Bu problemimizle ilgili çözüm odaklı konusmaya calistigimda yani arastirip ogrendiklerimi soyledigimde biliyorum askım biliyorum soylemene gerek yok diyor kestirip atıyor benim konusmam yarım kalıyor doktor konusunu nasil acacagim ve kabul edecegini hic sanmiyorum
Üroloji. Siz tanırsınız. En sevecen halinizle siz kurgulayın.Size değer veriyorsa dikkate alacaktır.Doktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalıbu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor
Enken boşalmaya karşı günlerce arastirip ogrendigim seyleri ona kibarca kırmadan anlatmaya calistigimda kestirip atmasaydi konuyu kapatmasaydi ve biz beraber çaba gosterseydik belkide çoktan doktora gitmeden once halletmistik bu problemi..
Beraber olduktan bi kaç saat sonra guzel tatlı bi dille kırıcı olmadan doktor konusunu açmalıyım o halde? ? Ya kabul etmezse utanırım gidemem ben kesinlikle derse ne yapmaliyim? Cunku boyle diyeceginden eminim
Çok mu açık açık konusuyorum bilemedim. Hic kimseye anlatamadim burda icimi açıkça döküyorum affınıza sığınıyorumevet benden onceki evliliginde sanirim cinsellik hic konusulmamis ve problem olarak görülmemiş eger oyle olsaydi çoktan çözümüne bakardı ve atlatırdı diye dusunuyorum
Belki daha önceki evliliğinde de bunu çözememişlerdi.Bilemem elbette.
Ne affı, ama benim size bundan fazla yardımım nasıl olsun.
Elinizden geldiğince kırmayın, üzmeyin.Siz de görmüşsünüz adamın gözleri dolmuş.Demek ki var bir şeyler. İlk iş psikologla görüşmek olsun öyleyse :)
Aslında şöyle bi düşündüğüm zaman onceki evliliginde bunu çözememiş olmalari yüksek bi ihtimal. Boşanma sebepleri karısının aşırıya kaçan ilgisizliğiymis. Belkide kadın soğudu ve uzaklasmaya basladi ve bu konuyu konuşmayada çekindi utandı. Eski eşinin ilgisizliginin sebebi bu olabilir. Çünkü artık bendede isteksizlik basladi ve istegim gitmeye basladiUmarım doktora gitmeyi kabul eder ve çözüme ulaşırız
Manevi destek dediğiniz vah vah tüh tüh tüh ise çok geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.Benimle aynı durumu yaşayıp üstesinden gelen ? Manevi destek olabilecek kimse yokmu ? Sesimi duyan yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?