Ben yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.