• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlar yaşıyorum..Bu konuda önerileriniz nelerdir ?

Haksız olduğu yerde haksızsın demediğin için zamanında şu andada kendisini haklı görüyor malesef.. Düzelmezmi düzelir tabiki oysa sadece kırılmışsın, oysa sadece sende haklısın karıcım afedersin demesi olayları kapatmaya yeterde artartı bu erkek milleti ne kadar odun...

eşime söyledim zaten
neden annenle aranı açayım ki dedim olsun boşver idare et deseydi sadece bunu bekledim ben sadece..

ama şimdi boşanmayı kabul etmeyen gurursuz fitneci fesat bir insanım onun gözünde...

allaha sığın kardeşim demişsn yaa okudum gözlerimden yaşlar boşaldı allah razı olsun...

çok dua ediyorum inanın ki hatalrım var elbette ben kabul ediyorum zaten bunları ama en azından hataların yarısı benimse yarısı eşimin ama asla kabul etmiyor beni fesatlıkla suçluyor allahım biliyor ya hayatım boyunca hiç fesat olmadım hiç..

ben boşanmak istemiyorum tabii ki neden isteyeyim neden çocuğum annesi babası ayrı büyüsün ama gururum o kadar kırıldı ki bazen diyorum da keşke tamam deseydim çünkü eşim çok kararlı söyledi bunu ben istemedim öyle hemen kolay mı boşanmak sorunlarımızı çözeceğiz bşanmak yok dedim..

ama dedim yaa gururum çok kırıldı..

sizlerde dua edin bana çok ihtiyacım var..

ah ah bu erkekler ellerindekilerin kıymetlerini bilmezler bol bol dua edicem arkadaşım hiç üzülme artık oluruna zamana bırak o nasıl hayatına ağlamadan seninle konuşmadan sana ihtiyacı yokmuş gibi devam ediyosa sende öyle davran zor ama öyle yap...

şimdi sen adım attın ya hep yine senden bekliyo olmalı....

yada uzatırsa canım zaten bu evlilikte çocukta huzurlu büyümez kiii o zaman düşünürsün anca onu kendi hayatından çıkarmayıı sen sabırlı ol canım sen en kutsal kadınlardansın çünkü annesin...

o ev seninde evin artık takma gelme demesini sende ona dedinmi bura benim evim istemiyosan sen gidebişilirsin diye....

o er geç hatasını anlayacakda iş işten geçmiş olmadan anlasa barii yazık değilmi göz yaşlarına....

ben yine hayatıma devam ediyorum temizliğini ütüsünü yemeğini yapıyorum..

inanın ki yine içimden gelerek yapıyorum bana gelme deiş olsa bile o benim eşim ben bu evin hanımıyım hala ve ben kendime düşeni yapıyorum..

o kadar kırıcı laflarına rağmen hala bunalrı yapıyorsam bende daha adım falan beklememeli bunlar zaten ona koşar adım giden davranışlar..

ama anlayana tabii

Aklım sürekli sendeydi umarım kötü bişey olmamıştır diyip durdum kendi kendime...

Ben boşanma lafını gerçekten kullandıgını düşünmüyorum..O senin, annendeyken arayacagını düşündü sen aramayıncada sinirleri tavan yaptı..Sanırım o ilk çektiği iki msjda güya sana adım attıgını düşünüyo ama sadece yerlerini söyleyip bi muhabbet ortamı yaratmadıgın içinde bu duruma geldi diye düşünüyorum.Sen kesinlikle haklısın onun da kendine göre haklı sebepleri vardır..Erkek gözüyle bakabilsek keşke bizde: )

Sanırım erkeklere çok fedakarlık yaramıyor..Yani herşeyi içine atıp atıp snra patlama noktasına gelmişsin demekki sıcagı sıcagına uygun bi dille söylemek lazım..Ama ilk etapta hiçbir erkek kabul etmez annesinin yaptıgını..Zamanla farkına varıyorlar..Emin ol en çok annesine ters ters konuşup cvplar varen biri bile, eşi bişey söylediği zaman annesini yere göğe koyamıyor..

Şu an için yabancı gibi olmanız gayet doğal onun için üzülme..Yavaş yavaş birbirinize dogru adımlar atıcaksınız eminim.Ama sen kadınsın alttan al diyemicem..Dediğin gibi normal günlük işlerini yapmaya devam et..Nasıl olsa sürekli böyle gitmez..yeterki ayrı ewlerde ve ayrı yataklarda olmayın..

arkadaşlarım gelişmeleri size aktarmaya çalışacağım...

şimdi oğlum evde çok sıkıldı azıcık onu dışarı çıkarayım yine geleceğm...

allaha emanet olun..

ahh feryalciğim teşekkür ederim canım..

şimdilik bu kadar işte.. bana kırıcı bir sürü laf etti ama gururumu ayaklar altına alıp döndüm...

şimdi tek dayanağım oğlumla ilgileniyorum..

eşimi seviyorum aslında gerçekten..

biz ortaokuldayken sevdik birbirimizi hikayemizi bir duysanız bu adam mı sana bunları yaptı etti dersiniz..

neden böyle oldu bilmiyourm yorduk birbirimizi herhalde..

sonumuz ne olacak bilmiyoum hakkımızda hayırlısı..

yine söylemeden geçemeyeceğim.. sular kabarmadan durulmazmış...

Sevdiğimiz için katlanıyoruz zaten sevmesek kılımızı bile kıpırtdatmayız ..

Gururumu ayaklar altına aldım diye düşünme bunların mükafatını mutlaka birgün alırsın.Erkek milleti işte sinirlendiklerinde gözleri hiçbişeyi görmüyo.

Umarım bu yaşattıklarının hepsini telafi eder

slm arkadaşlar..

güzel haberler vermek için buradayım bu kez..

eve döndüğümden beri oğlumla ben yatak odasında eşim oturma odasında uyuyordu..

dün akşam bir baktım ki elinde yastık gelmiş kay öteye diyor.. önce algılayamadım uyku sersemi ne oluyor dedim tekrarladı kay öteye yanına geleceğim diye..

neyse oğlumuz maalesef kendi yatağında yatmadığı için yanımızda yatıyor bende ona doğru gittim eşim de arkamda bana seslendi bana dönsene diye biraz nazlandım ama döndüm tabiki..

ne dese beğenirsiniz psikiyatriste gidelim mi :9: dedim ona evlilik danışmanı derler.. beni aldı bir gülmek inanın ki sinirlerim bozuldu..

eşim de gülme bak sorunalarımızı halletmeye çalışıyorum dedi
dedim bende çalışıyorum tabi ki önce biz karşılıklı konuşalım ama yine de gidelim tabi dedim çok ihtiyacımız var

neyse konuştuk biraz eşim ben kendimi ifade edemiyorum yardım alalım dedi ve benim çok hoşuma gitti çünkü gerçekten yardıma ihtiyacımız var..

güzel gelişmeler oldu arkadaşlar.. sarıldık birbirimize eşim şimdi huzurluyum işte dedi bende daha da iyi olacak merak etme halledeceğiz hepsini dedim..

oğlumuz eşim ben sarıldık uyuduk..

sabah işe geç gitti beraber kahvaltı yaptık kendi işimiz olduğu için sorun olmuyor istediği saatte gidip gelebilir..

neyse...

mutluyum arkadaşlar.. allah bir daha bu tıpiğe konu açtırmasın inşallah...:9::9::9:

sizleri seviyorum.. allah hepinizden razı olsun...

Aklım sürekli sendeydi umarım kötü bişey olmamıştır diyip durdum kendi kendime...

Ben boşanma lafını gerçekten kullandıgını düşünmüyorum..O senin, annendeyken arayacagını düşündü sen aramayıncada sinirleri tavan yaptı..Sanırım o ilk çektiği iki msjda güya sana adım attıgını düşünüyo ama sadece yerlerini söyleyip bi muhabbet ortamı yaratmadıgın içinde bu duruma geldi diye düşünüyorum.Sen kesinlikle haklısın onun da kendine göre haklı sebepleri vardır..Erkek gözüyle bakabilsek keşke bizde: )

Sanırım erkeklere çok fedakarlık yaramıyor..Yani herşeyi içine atıp atıp snra patlama noktasına gelmişsin demekki sıcagı sıcagına uygun bi dille söylemek lazım..Ama ilk etapta hiçbir erkek kabul etmez annesinin yaptıgını..Zamanla farkına varıyorlar..Emin ol en çok annesine ters ters konuşup cvplar varen biri bile, eşi bişey söylediği zaman annesini yere göğe koyamıyor..

Şu an için yabancı gibi olmanız gayet doğal onun için üzülme..Yavaş yavaş birbirinize dogru adımlar atıcaksınız eminim.Ama sen kadınsın alttan al diyemicem..Dediğin gibi normal günlük işlerini yapmaya devam et..Nasıl olsa sürekli böyle gitmez..yeterki ayrı ewlerde ve ayrı yataklarda olmayın..

Tam bu arkadaş ne kadar yerinde şeyler söylemiş diye size yazacakken, büyük bir mutlulukla barışma haberinizi okudum. Siz de zaten ara, ara benim de hatalarım var deme büyüklüğünü gösterdiğiniz için, içte içe barışabileceğinizi umuyordum.

Mutluluklar ve huzurlu günler dilerim.

Tam bu arkadaş ne kadar yerinde şeyler söylemiş diye size yazacakken, büyük bir mutlulukla barışma haberinizi okudum. Siz de zaten ara, ara benim de hatalarım var deme büyüklüğünü gösterdiğiniz için, içte içe barışabileceğinizi umuyordum.

Mutluluklar ve huzurlu günler dilerim.

teşekkür ederim canım..

ohhh çok sevindim canım allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah:71:

ya ben ya ben ne kadar mutluyum anlatamam..

eşim dün akşam diyor ki arada böyle tartışmalar iyi olurmuş birbirimizin kıymetini anlyormuşuz..

özledin tabi beni dimi dedim bende.. özledim dedi..

mutluyum arkadaşlar..

ama terapiste kesinlikle gitmek istiyorum..

eşim dün akşam diyor ki arada böyle tartışmalar iyi olurmuş birbirimizin kıymetini anlyormuşuz..

mutluyum arkadaşlar..

kesinlikle git arkadaşım mutluluğunun kalıcı olması için çok yardımı olur diye düşünüyorum:97:

slm arkadaşlar..

güzel haberler vermek için buradayım bu kez..

eve döndüğümden beri oğlumla ben yatak odasında eşim oturma odasında uyuyordu..

dün akşam bir baktım ki elinde yastık gelmiş kay öteye diyor.. önce algılayamadım uyku sersemi ne oluyor dedim tekrarladı kay öteye yanına geleceğim diye..

neyse oğlumuz maalesef kendi yatağında yatmadığı için yanımızda yatıyor bende ona doğru gittim eşim de arkamda bana seslendi bana dönsene diye biraz nazlandım ama döndüm tabiki..

ne dese beğenirsiniz psikiyatriste gidelim mi :9: dedim ona evlilik danışmanı derler.. beni aldı bir gülmek inanın ki sinirlerim bozuldu..

eşim de gülme bak sorunalarımızı halletmeye çalışıyorum dedi
dedim bende çalışıyorum tabi ki önce biz karşılıklı konuşalım ama yine de gidelim tabi dedim çok ihtiyacımız var

neyse konuştuk biraz eşim ben kendimi ifade edemiyorum yardım alalım dedi ve benim çok hoşuma gitti çünkü gerçekten yardıma ihtiyacımız var..

güzel gelişmeler oldu arkadaşlar.. sarıldık birbirimize eşim şimdi huzurluyum işte dedi bende daha da iyi olacak merak etme halledeceğiz hepsini dedim..

oğlumuz eşim ben sarıldık uyuduk..

sabah işe geç gitti beraber kahvaltı yaptık kendi işimiz olduğu için sorun olmuyor istediği saatte gidip gelebilir..

neyse...

mutluyum arkadaşlar.. allah bir daha bu tıpiğe konu açtırmasın inşallah...:9::9::9:

sizleri seviyorum.. allah hepinizden razı olsun...

oh oh canim cok sevindim... iyi aman Allah nazardan saklasin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bak sen gurur yapip eve gitmeseydin is kimbilir nereye varirdi dimi??? iyiki gitmissin.. aman tü tü tü Allah bozmasin.. ona aslanlar gibi evlat vermissin daha ne istiyo.... bak bunun üstüne ikinci bebegi iste sen de hazirsan.. bizim bi akraba uyanik bosanmanin esiginden döndü, dava acildi felan somradan allem etti kallem etti vazgecirdi adami, üstüne bi sene sonra da cocuklari oldu.. o zaman dedi simdi tam aile oldukk bi tane yürüyen bi tane kucakta cocuk..o mis gibi... ona sevdigini gösterdikce daha da cok baglanir nu olayin üstüne..birazcik akli varsa demistir kadina neler ettim yine de kimseye bisey demedi geldi kapimi acti diye..
oohhh sükür hadi Allah mutlulugunu daim etsin :54::54::54::54::54:

Çok sevindim canım mutluluklar inşallah bundan sonra hiç bozulmaz aranız ama evlilik danışmanına mutlaka gidin ihmal etmeyin.

mutluyum arkadaşlar..

canım çok sevindim allah birdaha bozmasın mutluluğunuzu her daim mutlu olmanızı diliyorum....canım bidaha hiç açma annesinin yaptıklarını felan ... inan erkekler kaldıramıyo... nekadar kötü şeyde yapsalar yine onun anne ve babası... kendini eşin yerine koy tabiki verdiği tepki yanlıştı ama ne güzel hatasını anlamışşş öyle sevindim ki....:66:

aaahhhh canım yaa allah mutluluğunuzu daim etsin işlh.,allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin
insan hayatan,yaşamaktan bile zevk almıyor o dönemlerde.işte evliliğin tuzu biberi dedikleri şey bunlar olsa gerek:1:

Back
X