Sizce ne yapmaliyim
Ben 2 yillik evliyim esimle cok problemlermiz oluyor annem bosanmis bi kadin ve ben evlenmeden once iliskisi vardi hamile kaldi dogurdu ben esimle evlenmeden ona herseyi anlatim anemin hamile oldugunu fln herseyi o beni oyle kabulendi ama annem dogurdu islemiyo anneannem ona yardim ediyordu madi durumuna ama annem esime bir gun soyledi bize yardim et almanyaya geliyim bizim dugun daha olmadi icin dugune para topliyim orda dedi esim annemi aldi ama esim vana soyledi annenin erkek arkadasi buraya gelmesin anneme soyledim soz verdi gelmeyecegine ama esim ve annesi annem geldikten sonra o adamla sen 4 yil dir beraber sin o senin esin sayilir gelir cocugunu gorur siz bir birinizi seviyorsunuz fln hep anneme dediler annemde yuz bulup arkadasi gelmis onun evine esim ogrenince annemin yuzune bakmiyo annem icin orosbu diyo bana evde cok konusuyo annemle konusmama izin vermiyo beni aylesine ezdiriyo erkez istedigini diyo kendiside beni ikide birde kovuyo ama benimde gitmeme sebebim elalem ne der elalem birsey yapmasamda konusur esimde annesini akli goruyo dige gitti der annemi suclarlar ve tabi esimi seviyorum da ama bana siddet uygulamasi kufur etmesi ezdirmesi gucume gidiyor bide korkuyorum ya hayatim daha kotu olursa diye sizce ne yapmaliyim