- 14 Ekim 2019
- 223
- 334
- 53
3 yıllık evliliğimin 2,5 yılı çalıştım ve hala çalışıyorum. Henüz söz nişan olmadan önce bana çalışmak isteyip istemediğimi sordu. Bağlasa bile çalışacağımı söyledim. Evin masraflarını eşim ödüyor. Kalan varsa bana veriyor. Kendi maaşımın üstüne koyarak birikim yapıyorum. Önceden hesabı kendisi tutardı. Beni dinlemezdi. Baktı kendisi birikim yapamıyor paralar hep bir yerlere harcanıyor, bana teslim etti defterdarlığı. Şimdi ikimizin de kafası rahat.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Tespit gibi tespit. Evlenmeden once de calisiyordum. Butun giderlerin yarisini ben oduyorum kalan bana kaliyor.Yani sanki evlenirken çalışmayıp sonradan çalışanların kendi maaşı kendine kalıyor. Ama evlenmeden önce çalışanlar evlendikten sonra ortak hesap yapıyorlar gibi geliyor bana
kredi kartı kira nakit harcamalar eşimde.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Aylık plan yaparız, her ayın başında bir excel tablosu oluşturur ve ona sadık kalırız. İkimizin de belirli miktarda harçlık olarak ayırdığımız bir miktar var, istediğimiz gibi harcarız. Eşim ödemelerle uğraşmayı sevmediğinden maaşını bana gönderir, ben ödemeleri yaparım, bir sorun yaşamadık şimdiye dekçalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
eski evliligimde herhesin hesabi ayriydi. ama giderleri ortak karsiliyorduk. mesela o ayin tum masraflari 10bin tuttu diyelim. bes ben veriyorsum bes o … bizim bu sistem iyi yuruyordu.çalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
Bizim hesaplarımız ayrı eşimin geliri benim neredeyse 10 katım bu sebeple ben sadece kendi giderlerime kullanıyorum sadece eve gelen bi ablamız var onun ödemesi bendeçalışan bayanlar eşinizle para konusunu nasıl yapıyorsunuz..hesaplar kimde duruyor kim neyi üstleniyor. ortak hesap mı var ayrı hesaplarınız mı bizim sürekli para yüzünden kavgamız oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?