- 17 Temmuz 2022
- 525
- 351
- 33
- Konu Sahibi Moonlight01554
-
Evet çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Herkes kendi kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor işte benim üzüntüm bana yetiyor zaten kimseyle uğraşacak inanın halim yok. Zaman tanıdım kendime ve bu sürece başka bir durumda yıpranan daha çok ben olacağım gibi.7 aylık hamile bir kadın, karnında bir tane kucağında bir tane bebekle ihanete uğramış tutup konu sahibini suçlayıcı midesiz bilmem ne diye ego kasacak yorumlara gerek var mı cidden? Ya bu kadınların çilesi nedir, çok sinirleniyorum bu forumdaki bu insanlara. Kadın burada madur, ayrıca ister affeder ister affetmez hiç kimsede sen şöylesin böylesin diyemez. Durumu ortada doğum yapacak,lohusa olacak birde ilgi bekleyen bi bebek daha var, uykusuz kalacak, maddi manevi bir sürü şeyle uğraşacak, işinden uzak kalacak, evin kendi düzenini sağlayacak ve hepsini tek başına yapacak öyle mi?
Bu o adama ancak ödül olur.
Konu sahibi sende akıllı kadınsın saçma sapan intiharlarına kanma ölmek bayılmak değil seni kandırıyor, bırak ne hali varsa görsün. Sen önce bi doğumunu yap biraz toparlan, kocanıda adama akıllı çalıştır.
Adam çükünün derdine düşecek yine tüm çileyi kadın çekecek ne ala memleket. Boşanacaksanda rahatladığın kendine geldiğin zamanda vur tekmeyi.
Doğru herkes kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor kişiliği ölçüsünde de hayatını yaşıyorEvet çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Herkes kendi kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor işte benim üzüntüm bana yetiyor zaten kimseyle uğraşacak inanın halim yok. Zaman tanıdım kendime ve bu sürece başka bir durumda yıpranan daha çok ben olacağım gibi.
Arkadaşım dışardan akıl vermesi boşan demesi öyle kolay ki, tamam ihanet ayrılık için ciddi bir sebeptir fakat sen hamilesin hemde doğumun yakın, diğer bebeğinin tam hareketli zamanları üstüne lohusa olacaksın, o bebekleri doyur, yıka oyna, gül bahçesinde olan bir kadın için bile yıpratıcı. Bu dönemde senin kazma ayrılsanız ne yapacak deli deli boş boş dolancak durcak. Bu mu adalet bence hiç adil değil. Bırak şimdi karar verme, vermek zorunda değilsin. İhanet eden oyken sen verdiğin hiçbir karardan suçlu hissetmemelisin.Evet çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Herkes kendi kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor işte benim üzüntüm bana yetiyor zaten kimseyle uğraşacak inanın halim yok. Zaman tanıdım kendime ve bu sürece başka bir durumda yıpranan daha çok ben olacağım gibi.
İyi de konu sahibi biraz kafam rahatlasın sonra boşanayım demiyor ki bir şans daha vereyim mi diyor? Aksi taktirde hepimiz doğumdan sonra hatta çocuklar büyüdükten sonra boşanması taraftarıyız. Ama bu süreçte konu sahibi kocasıyla barışacak olursa kendi hayatının içine etmiş olur zira bir kere yapan her zaman yapacaktırArkadaşım dışardan akıl vermesi boşan demesi öyle kolay ki, tamam ihanet ayrılık için ciddi bir sebeptir fakat sen hamilesin hemde doğumun yakın, diğer bebeğinin tam hareketli zamanları üstüne lohusa olacaksın, o bebekleri doyur, yıka oyna, gül bahçesinde olan bir kadın için bile yıpratıcı. Bu dönemde senin kazma ayrılsanız ne yapacak deli deli boş boş dolancak durcak. Bu mu adalet bence hiç adil değil. Bırak şimdi karar verme, vermek zorunda değilsin. İhanet eden oyken sen verdiğin hiçbir karardan suçlu hissetmemelisin.
Doğru herkes kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor kişiliği ölçüsünde de hayatını yaşıyor
Çok büyük konuşmalar yapmaya gerek yok. Yaşadığımız şeylerde başkalarının da sorumluluğu olduğunu tek suçlunun insanın kendisinin olmadığını bilecek şeyler yaşıyoruz. Kısas önemli sizin doğrularınızla size mutluluklar diliyorum.Doğru herkes kişiliği ölçüsünde bir şeyler yazıyor kişiliği ölçüsünde de hayatını yaşıyor
Eşiniz düşünsün ilk önce bunları. Maddi olarakta olabildiğince çekin elinizi, çalışmaya başlasanız bile ortak bütçe falan yapıyorsanız yapmayın. Her türlü yükü eşiniz çeksin. Siz toparlamaya bakın doğumdan sonra.Aslında vardı ama aldığımız evin ücreti yüksek olduğundan ben de biraz kredi çektim maddi duruma göre doğumdan sonra karar vericem.
Ayrıca sana suçlu diyen yok sen aldatılmış bir insansın. Seni suclamak değil derdim kendine getirmek. İnsanın kendine de hakları vardır. Aldatılmayı affetmek kendine yapabileceğin en büyük kötülük olacaktırÇok büyük konuşmalar yapmaya gerek yok. Yaşadığımız şeylerde başkalarının da sorumluluğu olduğunu tek suçlunun insanın kendisinin olmadığını bilecek şeyler yaşıyoruz. Kısas önemli sizin doğrularınızla size mutluluklar diliyorum.
Tabi ki kendi adıyla bu yaptıklarını tek tek yazdırdım bazı kısımlarına ekran da aldım. İleride çocuklarım beni suçlamasın boşanırsam babam kabul etmiyor demesinler diye .Bir de şeyi merak ediyorum konu sahibi sen eşinin telefonundan başka kadınlarla konuşulduğunu gördün bunların ekran görüntüsünü falan aldın mı kendi telefonunla fotoğraf falan çektin mi? Hani çok bilinçliyim bunları Affedecek bir kadın asla değildim falan diyorsun ya o yüzden soruyorum. Böyle kendinden emin bir kadın herhalde delil falan almıştır boşanmaya niyeti varsa. Ha yoksa almamıştır zaten sadece eşine biraz ceza verir affeder
Konu sahibi şuan fikir alıyor bende fikir belirtiyorum kadının şuan böyle radikal bi karar alacak durumu yok. Doğum yapar, sağlığını tekrar kazandıktan sonra düşünür gerekirse boşanır.İyi de konu sahibi biraz kafam rahatlasın sonra boşanayım demiyor ki bir şans daha vereyim mi diyor? Aksi taktirde hepimiz doğumdan sonra hatta çocuklar büyüdükten sonra boşanması taraftarıyız. Ama bu süreçte konu sahibi kocasıyla barışacak olursa kendi hayatının içine etmiş olur zira bir kere yapan her zaman yapacaktır
Hoşgeldin Cemile teyze nasılsın torunlar nasıl?Parasını ye. Acıma. Gurur yapma. Boşama. Boşanırsın 2 gün ağlar zırlar, çocukları sana yıkıp gider evlenir ya da sürekli internette tanışıp tanışıp çocuklarının rızkını kadınlara yedirir. 2 çocuğun çilesini o da çekmeli.
Aslında istese değil 7ayda dokuz ayda bile boşanır da… neyse uzatmayayım. Bu arada Midesiz dememin sebebi hala aynı yatağı paylaşıyor olmaları sebebiyleKonu sahibi şuan fikir alıyor bende fikir belirtiyorum kadının şuan böyle radikal bi karar alacak durumu yok. Doğum yapar, sağlığını tekrar kazandıktan sonra düşünür gerekirse boşanır.
Tutupta karnı burnunda kadına midesiz demekle sizin elinize ne geçiyor?
Canın mı sıkılıyor gelene geçene sarıyorsun. Bu benim fikrim. Sana ne? Tek soru: sana ne?Hoşgeldin Cemile teyze nasılsın torunlar nasıl?
Ben bu kafayı anlamıyorum ya boşanmayıp parasını yese dahi aynı evin içerisinde cinsel ilişki yılların geçebileceğini falan mı zannediyorsunuz siz? O zaman iki çocuğu olan hiç kimse neye yaşarsa yaşasın boşanmayacak bu mudur yani?
Tebrik ediyorum. Çok sevindim bunu okuduğuma. Kusura bakmayın üzerinize geldiysem kendi ayakları üzerinde duran kadınların böyle şeyler yaşayıp affetmeleri inanın sinir bozucu.Tabi ki kendi adıyla bu yaptıklarını tek tek yazdırdım bazı kısımlarına ekran da aldım. İleride çocuklarım beni suçlamasın boşanırsam babam kabul etmiyor demesinler diye .
Akıllı bir kadın konu sahibin şartlarındayken kocasından boşanmaz. Toparlanıp güçlenmeyi bekler, bi karnında bi kucağında bebekle baba evine gidicek adamda gönlünce gezcek tozcak iki güne başkasınıda takar koluna bekar adam gibi gezer ne güzel iş.Aslında istese değil 7ayda dokuz ayda bile boşanır da… neyse uzatmayayım. Bu arada Midesiz dememin sebebi hala aynı yatağı paylaşıyor olmaları sebebiyle
Bu çocuklar kreş yaşına gelene kadar üç yıl geçecek hatta dört. İyi madem dört sene beklesin konu sahibi herkese hayırlı işlerAkıllı bir kadın konu sahibin şartlarındayken kocasından boşanmaz. Toparlanıp güçlenmeyi bekler, bi karnında bi kucağında bebekle baba evine gidicek adamda gönlünce gezcek tozcak iki güne başkasınıda takar koluna bekar adam gibi gezer ne güzel iş.
Kusura bakmayın mide mide diyeceğinize keşke akıl mantıkta deseniz. Sürekli iğneleyip durmuşsunuz kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?