Eşimle problemimiz. Zor durumdayim

candylady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
385
286
103
Merhaba bayanlar biraz once actigim konuya yazı yazamiyorum sebebini anlayamadim. Nolur bana akıl verin zor durumdaym. 9 aylık evliyim eşim işinde gücünde karakteri cok düzgün cok iyi bi insan. Eşim daha once evlenmis boşanmış 3 sene evli kalmış yani evlilikte ve cinsellikte yeni degil tecrubeli diyebiliriz. Ama erken boşalma problemi var ilk aylar önemsememistim düzelir demistim ama 9 ay icinde duzelen hic birsey yok. Ona gayet sakin bir dille hic kırıcı olmadan anlayışla arastırıp ogrendigim şeyleri soyluyorum ama umrunda olmuyor. Tam boşalacakken kafanda baska şeyler düşün ay sonu ödemelerin düşün, en son ne yemek yedigini, is yerinde olanlari vs. buna benzer şeyler getir aklına kafani dagit diyorum ama diyorki ben iliskiye girerken baska bisey dusunemiyorum diyor. Başka arastirip ogrendigim tavsiyelerde bulundugum zamanda biliyorum askım biliyorum deyip kestirip atıyor konusmamin devamını getirmeme izin vermiyor.Biliyorum diyor fakat uygulamıyor bende o incinmesin diye bisey demiyorum. 2. yede iliskiye girsek erken boşalıyo ve bana soruyo sen boşalmadın dimi diyo bende hayır boşalmadım diyorum 3. ye beraber olmak istersek sertleşme problemi oluyo o yüzden olmuyo. Ben artik iliskiye girmek istememeye basladim sogumaktan korkuyorum lutfen yardim edin tesekkur ederim

Bu problemimizle ilgili çözüm odaklı konusmaya calistigimda yani arastirip ogrendiklerimi soyledigimde biliyorum askım biliyorum soylemene gerek yok diyor kestirip atıyor benim konusmam yarım kalıyor doktor konusunu nasil acacagim ve kabul edecegini hic sanmiyorum

Başka hiçbir şeyle ilgilenmediği, keyifli olduğu bir an alıp kahvelerinizi yanına oturun. Onu çok sevdiğinizi asla suçlamadığınızı sadece bu sorunu ortadan kaldırırsanız onun sizi çok daha mutlu edeceğini tatlı dille anlatmayı deneyin.Eşiniz sonuçta ve sizi seven bir insan.Öylece kalkıp gidiyorsa bu kez psikolojik bir sorun olduğunu düşünebilirsiniz bence.Naçizane.

Doktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalı bu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor

Enken boşalmaya karşı günlerce arastirip ogrendigim seyleri ona kibarca kırmadan anlatmaya calistigimda kestirip atmasaydi konuyu kapatmasaydi ve biz beraber çaba gosterseydik belkide çoktan doktora gitmeden once halletmistik bu problemi..

O kadar kolay çözülebilen bir şey olduğunu zannetmiyorum ama daha önce böyle bir şeyle uğraşmak zorunda da kalmadım açıkçası. Yine de doktora gitmek çok önemli.Sonuçta orada ''yav he he '' diyemeyeceği birileri var. ''Bak bu bir sorundur'' diye açıklayabilecek birileri var. Resmiyet var. Doktordan başka seçeneğiniz yok.

Beraber olduktan bi kaç saat sonra guzel tatlı bi dille kırıcı olmadan doktor konusunu açmalıyım o halde? ? Ya kabul etmezse utanırım gidemem ben kesinlikle derse ne yapmaliyim? Cunku boyle diyeceginden eminim

Beraber olduktan bi kaç saat sonra guzel tatlı bi dille kırıcı olmadan doktor konusunu açmalıyım o halde? ? Ya kabul etmezse utanırım gidemem ben kesinlikle derse ne yapmaliyim? Cunku boyle diyeceginden eminim

Ben tatlı dili deneyin diyorum da siz bir psikoloğa gidip akıl almayı deneseniz?Belki psikolog, size nasıl konuşabileceğiniz konusunda yardımcı olabilir. Zorla çekip götüremezsiniz ama belki doğru bir konuşmayla zaman içerisinde ikna edebilirsiniz.

Psikologa gidip akıl danışmak iyi fikir umarım bana dogru olan yol hakkinda yardimci olur. Konusmayada korkuyorum cok duygusal biri. Beraber oluruz hemen boşalır 2 dakikayı geçmez asla 2. ye beraber oluruz oda en fazla 2 dakika sürer. Bi gun 2 kere beraber olduktan sonra sen boşalmadın dimi diye sordu bende hayır dedim ve gözleri doldu aglayacak gibi oldu ben üzüldüm bu sefer konuyu degistim kahve icelim hadi falan dedim. Ogün gozleri doldugu icin korkuyorum doktor konusunu acmaya cok duygusal çünkü

Çok mu açık açık konusuyorum bilemedim. Hic kimseye anlatamadim burda icimi açıkça döküyorum affınıza sığınıyorum evet benden onceki evliliginde sanirim cinsellik hic konusulmamis ve problem olarak görülmemiş eger oyle olsaydi çoktan çözümüne bakardı ve atlatırdı diye dusunuyorum

Belki daha önceki evliliğinde de bunu çözememişlerdi.Bilemem elbette.
Ne affı, ama benim size bundan fazla yardımım nasıl olsun.
Elinizden geldiğince kırmayın, üzmeyin.Siz de görmüşsünüz adamın gözleri dolmuş.Demek ki var bir şeyler. İlk iş psikologla görüşmek olsun öyleyse :)

Aslında şöyle bi düşündüğüm zaman onceki evliliginde bunu çözememiş olmalari yüksek bi ihtimal. Boşanma sebepleri karısının aşırıya kaçan ilgisizliğiymis. Belkide kadın soğudu ve uzaklasmaya basladi ve bu konuyu konuşmayada çekindi utandı. Eski eşinin ilgisizliginin sebebi bu olabilir. Çünkü artık bendede isteksizlik basladi ve istegim gitmeye basladi Umarım doktora gitmeyi kabul eder ve çözüme ulaşırız

Bana da öyle geliyor. Umarım çözersiniz en kısa sürede.

Çok teşekkur ederim :) konumada bi siz yardimci olmak için yazdiniz sizden baska ne yardimci olmak isteyen var nede benimle aynı şeyleri yaşamış biri var yalnızım sanirim burada benden baska boyle problem yasayan yok .. ilk firsatimda doktor konusunu açıcam

Benimle aynı durumu yaşayıp üstesinden gelen ? Manevi destek olabilecek kimse yokmu ? Sesimi duyan yokmu?

Benimle aynı durumu yaşayıp üstesinden gelen ? Manevi destek olabilecek kimse yokmu ? Sesimi duyan yokmu?
Manevi destek dediğiniz vah vah tüh tüh tüh ise çok geçmiş olsun dileklerimi ileteyim.
Arkadaşım yapmanız gereken bir an önce doktora gitmek olmalı.
Elbette çözümü olan bir rahatsızlıktır.
Neler neler atlatılıyor,bu ne ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…