Eşimle problemim

Hayır ismiyle hitap etse ya da karşıdaki de aynı şekilde abi deseydi en azından bu şekilde anlaşıyorlar derdim. Ama eşim herkesi kendinden daha tecrübeli daha oturaklıymış gibi büyütüyor.

Sevdiğim adam herkese abii deyinceeee

O şekilde olsaydı anlardım. Ama sanki büyük amcalara saygı gösterir gibi konuşuyor

Birsey olmaz bazi insanlarda öyledir herkesi kendimiz gibi olduramayız

Ya tabi ki tek derdimiz bu değil. Ama denk geldiğim yerde kendimi küçülmüş gibi hissediyorum. Evli barklı çocuklu adamın kendinden küçüklere abi çekmesi hoş durmuyor

Ya tabi ki tek derdimiz bu değil. Ama denk geldiğim yerde kendimi küçülmüş gibi hissediyorum. Evli barklı çocuklu adamın kendinden küçüklere abi çekmesi hoş durmuyor
Hala eşin adına karar alıp yön vermeye calışıyorsun. Takıntılı geldin bana çok küçük detaylara takılıp huzursuzluk çıkarman an meselesi gibi duruyosun hiç sağlıklı bulmuyorum tutumunu.

Eşine saygı duysan dünyanın sonu mu gerçekten? Adamla aranda hiç problem yokken problem arıyosun sanki.

Esnaf ağzıyla konuşan insanlardan hiç hoşlanmam ve evet bu soğuma sebebidir benim için. Aynı şekilde herkese "abla" diyenlerden de nefret ederim. Eşler birbirlerini uyarabilirler, bilmiyorsa öğrensin.

Takıntıyla alakası yok bende arkadaş grubumdaki küçük kızlara abla desem ve onlarda bana küçük kardeş gibi davransaydı, Onun da hoşuna gitmezdi. Ceketi olsa neredeyse önünü ilikleyecek duruma geliyor. Ki ben eşimden 2 yaş büyüğüm ve onun abi dedikleri 24-25 yaşındaki çocuk olması beni rahatsız ediyor

Allah allah niyeki siz yaşı sizden büyük kişilere saygı olarak abi diyosunuzdur ama eşiniz için abi kelimesi çok anlam yüklenmemiş bir hitap kelimesidir sadece.
E tabi benden 5-10 yaş büyüklere abi derim ama küçüklere de abi/ abla demiyorum. Siz söylüyor musunuz?

E tabi benden 5-10 yaş büyüklere abi derim ama küçüklere de abi/ abla demiyorum. Siz söylüyor musunuz?
Söylemiyorum söylemem ama bu benim yapım. Bizim karşıda teyze var55-60 yaşında eşimi görünce 28 abi diyor. Eşimde ona teyze diyor yani bu başkaları için sadece bir hitap şekli

Yetişme tarzı öyledir yada özel bi bağı vardır öyle görüyodur sen eşin dahil kimsenin bakış açısını değştiremezsin çocuğun değil senin. Söyledin mi kendisine git deki sen abi demiceksin ona bakalım ne cevap vericek.

Sen müdhale edip yön verdiğinde de o kendisini küçük hissedicek. Erkekleri daha tanımamışsın. Sokak diliyle abi yada abla diyebiliyolar bazen. Evlilik öncesi farklı mıydı ki şuan sen buna takıldın. Bence sen kendi yaşını çok vurguluyosun anlamadım ben bidaha düşün istersen. Ben normal bulmuyorum ayrıca kim nasıl mutlu hissedecekse öyle hitap etsin ne var bunda

Yani ben o kadar dert etmezdim. İnanılmaz derecede normal bir hitap biçimi. Ben de maalesef herkese hocam diyorum. Okuldan kalan alışkanlık.

Söylemiyorum söylemem ama bu benim yapım. Bizim karşıda teyze var55-60 yaşında eşimi görünce 28 abi diyor. Eşimde ona teyze diyor yani bu başkaları için sadece bir hitap şekli
ben sanırım kendimi ifade edemiyorum. abi dediği kişilerde onun daha küçük olduğunu vurgular gibi konuşuyorlar.

ay benim eşimde kadınlara abla der kendinden küçük büyük fark etmezay diyorum kadınlar hoşlanmaz böyle şeylerden ki çoğu bozuluyor küçüklere bari kardeşim de illa bir şey diyeceksen yok araya mesafe koymak istediği için abla diye hitap ediyor. bende rahatsız oluyorum ama Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…