Benimkinde de var erken boşalma geciktirici etkili preservatif kullanıypruz işe yarıyor bi de önce eliyle uyarark beni rahatlatıyor ama benim de muzdarip olduğum konu özel bölgeme hiç inmedi belden aşağımı öpmedi üç yıllık evliyiz ben bana oral yapmasını istiyprum o ise böyle şeylere karşı. Birbirimize çok aşığız oysa ki insan aşık olduğu kişinin her yerini öpmek istemez mi anlayamıyorum
Canim bir doktora gitmesi lazim. Tatli dille dene kırmadan konuş. Sen zamanını iyi ayarlarsan hayır demez inşallah.Merhaba bayanlar biraz once actigim konuya yazı yazamiyorum sebebini anlayamadim. Nolur bana akıl verin zor durumdaym. 9 aylık evliyim eşim işinde gücünde karakteri cok düzgün cok iyi bi insan. Eşim daha once evlenmis boşanmış 3 sene evli kalmış yani evlilikte ve cinsellikte yeni degil tecrubeli diyebiliriz. Ama erken boşalma problemi var ilk aylar önemsememistim düzelir demistim ama 9 ay icinde duzelen hic birsey yok. Ona gayet sakin bir dille hic kırıcı olmadan anlayışla arastırıp ogrendigim şeyleri soyluyorum ama umrunda olmuyor. Tam boşalacakken kafanda baska şeyler düşün ay sonu ödemelerin düşün, en son ne yemek yedigini, is yerinde olanlari vs. buna benzer şeyler getir aklına kafani dagit diyorum ama diyorki ben iliskiye girerken baska bisey dusunemiyorum diyor. Başka arastirip ogrendigim tavsiyelerde bulundugum zamanda biliyorum askım biliyorum deyip kestirip atıyor konusmamin devamını getirmeme izin vermiyor.Biliyorum diyor fakat uygulamıyor bende o incinmesin diye bisey demiyorum. 2. yede iliskiye girsek erken boşalıyo ve bana soruyo sen boşalmadın dimi diyo bende hayır boşalmadım diyorum 3. ye beraber olmak istersek sertleşme problemi oluyo o yüzden olmuyo. Ben artik iliskiye girmek istememeye basladim sogumaktan korkuyorum lutfen yardim edintesekkur ederim
Tabiki canım istediğini yapmakta özgürsünde buraya böyle açık açık yazman tuhaf. Buraya yazınca eşin isteğini gerçekleştirmiyor sonuçta.Pardon ama ben bunu kocamla yapmak istiyorum neye oha anlayamadım aşık olduğum adamla her şeyi yaşamak istiyorum
Yani benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorum ı yüzden açıkça yazdım nasıl yazayım ki nasıl anlatılır eşiyle oral yapıyor mu herkes yoksa bizde mi problem var bunu anlamaya çalışıyorumTabiki canım istediğini yapmakta özgürsünde buraya böyle açık açık yazman tuhaf. Buraya yazınca eşin isteğini gerçekleştirmiyor sonuçta.
Tamam cnm sen sor üyeler cevaplasın. Zaten konu birazdan cinselliğe taşınır. Iyi akşamlar.Yani benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorum ı yüzden açıkça yazdım nasıl yazayım ki nasıl anlatılır eşiyle oral yapıyor mu herkes yoksa bizde mi problem var bunu anlamaya çalışıyorum
Canim bir doktora gitmesi lazim. Tatli dille dene kırmadan konuş. Sen zamanını iyi ayarlarsan hayır demez inşallah.
Benimkinde de var erken boşalma geciktirici etkili preservatif kullanıypruz işe yarıyor bi de önce eliyle uyarark beni rahatlatıyor ama benim de muzdarip olduğum konu özel bölgeme hiç inmedi belden aşağımı öpmedi üç yıllık evliyiz ben bana oral yapmasını istiyprum o ise böyle şeylere karşı. Birbirimize çok aşığız oysa ki insan aşık olduğu kişinin her yerini öpmek istemez mi anlayamıyorum
Geciktirici sprey? Geciktirme etkili prezervatif?
Doktora gidin. .
Erken boşalma erkeklerin korkulu sorunu . .
Canim hiç bir erkek böyle bir sorundan bahsedilmesinden hoşlanmaz. Seninde dediğin gibi biraz zaman ver düzelme varmi bak. Ama ona söyle sana 1 ay veriyorum düzelirsen tamam ama düzelmezsen benim sunduğum yöntemleri deneyeceksin de.Şuana kadar erken boşalmaya karşı araştırıp öğrendiğim şeyleri eşime soyledigimde kendine güvenir bi konusma tarzıyla ''biliyorum askim biliyorum" deyip benim konusmamı kestirip atıyor konusmama izin vermiyor fakat biliyorum dedigi şeyleri uygulamıyor ben soylesemde. Tam bosalcakken baska şeyler düşün aklını kafanı dagıt diyorum yapamiyorum diyo. Bende biraz sessiz kalıp onun mucadele edip etmedigine duzelip duzelmedigine bakıcam. 1 ay icinde ona hic bi akıl vs. vermicem hic bisey demicem bakalım duzeltmeye calisacakmi. Eger hersey aynı devam ederse dicemki "arastirip ogrendigim şeyleri sana anlatmama izin vermiyosun. biliyorum askim deyip beni susturuyosun ama sende hic mucadele vermiyorsun eger benimle doktora gelip terapi almazsak ben artık seninle birlikte olmayacagim cunku sen erkende olsa bosalabiliyosun ben tahrik oldugumla kaliyorum" dicem. Şuan planım bu hanımlaraçık konusuyosam uyarın ozur dilerim
Ama nedense onların bu probleme çözüm araması gerekirken biz ugrasiyoruz. Malesef. Umarim doktora gitmeyi kabul eder
Bunların pek bi faydası olmadigini okudum buradaki forumlarda
Canim hiç bir erkek böyle bir sorundan bahsedilmesinden hoşlanmaz. Seninde dediğin gibi biraz zaman ver düzelme varmi bak. Ama ona söyle sana 1 ay veriyorum düzelirsen tamam ama düzelmezsen benim sunduğum yöntemleri deneyeceksin de.
İkna edin . .
Cinsellik evlilik için önemli . .
Deneyin şunları da belli mi olur . .
Valla bu problemi problem olarak görüp evet bende bir problem var doktora gitmeliyim ilişkimizi olumsuz etkiliyor deyipte doktora giden erkek görmedim. Benim eşim önsevişme olayını kesinlikle bilmiyordu birkaç kere öğrenir gibi oldu ama onun bundan anladığı iki kere öpüp işini görmek bende bunu anladım. Bizimde normal değil mesela cumadan beri hiçbirşey yok 4.gece. aradan haftasonu geçti bunu yorgunluğa bağlayamaz bomboş evdeydik haftasonunda. Artık benimde içimden gelmiyo biliyomusun bende şuan kusura bakma canım istemiyor diyorum yorgunum uykum var diyorum. Ben her gün akşam sabah olsun demiyorum ama 4gün bence çok uzun bir zaman dilimi. Ev arkadaşı olduk gibi.. uzun oldu kusura bakma ama kelin ilacı olsa.. eğee bi çözüm bulursan bana yaz olurmu bende çok çaresizim bu konudaDoktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalıbu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor
Valla bu problemi problem olarak görüp evet bende bir problem var doktora gitmeliyim ilişkimizi olumsuz etkiliyor deyipte doktora giden erkek görmedim. Benim eşim önsevişme olayını kesinlikle bilmiyordu birkaç kere öğrenir gibi oldu ama onun bundan anladığı iki kere öpüp işini görmek bende bunu anladım. Bizimde normal değil mesela cumadan beri hiçbirşey yok 4.gece. aradan haftasonu geçti bunu yorgunluğa bağlayamaz bomboş evdeydik haftasonunda. Artık benimde içimden gelmiyo biliyomusun bende şuan kusura bakma canım istemiyor diyorum yorgunum uykum var diyorum. Ben her gün akşam sabah olsun demiyorum ama 4gün bence çok uzun bir zaman dilimi. Ev arkadaşı olduk gibi.. uzun oldu kusura bakma ama kelin ilacı olsa.. eğee bi çözüm bulursan bana yaz olurmu bende çok çaresizim bu konudaDoktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalıbu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?