• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle sorunlarım var aşmak istiyorum çok seviyorum onu

suan senın yazını okuyunca sankı kendı yasadıklarımı okumus olsum benımde aynıydı benımde aılem esım ıstemedı ben memurdum esımde normal bır ısteydı aılem sabıt bır ısı olsun ondan sonra evlenın dedı sonra ısde esımde ders calıstı kpps benımde yardımımla memur oldu sonra 6 ay ııcnde evlendık ama kendısı hep derdı ıyıkı bana ıs konusunda ısrar etmıs yoksa ne ders calısırdık nede rahat bır ısım olurdu derdı ama bız aynı sehırde degıldın ben onun yasadıgı sehırdeydım senede sadece 1 kez gıderdı ama ben ara ara gıder gelırdım ama hep senınde dedıgın gıbı arada kalan ben oldum hep bana ısde senın aılen hep benı kucuk gordu yok soyle yok boyle neymıs ben evlıgımız ıcın hıc fedakarlık yapamamısm yerı geldı aıleme karsıma ama ben hep dengede tutmaya calıstım ama ben aıleme daha deger verıyomsum soyleymıs boyleymıss ıcınde okadar kın gutmuskkı ben hıc bır zaman esımle sorunlarımı anlatmadım aıleme ama bırbırımız okadar cok sevıdyodukkı ama ben oyle sanıyodum tabı bu sırada bızım cocougumuz olmuyodu esımden sorun vardı 3 kez tup bebek denemıs yaptık malesef tutmadı ama en sonkı tup bebek denem sırasında esımın basak bır kadınla gorustugunu ogrendım tabı ben ortalıgı kaldırdım gorustugu kısıde 19 yasında bır orospu bende sordum ne buldun onda dedım bana dedıgı tek sey o benım ıcın bugun gel desem arkasınada bakmadan aılesını sılıp gelecek ama sen gelmedın dedı yanı ben onun ıcın hıc bırsey yapmamaısm 7 senedır aılemden uzagım gurbetteyım yerı geldı 3 4 ay aılemle evlenmeden once kus kaldım sonra ıse gırmesınde yardımcı oldum ama ben hıc bırsey yapmamaısım onun gozunde suan ne mı oldu son hatasından sonra 2 ay once bosanma dıılekcesını verdık eyluldede mahkemem var suan senı en ıyı ben anlarım allah kocana akıl fıkır versın evıne sahıp cıksın allahta yardımcın olsun...

yazdıklarınızı içim acıyarak okudum çok zor şeyler yaşamışsınız allah yar ve yardımcınız olsun sizin sorunlarınızı okuyunca benim sorunlarım ne ki dedim benim eşim sadece kendisine çok değer verilmesini ister aileye yeteri kadar işte çok büyük sorunlarımız yok ben kendimi çok değiştirdim eşimin sözüne gitmeye başladım gerektiği yerde . sizin içinde dua edeceğim

Konu sahibi arkadaşım ve bu yorumun sahibi arkadaşım ...biriniz yaşamış aşmasına az kalmış bu sorun öyle yada böyle hayatından çıkacak inşallah..Aile -rest çekme-onun için her istenileni yapma felan hikaye...bir düşünsün bakalım--19 yaşında bir genç için karısı onu bırakıp kaçsa adı neye çıkar-hangi son onu bekler-olay nerelere gelir.KİMSE KENDİ ÇİRKİNLİĞİNE KILIF YARATMASIN..Allah sana g
ç -kuvvet-ve bundan sonra kıymetini bilecek insanlar nasip etsin...

Konu sahibi arkadasımız eşin fedakarlık yapmış yapmasına ama ÖMER SEYFETTİN İn DİYET hikayesinde ki gibi sürekli DİYET in bedeli ödetmek istiyor.Ne kıymeti var?

Hiç yoktan sorun çıkmaz tabii.Bence baban konuşmaya müsait bir insansa ilk ve tek kez erekek erkege olanları konusup anlaşsınlar.
Özür kelime olarak kullanılmasa da eşin ARTIK İSTENDİGİNİ-ONAY ALDIGINI-SEVİLDİGİNİ hissederse yumuşayabilir.

Ama ŞU ARTIK SEN ONLARDAN ÇIKTIN BENİM DEDİGİMİ DİNLEYECEKSİN durumu çok sakat...Evlilikte aidiyet çift taraflıdır.
Kadın Kocasının malı degildir ve sürekli biat etmek zorunda degildir.

Ben bu konularda çözüm araman,iletişimi kuvvetlendirmen,kendini -duygu ve düşüncelerini iyi ifade edip HAKLARINI SAVUNMANI tavsiye ederim.Gerekirse artık belediyelerde dahi olan EVLİLİK DANIŞMANlarından yardım isteyin...
babam şimdiye kadar bir kere bu konuları açmadı çok sert bir kişiliği vardır ben desemde dilemez biliyorum o yüzden söylemedim aşılacak sorunlar herşey bende bitiyor biliyorum gerektiği yerde hakkımıda savunurum zaten çözmek için elimden geleni yapıyorum

yazdıklarınızı içim acıyarak okudum çok zor şeyler yaşamışsınız allah yar ve yardımcınız olsun sizin sorunlarınızı okuyunca benim sorunlarım ne ki dedim benim eşim sadece kendisine çok değer verilmesini ister aileye yeteri kadar işte çok büyük sorunlarımız yok ben kendimi çok değiştirdim eşimin sözüne gitmeye başladım gerektiği yerde . sizin içinde dua edeceğim

sağol canım allah razı olsunnn bende dua edecegım senın ıcın .......

Konu sahibi arkadaşım ve bu yorumun sahibi arkadaşım ...biriniz yaşamış aşmasına az kalmış bu sorun öyle yada böyle hayatından çıkacak inşallah..Aile -rest çekme-onun için her istenileni yapma felan hikaye...bir düşünsün bakalım--19 yaşında bir genç için karısı onu bırakıp kaçsa adı neye çıkar-hangi son onu bekler-olay nerelere gelir.KİMSE KENDİ ÇİRKİNLİĞİNE KILIF YARATMASIN..Allah sana g
ç -kuvvet-ve bundan sonra kıymetini bilecek insanlar nasip etsin...

Konu sahibi arkadasımız eşin fedakarlık yapmış yapmasına ama ÖMER SEYFETTİN İn DİYET hikayesinde ki gibi sürekli DİYET in bedeli ödetmek istiyor.Ne kıymeti var?

Hiç yoktan sorun çıkmaz tabii.Bence baban konuşmaya müsait bir insansa ilk ve tek kez erekek erkege olanları konusup anlaşsınlar.
Özür kelime olarak kullanılmasa da eşin ARTIK İSTENDİGİNİ-ONAY ALDIGINI-SEVİLDİGİNİ hissederse yumuşayabilir.

Ama ŞU ARTIK SEN ONLARDAN ÇIKTIN BENİM DEDİGİMİ DİNLEYECEKSİN durumu çok sakat...Evlilikte aidiyet çift taraflıdır.
Kadın Kocasının malı degildir ve sürekli biat etmek zorunda degildir.

Ben bu konularda çözüm araman,iletişimi kuvvetlendirmen,kendini -duygu ve düşüncelerini iyi ifade edip HAKLARINI SAVUNMANI tavsiye ederim.Gerekirse artık belediyelerde dahi olan EVLİLİK DANIŞMANlarından yardım isteyin...

sagol canım benım evet ama gerekcesı neymıs ben tedavı sırasında onunla pek ılgılenememsım oda baska taraflara kaymıs yanı onun bana ılgı gostermesı gerekırken ben ona gosterecekmsım ne kadar bencıllık dımı ben allahıma cok sukur edrıyorum boyle bır ınsandan kurtlduguma şükrediyorum 4 yıllı ıcınde gercek yzunu gösterdi

Back
X