Eşimle problemim

rahatsız olduğumu belirttim. aslında kendi yaşımdan ziyade kendi çalıştığım kurumun lojmanında kalıyorum. kurumda herkes bana hanım olarak hitap edip saygı gösterirken tabi karşılıklı bir durum. eşimin yolda gördüğü yada tanıştığı herkese abi demesi sanırım beni rahatsız ediyor. benim ağırlığım kalmıyor gibi hissediyorum.

eşimde kadınlara abla diyor onu çok umursamıyorum :) ama grubunda ki arkadaşlarından herkes birbirine ismiyle hitap ederken eşim herkese abi diyor

eşimde kadınlara abla diyor onu çok umursamıyorum :) ama grubunda ki arkadaşlarından herkes birbirine ismiyle hitap ederken eşim
eşimde kadınlara abla diyor onu çok umursamıyorum :) ama grubunda ki arkadaşlarından herkes birbirine ismiyle hitap ederken eşim herkese abi diyor
demekki eşin abla abi diye konuşuyor herkesle. hitap şekli öyle. bi arkadaşımız var oda öyle kendinden küçüklere de abi der ki kendi 30 yaşında. öyle alışmış biz takılmıyoruz boşver bence sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…