elimizde çok az para kalıyor , eşim benim kartıma dokunmaz hesabimda bana yetecek kadar para kalır, hatta bazen ben eşime takviye yaparım, kendime ait birikim kartım da var o ayrı tabi bama ait, yani bu şekilde yapıyoruz, senin paran benim param mevzularına girmiyoruz, önemli olan birbirinden para kaçırmamak ve gizli iş yapmamak, ne alsak birbirimize söyleriz, evlilikte para kavgası çok çirkinleşiyor, bence ortak hesap yerine sizde bizim gibi yapın bu şekilde herkesin cebinde kartı ve parasi olur, ev giderleri de ortak ödenir..çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Herkesin kendi üstüne düşen sorumlulukları var, misal ev kredisi-toplu market alışverişi (her ay yapılmıyor stok tükendikçe gidiyoruz),kendi şahsi masraflarım, evin vergileri, şahsi elefon faturamı ben ödüyorum.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Yani sanki evlenirken çalışmayıp sonradan çalışanların kendi maaşı kendine kalıyor. Ama evlenmeden önce çalışanlar evlendikten sonra ortak hesap yapıyorlar gibi geliyor bana
Gıderlerı bolusuyoruz.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?