Eşimle ortak yönümüz yok. Her evlilik böyle mi?

Sizinle daha önce sohbet etmiştik hatirlar mısınız bilmem.Ama eşinizle ortak noktadan çook daha büyük sorunlarınız var...Çocuğunuzun kız olduğunu öğrendiğinde küfretmesi ,pis olması gibi öyle değil mi?
Sana ne cevap vermıs diye sonuna kadar okudum konuyu, bır tek sana vermemis cevap.
Konu sahıbı esın bebegınız kız olacak diye kufur etti mi dogru mu bu?

Ben eşimle farklı kültürdenim ona rağmen bu kadar farklılıklarımız yok çünkü eşim çabalar üstüme titrer bana uymaya çalışır, ben sorunu ne sizde ne eşinizde gördüm aslında, sadece evliliğinizi tazelemeniz gerek diye düşünüyorum, bu olaylar bitince ufak bir tatil, mum ışığında bir yemek, oturup birbirinize karşı isteklerinizi söylemeniz güzel bir gülüş öpücük daha fazla sabır çaba aşkınızı tazeler, salmayın kendinizi çocuk var mı?

Bizimde ortak hicbir yönümüz yok..ama o bu filmi izleyelim derse,ben onun için izlerim..Ben buraya gidelım dedigimde de,o sevmesede benim için gelir..yani tamamlamalı insan eşini diye düşünüyorum

Bekarken yada nişanlıyken yoktu ki bukadar farklı yönümüz. Örneğin deniz konusunu sahil havasını severim bekarken çok giderdik şöyle eşimle el ele sahilde gezmek isterdim şimdi adam ben sahil sevmiyorum diyor ayda bir giderizmesele sadece sahil değil yoksa
Bir öyleyken bir böyle olması çok tuhaf. 5-10 sene önce miydi? Ya da şu an ağır bir işte mi çalışıyor? Borcunuz mu var? Depresyonda mı?

Sana ne cevap vermıs diye sonuna kadar okudum konuyu, bır tek sana vermemis cevap.
Konu sahıbı esın bebegınız kız olacak diye kufur etti mi dogru mu bu?
Bayanın yorumunu görmedim kusura bakmasın evet doğru doktorun yanında değil ama arkasından küfür ederek kız diyor küfür etmişti 😔😔 çok çok özür diledi bi anlık şaşkınlık dedi.

Sizinle daha önce sohbet etmiştik hatirlar mısınız bilmem.Ama eşinizle ortak noktadan çook daha büyük sorunlarınız var...Çocuğunuzun kız olduğunu öğrendiğinde küfretmesi ,pis olması gibi öyle değil mi?
Hatırladım sizi farklı yön işte o erkek ister ben kız Rabbimin hayırlı gördüğü benim evladım. Bence kız erkek yok ikiside candır, 😔

Bir öyleyken bir böyle olması çok tuhaf. 5-10 sene önce miydi? Ya da şu an ağır bir işte mi çalışıyor? Borcunuz mu var? Depresyonda mı?
Borcumuz var o ayrı bişey ama ben demesem gidelim demez bazen de ondan bekliyorum bazı şeyleri

Benimde sevgiliyken deli gibi spor yapan fit vücuda sahip eşim evlendikten sonra beyaz atletiyle kendinden önce yürüyen göbeğiyle geziyor ortalıkta nasılsa evlendim diye. :KK12: Hoşlanmadığımı dile getirip belirttim defalarca ama pek oralı olmadı. En son bende saldım tası tarağı bu seferde bana kendine neden bakmıyorsun dedi :) şimdi anlamıştı beni. Ramazandan sonra sporcu beslenmeydi dikkat edeceğini söyledi bakalım. 🤦🏻‍♀️

Evlenmeden önce cicim aylarında elbet ortak yönünüz var gibi gözükür. Sorun sizle tanışmadan önce yaptıkları açıkcası erkek arkadaşımla bizim bir ton ortak yönümüz var aramızda 10 yaş var. Herkes "ortak yönünüz olmaz" diyor ama benim için en muazzam örnek bir anime izliyorum ben 7 yıldır, onun bir uygulamada kullanıcı adı o anime karakteriydi. O da o animede güncel mesela. Ki dizi vs değil anime olması bile ortak yönlerimiz ne kadar çok olduğunun göstergesi kaldı ki anime 900küsür bölüm hala devam ediyor, şuan her pazar beraber yeni eklenen bölümü izliyoruz.

Onun dışında aynı sektörde çalışıyoruz, yemek yapmayı seviyoruz, doğayı avmden daha fazla seviyoruz, ilgi alanlarımız beğendiğimiz şeyler ortak olduğu için bir diziye başladığımızda bunu yorumlayabiliyoruz.

Ve bunlar bir ilişkinin olmazsa olmazları. 5 10 20 belki 40 yılını geçireceğim insanla ortak yönlerimin oldukça fazla olması gerekir benim için

Herkese merhaba.
Eşlerinizle ortak yönleriniz varmı ortak fikirler okadar da önemli değil mi??

Mesela örnekler veryim.
Aynı film, dizi sevmeyiz, aynı yemeği, aynı tatlıyı, gezme alanlarımız çok farklı. Aynı şehri sevmeyiz ortak sevdiğimiz ne var diye düşünüyorum bazen hatta. Sanki aynı dili konuşmuyoruz gibi geliyor. Bana göre evlilikte kadın erkek kendini salmamalı. Ufacık bir örnek vereyim yeni evliyken epilasyona giderdi seansı bitmeden kapandı başka yere de gitmiyor ona göre daha ne gerek var ama bana göre omuz sırt ense bölgesindeki kullardan çok rahatsız oluyorum sarılırken kılları itici geliyor bu rahatsızlığım onun rahatlığı. Birçok daha örnek var uzatmak istemiyorum. Sevgililik nişanlılık süreci tabii oldu o zamanlar ooo gezer eğlenir beraber hayaller kurar birsürü ortak yönümüz var sanmışım evlilik sonrası bende aynı kalan şeyler onda değişmeye başladı kendini okadar saldı ki güzelce konuşuyorum sadece dinliyor uygulama desen yok. Benmi abartıyorum acaba 😔 🙄
Böyle böyle hislerimi kaybetmeye başlıyorum. Soğuyorum böyle nasıl ömür geçecek ki. Fikirleriniz için teşekkür ederim 💐💐
İyi akşamlar öncelikle, eşiniz sizi aldatmış siz de deliller toplamışsınız ama o süreçte işiniz olmadığı için geri adım atmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız.Daha sonra işe başlamışsınız bu sefer kendi paranızı bile onun gözetiminde kullandırmış, kız çocuğu olacağını öğrendiğinde verdiği tepkiyi zaten arkadaşlar yazmış.
Şu an işiniz var mı yoksa yeniden işi bırakmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum, eski konuları öne sürüp boşanın diye bir yorum da yapamam ama söylemek istediğim şey sizin eşinizle sorununuz ortak yönünüzün olmaması değil eşinizde saygı ve sevginin olmaması.
Kendinizi üzmeyin kendinizde bir hata kusur aramayın, eşinizden,bunları yapan bir adamdan cok da beklentiye girmeyin :(

Herkese merhaba.
Eşlerinizle ortak yönleriniz varmı ortak fikirler okadar da önemli değil mi??

Mesela örnekler veryim.
Aynı film, dizi sevmeyiz, aynı yemeği, aynı tatlıyı, gezme alanlarımız çok farklı. Aynı şehri sevmeyiz ortak sevdiğimiz ne var diye düşünüyorum bazen hatta. Sanki aynı dili konuşmuyoruz gibi geliyor. Bana göre evlilikte kadın erkek kendini salmamalı. Ufacık bir örnek vereyim yeni evliyken epilasyona giderdi seansı bitmeden kapandı başka yere de gitmiyor ona göre daha ne gerek var ama bana göre omuz sırt ense bölgesindeki kullardan çok rahatsız oluyorum sarılırken kılları itici geliyor bu rahatsızlığım onun rahatlığı. Birçok daha örnek var uzatmak istemiyorum. Sevgililik nişanlılık süreci tabii oldu o zamanlar ooo gezer eğlenir beraber hayaller kurar birsürü ortak yönümüz var sanmışım evlilik sonrası bende aynı kalan şeyler onda değişmeye başladı kendini okadar saldı ki güzelce konuşuyorum sadece dinliyor uygulama desen yok. Benmi abartıyorum acaba 😔 🙄
Böyle böyle hislerimi kaybetmeye başlıyorum. Soğuyorum böyle nasıl ömür geçecek ki. Fikirleriniz için teşekkür ederim 💐💐
Her evlilik böyle değil.Evlilik öncesi analizlerinizi iyi yapamamışsınız.Sevgi de önemli tabi.Ama mantık devre dışı olmadıkça...

Var Ortak yönümüz misafir sevmiyoruz, mesela uyumlu olması iyi, ama daha iyisi evde huzur olması,
Uyumlu eşler çok az toplumda çünkü ön plana çıkan aşk,
Aşk oluncada kadın kör olup uyumsuzluğu es geçip aşka güvenip evleniyor ama aşkın ömrü kısa sürüyor

Zorlasam çok az ortak yönümüz çıkar, çoğunluk farklıyız biz de.
Eskiden çok sinir olurdum buna ama kabullendim.
Birbirimizi rahat bıraktığımızda daha iyi oldu iletişim..

Bence çok az insan kendisine çok benzeyene kavuşuyor onu fark ettim..

Ben eşimle farklı kültürdenim ona rağmen bu kadar farklılıklarımız yok çünkü eşim çabalar üstüme titrer bana uymaya çalışır, ben sorunu ne sizde ne eşinizde gördüm aslında, sadece evliliğinizi tazelemeniz gerek diye düşünüyorum, bu olaylar bitince ufak bir tatil, mum ışığında bir yemek, oturup birbirinize karşı isteklerinizi söylemeniz güzel bir gülüş öpücük daha fazla sabır çaba aşkınızı tazeler, salmayın kendinizi çocuk var mı?
1 kızım var evet

İyi akşamlar öncelikle, eşiniz sizi aldatmış siz de deliller toplamışsınız ama o süreçte işiniz olmadığı için geri adım atmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız.Daha sonra işe başlamışsınız bu sefer kendi paranızı bile onun gözetiminde kullandırmış, kız çocuğu olacağını öğrendiğinde verdiği tepkiyi zaten arkadaşlar yazmış.
Şu an işiniz var mı yoksa yeniden işi bırakmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum, eski konuları öne sürüp boşanın diye bir yorum da yapamam ama söylemek istediğim şey sizin eşinizle sorununuz ortak yönünüzün olmaması değil eşinizde saygı ve sevginin olmaması.
Kendinizi üzmeyin kendinizde bir hata kusur aramayın, eşinizden,bunları yapan bir adamdan cok da beklentiye girmeyin :KK43:
Çalışmıyorum şu anda 6 aydır ayrıldım işten. Yaşananların üzerinden 3 yıl geçti şimdi boşanalım desem 3 yıl önceki konu için mi denilir, 😕😔😔

Biz de eşimle farklıyız. Daha önceleri sorun edıyordum artık o kadar takmıyorum. farklı filmler izleriz o yerli ben yabancı. o gezmeyi sever ben o kadar sevmem yıne de eşlik ederim. Eşim fast food sever ben ev yemekleri. artık o da aliştı. Bir şekilde uyum sağlamak gerekiyor yoksa her iki taraf da bir adım atmaz ise farklı kutuplara çekilir ise daha da zorlasır her şey.
bir de erkeklerde kıl tüy olur yani ben eşimden rahatsız olmuyorum siz de çok gözünüze mı batıyor

Back
X