- 12 Eylül 2023
- 26
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi tazeanne22
herkese merhaba hiçkimseye anlatamadığım şeyleri anlatıp içimi dökmek için kendimi burada buldum tavsiye verecek olanlara açığım eşimle iletişim problemimiz çoğu zaman vardı ama çok güzel bir sevgililik dönemi geçirdim herkesin imrendiği bir ilişkiydi.Evlendik çocuğumuz oldu eşimle iletişim problemlerimiz çok arttı bebek bakmanın çok zor olduğunu bilirsiniz sorumluluktan kaçtı ilgisi azaldı arkamda maalesef ailem yok bana sahip çıkabilecek bir gün telefonunu karıştırdığımda bir eskorta mesaj attığını gördüm dünyam başıma yıkıldı sorduğumda hamilelik zamanında olan bişeydi sadece mesajda kaldı asla görüşmedim dedi özürler diledi ağladı ama mesaj geçen hafta atılmış bir mesajdı yani anlamış oldum ki hamilelik sürecinde de bu tür şeylere kalkışmış pişmanlığını görünce birazda çaresizliğimden affettim eşimi seviyorumda birkaç aydır tekrar çok iyi olmaya başladı hatasını anlayıp telafi ettiğini düşündüm çocuğuyla ilgilenmeye başladı falan ama birkaç gündür çok basit sebeplerden konuşmuyoruz ve bu sefer bende gurur yaptım bende tavrımı koydum hemen aklıma önceki yaşadıklarım geldi zaten tam unutamamıştım bile çok üzgünüm çaresizim hayattan hiç zevk almıyorum en güzel zamanlarım berbat geçiyor psikolojik olarak çöktüm anlayacağınız zaten bu zamana kadar yanımda gerçekten kocam olduğunu sahiplendiğini kıskandığını gerçekten hissetmedim ben ne yapabilirim lütfen yargılamadan tavsiyesi olan var mı bu adam değişir mi