Eşimle problemimiz. Zor durumdayim

Benimkinde de var erken boşalma geciktirici etkili preservatif kullanıypruz işe yarıyor bi de önce eliyle uyarark beni rahatlatıyor ama benim de muzdarip olduğum konu özel bölgeme hiç inmedi belden aşağımı öpmedi üç yıllık evliyiz ben bana oral yapmasını istiyprum o ise böyle şeylere karşı. Birbirimize çok aşığız oysa ki insan aşık olduğu kişinin her yerini öpmek istemez mi anlayamıyorum

Canim bir doktora gitmesi lazim. Tatli dille dene kırmadan konuş. Sen zamanını iyi ayarlarsan hayır demez inşallah.

Tabiki canım istediğini yapmakta özgürsünde buraya böyle açık açık yazman tuhaf. Buraya yazınca eşin isteğini gerçekleştirmiyor sonuçta.
Yani benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorum ı yüzden açıkça yazdım nasıl yazayım ki nasıl anlatılır eşiyle oral yapıyor mu herkes yoksa bizde mi problem var bunu anlamaya çalışıyorum

Yani benim durumumu yaşayan var mı merak ediyorum ı yüzden açıkça yazdım nasıl yazayım ki nasıl anlatılır eşiyle oral yapıyor mu herkes yoksa bizde mi problem var bunu anlamaya çalışıyorum
Tamam cnm sen sor üyeler cevaplasın. Zaten konu birazdan cinselliğe taşınır. Iyi akşamlar.

Canim bir doktora gitmesi lazim. Tatli dille dene kırmadan konuş. Sen zamanını iyi ayarlarsan hayır demez inşallah.

Şuana kadar erken boşalmaya karşı araştırıp öğrendiğim şeyleri eşime soyledigimde kendine güvenir bi konusma tarzıyla ''biliyorum askim biliyorum" deyip benim konusmamı kestirip atıyor konusmama izin vermiyor fakat biliyorum dedigi şeyleri uygulamıyor ben soylesemde. Tam bosalcakken baska şeyler düşün aklını kafanı dagıt diyorum yapamiyorum diyo. Bende biraz sessiz kalıp onun mucadele edip etmedigine duzelip duzelmedigine bakıcam. 1 ay icinde ona hic bi akıl vs. vermicem hic bisey demicem bakalım duzeltmeye calisacakmi. Eger hersey aynı devam ederse dicemki "arastirip ogrendigim şeyleri sana anlatmama izin vermiyosun. biliyorum askim deyip beni susturuyosun ama sende hic mucadele vermiyorsun eger benimle doktora gelip terapi almazsak ben artık seninle birlikte olmayacagim cunku sen erkende olsa bosalabiliyosun ben tahrik oldugumla kaliyorum" dicem. Şuan planım bu hanımlar açık konusuyosam uyarın ozur dilerim

Erken boşalmasında oralı eksik kalsın

Canim hiç bir erkek böyle bir sorundan bahsedilmesinden hoşlanmaz. Seninde dediğin gibi biraz zaman ver düzelme varmi bak. Ama ona söyle sana 1 ay veriyorum düzelirsen tamam ama düzelmezsen benim sunduğum yöntemleri deneyeceksin de.

Umarım çaba gosterir yada doktora gitmeyi kabul eder, hic iliskiye girmeden durabilirim problem olmaz bu bana ama tahrik olup, tatmin olmadigim zaman çok gergin ve sinirli oluyorum soğumaktan korkuyorum artık içimden yapmak gelmemeye basladi çünkü.

Doktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalı bu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor
Valla bu problemi problem olarak görüp evet bende bir problem var doktora gitmeliyim ilişkimizi olumsuz etkiliyor deyipte doktora giden erkek görmedim. Benim eşim önsevişme olayını kesinlikle bilmiyordu birkaç kere öğrenir gibi oldu ama onun bundan anladığı iki kere öpüp işini görmek bende bunu anladım. Bizimde normal değil mesela cumadan beri hiçbirşey yok 4.gece. aradan haftasonu geçti bunu yorgunluğa bağlayamaz bomboş evdeydik haftasonunda. Artık benimde içimden gelmiyo biliyomusun bende şuan kusura bakma canım istemiyor diyorum yorgunum uykum var diyorum. Ben her gün akşam sabah olsun demiyorum ama 4gün bence çok uzun bir zaman dilimi. Ev arkadaşı olduk gibi.. uzun oldu kusura bakma ama kelin ilacı olsa.. eğee bi çözüm bulursan bana yaz olurmu bende çok çaresizim bu konuda

Doktoru kabul etmezse ne yapabilirim? Oyle bi davranmalıyımki reddetme şansı olmamalı bu konuda hangi bölüm doktoruna gidiliyor
Valla bu problemi problem olarak görüp evet bende bir problem var doktora gitmeliyim ilişkimizi olumsuz etkiliyor deyipte doktora giden erkek görmedim. Benim eşim önsevişme olayını kesinlikle bilmiyordu birkaç kere öğrenir gibi oldu ama onun bundan anladığı iki kere öpüp işini görmek bende bunu anladım. Bizimde normal değil mesela cumadan beri hiçbirşey yok 4.gece. aradan haftasonu geçti bunu yorgunluğa bağlayamaz bomboş evdeydik haftasonunda. Artık benimde içimden gelmiyo biliyomusun bende şuan kusura bakma canım istemiyor diyorum yorgunum uykum var diyorum. Ben her gün akşam sabah olsun demiyorum ama 4gün bence çok uzun bir zaman dilimi. Ev arkadaşı olduk gibi.. uzun oldu kusura bakma ama kelin ilacı olsa.. eğee bi çözüm bulursan bana yaz olurmu bende çok çaresizim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…