- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Beni eşimin kılı tüyü etkilemiyor ama eşinizin gitmesi lazım siz rahatsız oluyorsanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılalım dediğim oldu problem yokki diyor evlilik normal böyle ona göre herkes mi böyle diye konu açtım bendeAnlamıyor. Esiniz sizden vazgeçmiş olabilir mi?
Aynı beni anlattınızOrtak noktanın olmaması bence evlilikte çok büyük bir sorun. Benim annemle babamın evliliği böyleydi. Çok aşık olarak evlenmişler ama ortak nokta sıfır. Doğru düzgün mutlu olup gittiğimiz tatil bilmem biri deniz biri dağ severdi çünkü illa birinin memnuniyetsizliğiyle o tatilden hayır gelmezdi. Biz annemle salonda altyazılı dizi, film izlerken babam sevmiyorum diye kendine küçük televizyon alıp arka odada haber kanallarını izlerdi. Biz her gün sahile yürüyüşe giderdik babam gelmezdi vs çok örnek var aslında. Ortak noktanın olmaması bence ciddi ve büyük bir sorun. Anneme göre de babam evlenmeden önce böyle değilmiş, evlendikten sonra başlamış ben sevmiyorum demeye. Çözümü nedir gerçekten bilmiyorum ama sizi anlıyorum ve hak veriyorum
Sevmek, sohbet etmek, çılgınlıklar yapmak, çocuk gibi eğlenmek, saatlerce sıkılmadan vakit geçirmek sevilmekten daha keyifli belkide bana göre. Bunlar olduktan sonra tutkulu yaşanır herşey çünküEşimle 11 yıl bitti hiç bir ortak yanımız yok :)yani aynı yemeği aynı şehri aynı filmi sevmeyiz hatta oturup sohbet bile etmeyiz fakat ten uyumumuz var onun kilari hiç rahatsız etmez beni keza o da rahatsız olduğu tiksindigi bir şeyim yok bu da bu kadar yıllı goturdu..demem o ki sen eşini sevmiyorsun ortak alan problemi değil bu beklentilerin başka bence önce bunu itiraf et kendine oluru var mı bir bak..
Ayrımcılık yapıyorsunuz. Bunun adı bakimsızlık. Kadın kıllı kıllı gezse bakimsizsin kadın dediğin kendine bakmalı diyecek bi tipsiniz. Kimse kıl yumağı birine sarılmak istemez. Herkes kendisine bakmayı bilmeli. Erkek kadın farketmiyor. Yuva diye diye her şeyi sineye çeksek daha mı iyiMevzu bu değil benim kastettigim tamamen su . Kıllarını almiyormus beyefendi.
Şimdi bu adama bunu yüklememek lazım almayabilir almasın ne var yani.
Erkeğe yüklenecek sorumluluklar ayrıdır bu kadra yuva bozma odaklı olmayalım luttfen
Ten uyumunu sadece cinsellik olarak algilamaniz enteresan birbirine dokunmak sadece cinsellik değildir Elele tutusmaktan keyif almakta ten uyumu dur sarılarak uyumakta ve onun kılından tüyünden rahatsız olmamakta..ayrıca insanlar evli olduğu kişiyle birbirine benzemek zorunda değildir o bir başka film seyrederken sen başkasını seyrederken birbirinin alan ve zevklerine saygı duymak kabul etmektir..ve son olarak merak etmeyin evliliği seks olarak görüp 11 yillimi heba etmedim çok yönlü bakarak hem okuduğumu hem söyleneni anlayarak geçirdim bu süreci tavsiye ederim..Evliliğin yillarca suruyor olmasi bir başari degil onemli olan nasil sürüyor orasi, yoksa mutsuz evliliğini 20 sene goturen de var. Sizi evliliginiz mutlu ediyordur ona bisey diyemem.
Cinsellik evliliğin temellerinden biri elbet ama sohbet dahi etmedigim, edemediğim insanla sirf iyi seks için 11 senemi yakmazdim ben, sizin başarili saydiğiniz şey bana gore boşuna ömür harcamak yani herkesin beklentisi farkli bu konuda.
Bana göre tek başina seks yapmak yetmez ve ten uyumunun seksin seviyor olmakla, sevgiyle alakasi yok o başka bir durum, arasinda aşk olmayan ama ten uyumu olan insanlar olabiliyor.
İyi cinselliğin yaninda, iyi arkadaş, iyi sevgili olmak lazim ayni zamanda.![]()
Ten uyumunu sadece cinsellik olarak algilamaniz enteresan birbirine dokunmak sadece cinsellik değildir Elele tutusmaktan keyif almakta ten uyumu dur sarılarak uyumakta ve onun kılından tüyünden rahatsız olmamakta..ayrıca insanlar evli olduğu kişiyle birbirine benzemek zorunda değildir o bir başka film seyrederken sen başkasını seyrederken birbirinin alan ve zevklerine saygı duymak kabul etmektir..ve son olarak insan merak etmeyin evliliği seks olarak görüp 11 yillimi heba etmedim çok yönlü bakarak hem okuduğumu hem söyleneni anlayarak geçirdim bu süreci tavsiye ederim..
Ay ayni esim ve ben kultur buyume sekli huy yemek ve aklina gelebilecek hey seyimiz zit mumkun degil normalde anlasmak nisanlilik vs doneminde cok farkliydik ewlilikden sonra ise cok degisti bn a derim o b degil z der yani ama ufak ufak bir birimizden verioruz ortak nokta bulmaya cabalioruz sanirim zit bile olsa sewgi saygi ve kndinden verdigin seylerle ilerliyo ewlilik ne kadar kizsamda asigim diebiliorum veya en sewdigim seylerden vazgecebiliorum oda ayni sekilde zaten ortak hayat iliski ewlilik bole degilmi biraz senden biraz esinden olmasi gereken bu ve herkezde oluyo klasik bi laf vardir 5 6 yil icinde otururmus ewlilikler o zmna kadar savrulurmus kisiler ve tamamen tanima sureci olurmus gercekten öle iki kotu ilerliyo bi yerde oturucak er yada gec 2 yil oldu arada savruluoruz biz ki ablam 12 yillik ewli o bile sawruluo ayni ewin icinde cok sey degisio ne degismioki emin ol sen bile degisiceksin yeterki saygi sewgi saglik olsunHerkese merhaba.
Eşlerinizle ortak yönleriniz varmı ortak fikirler okadar da önemli değil mi??
Mesela örnekler veryim.
Aynı film, dizi sevmeyiz, aynı yemeği, aynı tatlıyı, gezme alanlarımız çok farklı. Aynı şehri sevmeyiz ortak sevdiğimiz ne var diye düşünüyorum bazen hatta. Sanki aynı dili konuşmuyoruz gibi geliyor. Bana göre evlilikte kadın erkek kendini salmamalı. Ufacık bir örnek vereyim yeni evliyken epilasyona giderdi seansı bitmeden kapandı başka yere de gitmiyor ona göre daha ne gerek var ama bana göre omuz sırt ense bölgesindeki kullardan çok rahatsız oluyorum sarılırken kılları itici geliyor bu rahatsızlığım onun rahatlığı. Birçok daha örnek var uzatmak istemiyorum. Sevgililik nişanlılık süreci tabii oldu o zamanlar ooo gezer eğlenir beraber hayaller kurar birsürü ortak yönümüz var sanmışım evlilik sonrası bende aynı kalan şeyler onda değişmeye başladı kendini okadar saldı ki güzelce konuşuyorum sadece dinliyor uygulama desen yok. Benmi abartıyorum acaba![]()
Böyle böyle hislerimi kaybetmeye başlıyorum. Soğuyorum böyle nasıl ömür geçecek ki. Fikirleriniz için teşekkür ederim![]()