Esimle sinir oluyorum bu durum evliligimizi etkiliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Ben yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.

Merak etme. Görümcelerin bu tavrı ileride onlara elektrik,yol,su olarak döner. Sen donduremiyorsan çocuğun döndürür. Bu işler böyle;) canını sıkma o yüzden,ama kocanla ne olur onu bilemem. Ben olsam ciddi kavga eder saldırırdım galiba. Yine de sakinliğini koru esini en iyi sen tanırsın kimi erkek laftan anlamaz kafasını kırmak lazim. (Mecaz anlamda)

çok hassassınız ve normal
bende olsam kızar aynı tepkileri verirdim
söyleyin ona "yapma şöyle hiç görmemiş gibi gönderip durma.. hem halalarının da onu o kadar sevdiklerini sanmıyorum" vs diyin

Kardeşim gurup kurup sürekli resim yollasa kızardım ne o öyle görmemişler gibi derdim
Çok abartmışlar eşin başta abartmış
Görümcelerin de yapmacık kardeşlerine yaranmak için istiyorlardır

Bence lohusalık dan mütevellit duygusallık var sizde evet aramalari cok ayıp , arayıp bi geçmiş olsun gözünüz aydın vs demeleri gerekti... Ama onlarda çocuğunun ailesi sevmiyor olabilirsiniz ama halalari babannesi dedesi. Bu durumu engelleyemezsiniz aranızdaki meselelere kesinlikle çocuğunuzu karıştırmayın koz gibi kullanmayın.... Eşiniz de resim istediklerinde mecbur gönderecek tabiki kim olsa aynısını yapar🤭

Çocuğunuzun fotoğrafını gördüklerinde ne eksiliyor sizden?
Neden bu kadar büyük mesele haline gelsin ki, adam kamuya açmamış, halalarina gonderiyor.
Ben de hoşlanmam görmemiş gibi 'cocugum micarken' fotograflarindan ama en fazla dalgasini gecer, laf sokarim :) bu tartisma konusu olmaz.

Eşiniz kötü niyetli değil.Sevincini ve mutluluğunu paylaşmak istiyor.Ama,biraz abatmış olabilir.Paylaşma isteği zamanla daha azalır.Aranızda gerginlik oluşturmasına izin vermeyin.İlk heyecan,ilk mutluluk onun için.Tabiki sizde öylesinizdir.Fakat,herkes aynı ölçüde yaklaşımlar gösteremeyebilir.Çok fazla tepki göstermeyin.Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.Güle güle büyütün inşallah.

Evet doğru değil ben de bu resim yollama konusunda çok hassasım. Ama neticede halaları, yabancı değil. Ve eşiniz hevesinden, sevincinden yapıyor. Bu sebepten eşinizle kötü olmayın bence, ne eşler var bu yapılan ne ki

Lohusalıktan herhalde bu.

Çocuğun fotoğrafı, gazı, kakası halaları arasında ne gibi bir malzeme olabilir o kısmı hiç anlamadım.

Adam yabancıya değil kardeşlerine gönderiyor. Siz ne kadar nefret etsenizde eşinizin kardeşleri ve çocuğunuzun halası onlar. Aralarındaki ilişkiye müdahale etmemelisiniz. Bu tip müdahalelerden galip çıkan bir kadın görmedim henüz.

Sanırım görümcelerinizle aranızda başka meselelerde var. Bilmiyorum ben rahatsız olmaz aksine mutlu olurdum. Bende görümceyim yeğenim 5 yaşında hala fotoğraf isterim yani. Yada ben de bi tuhaflık var 🤔🤔

Sanırım görümcelerinizle aranızda başka meselelerde var. Bilmiyorum ben rahatsız olmaz aksine mutlu olurdum. Bende görümceyim yeğenim 5 yaşında hala fotoğraf isterim yani. Yada ben de bi tuhaflık var 🤔🤔
Tebrik etmemisler ya ona da sinir olmus konu sahibi. Aramaları lazımdı aslında

Görümcenlerinizle aranız iyi olmadığı , sizi aramadıkları için eşinizin çocuğunuzun fotoğraflarını paylaşması bu kadar rahatsız etmiş sanırım yoksa tartışma konusu olabilecek bir durum yok bunda.

Zamanla azalır eşinizin fotoğraf gönderme sıklığı da. Gazı, kakası hakkında konuşmaları da çocuğunuzu malzeme konusu yapmaz, halaları neticede.

Lohusalıkta daha duygusal olunuyor size hak veriyorum. Ama çocuk eşinizin dE çocuğu
Kardeşleriyle paylaşmak istiyormuş çok müdahale etmeyin size bişey diyen yoksa bence

Benim de ailemle cocuk dogduktan sonra bi whatsap grubumuz oldu ve her anını komik hareketini yeni tavırlarını ceker atarim. Esim de atar ailesine ona sinir olurum atmasini istemem icten ice ama bu atmasinin yanlis olduğundan değil onlardan sogumamdan kaynakli.

Ben olsam çocuğuma ilgi gösteriyorlar diye sevinirim
Şu halde tavırdaysan aramamaları normal

Çocuk sadece size ait değil, babasına da ait... Babasıda kendi ailesine istediği kadar fotoğraf gönderebilir. İnsan mutluluğunu ailesi ile paylaşmayacaksa kimle paylaşacak daha?

Görümcelerinizle aranızdaki meseleyi bebek üzerinden intikam meselesi haline getirmeyin. Sizi sevmiyor olabilirler ama bebeği severler. Ne yani yeğenlerimizi sevmek için gelin, enişte bariyerini mi aşmak zorundayız?

Kendi aranizdaki sorunlar icin cocugu kullanmayin.
Benim eltim ve gorumcemler gorusmuyor. Gorumcelerin oldugu aile ortamina dahi eltim gelemez ama cocuklar halalarini goruyorlar, konusuyorlar.
Bebegin fotografi neye malzeme oluyor onu da anlamadim napiyorlar bebeginizin fotografini nereye malzeme ediyorlar? Sanki yuzu eskiyecek cocugun. Kendi egosal veya farkli sorunlariniz icin cocuklari kullanmayin.
Sizin oldugu kadar esinizin de cocugu ve ailesine gostermek isteyebilir. Siz muhattap olmuyorsunzu diye herkesi cekip alamazsiniz.

Ben de gorumcelerimden bir tanesiyle gorusmuyorum ama eşimin ablasi ve onlar arada gorusur.

Back
X