• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarım ve hayata küsmek

Siz bile hamile olduğunuz zamanlar icin aldatılmayı normal buluyorsunuz. Eşinize bir sorar mısınız "Askerdeyken aldatılsan ne hissederdin" diye...Yaşadığınız bu girdaptan çok etkilenmeden çıkmanın bir yolu var: Zaten unutamazsınız boyle bir şeyi, siz de kabullenin,duygusal bağ ile yaşamadan çalışma koşullarınız oluştuğu zaman ekonomik özgürlüğünüzü elinize alın.
Nihai kararı sonra kendiniz verirsiniz ancak gidecek yerinizin,maddi gücünüzün olmamasından çok, hamileliği kılıf olarak kabullendiginiz için gitmeniz konusunda uygun koşullar olussa bile bunu yapmayacaksınız. Duygusal baginizi veya varsa ona olan bağımlılığınızi kontrol altına almalısınız. 25 yaşımda Allah sınamasın dediğim ne varsa hepsine de hazırımdir...Hayat bu uzuntulerimiz de olur,olacak ama dünyaya da bir kez geliyoruz. Allah kalbinize inşirah ferahlığı versin.

herkese merhaba hiçkimseye anlatamadığım şeyleri anlatıp içimi dökmek için kendimi burada buldum tavsiye verecek olanlara açığım eşimle iletişim problemimiz çoğu zaman vardı ama çok güzel bir sevgililik dönemi geçirdim herkesin imrendiği bir ilişkiydi.Evlendik çocuğumuz oldu eşimle iletişim problemlerimiz çok arttı bebek bakmanın çok zor olduğunu bilirsiniz sorumluluktan kaçtı ilgisi azaldı arkamda maalesef ailem yok bana sahip çıkabilecek bir gün telefonunu karıştırdığımda bir eskorta mesaj attığını gördüm dünyam başıma yıkıldı sorduğumda hamilelik zamanında olan bişeydi sadece mesajda kaldı asla görüşmedim dedi özürler diledi ağladı ama mesaj geçen hafta atılmış bir mesajdı yani anlamış oldum ki hamilelik sürecinde de bu tür şeylere kalkışmış pişmanlığını görünce birazda çaresizliğimden affettim eşimi seviyorumda birkaç aydır tekrar çok iyi olmaya başladı hatasını anlayıp telafi ettiğini düşündüm çocuğuyla ilgilenmeye başladı falan ama birkaç gündür çok basit sebeplerden konuşmuyoruz ve bu sefer bende gurur yaptım bende tavrımı koydum hemen aklıma önceki yaşadıklarım geldi zaten tam unutamamıştım bile çok üzgünüm çaresizim hayattan hiç zevk almıyorum en güzel zamanlarım berbat geçiyor psikolojik olarak çöktüm anlayacağınız zaten bu zamana kadar yanımda gerçekten kocam olduğunu sahiplendiğini kıskandığını gerçekten hissetmedim ben ne yapabilirim lütfen yargılamadan tavsiyesi olan var mı bu adam değişir mi
Bu adamdan hayır gelmez. Sizi bir daha aldatma ihtimali çok yüksek. Acil tarafından hastaneye gidin ve tüm testlerinizi yaptırın umarım hastalık kapmamışsınızdır. Aileniz yok. Anladığım kadarıyla paranız da yok. Ne mevzunusunuz.? Mesleğiniz var mı.? Mesleğiniz yoksa çocuk biraz büyüyesiye kadar meslek edinin. Mesleki kurslar var araştırıp gidebilirsiniz. Yada en az lise mevzunuysanız KPSS hazırlanın. Yada evde dil öğrenin. Bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek için bir şeyler yapın. Çünkü bugün oturup üzülmekle yarını hazırlayamazsınız. Eşinizle de yatakları ayırın size hastalık bulaştırmasın. Ne zaman ayaklarınızın üstünde durmaya kendinizi hazır hissetiniz. Eşinizi eskortlarla baş başa bırakıp kendi yolunuza gidin

herkese merhaba hiçkimseye anlatamadığım şeyleri anlatıp içimi dökmek için kendimi burada buldum tavsiye verecek olanlara açığım eşimle iletişim problemimiz çoğu zaman vardı ama çok güzel bir sevgililik dönemi geçirdim herkesin imrendiği bir ilişkiydi.Evlendik çocuğumuz oldu eşimle iletişim problemlerimiz çok arttı bebek bakmanın çok zor olduğunu bilirsiniz sorumluluktan kaçtı ilgisi azaldı arkamda maalesef ailem yok bana sahip çıkabilecek bir gün telefonunu karıştırdığımda bir eskorta mesaj attığını gördüm dünyam başıma yıkıldı sorduğumda hamilelik zamanında olan bişeydi sadece mesajda kaldı asla görüşmedim dedi özürler diledi ağladı ama mesaj geçen hafta atılmış bir mesajdı yani anlamış oldum ki hamilelik sürecinde de bu tür şeylere kalkışmış pişmanlığını görünce birazda çaresizliğimden affettim eşimi seviyorumda birkaç aydır tekrar çok iyi olmaya başladı hatasını anlayıp telafi ettiğini düşündüm çocuğuyla ilgilenmeye başladı falan ama birkaç gündür çok basit sebeplerden konuşmuyoruz ve bu sefer bende gurur yaptım bende tavrımı koydum hemen aklıma önceki yaşadıklarım geldi zaten tam unutamamıştım bile çok üzgünüm çaresizim hayattan hiç zevk almıyorum en güzel zamanlarım berbat geçiyor psikolojik olarak çöktüm anlayacağınız zaten bu zamana kadar yanımda gerçekten kocam olduğunu sahiplendiğini kıskandığını gerçekten hissetmedim ben ne yapabilirim lütfen yargılamadan tavsiyesi olan var mı bu adam değişir mi
Eğer birşeyi affediyorsanız onu unutacaksınız. Yaşanmadı sayacaksanız. Ha unutamıyorsanız affetmeyeceksiniz.

Niye birinin size sahip çıkmasını bekliyorsunuz?
Maddi özgürlüğünüzu alın ve şutlayın.

Bu adamdan hayır gelmez. Sizi bir daha aldatma ihtimali çok yüksek. Acil tarafından hastaneye gidin ve tüm testlerinizi yaptırın umarım hastalık kapmamışsınızdır. Aileniz yok. Anladığım kadarıyla paranız da yok. Ne mevzunusunuz.? Mesleğiniz var mı.? Mesleğiniz yoksa çocuk biraz büyüyesiye kadar meslek edinin. Mesleki kurslar var araştırıp gidebilirsiniz. Yada en az lise mevzunuysanız KPSS hazırlanın. Yada evde dil öğrenin. Bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek için bir şeyler yapın. Çünkü bugün oturup üzülmekle yarını hazırlayamazsınız. Eşinizle de yatakları ayırın size hastalık bulaştırmasın. Ne zaman ayaklarınızın üstünde durmaya kendinizi hazır hissetiniz. Eşinizi eskortlarla baş başa bırakıp kendi yolunuza gidin
Bebeğim daha çok küçük 6 aylık ama dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim bi şekilde maddi özgürlüğümü elime aldıktan sonra ayrılmak istiyorum düşündüğümde bir sürü eksisi var bir tane artısı yok

Eğer birşeyi affediyorsanız onu unutacaksınız. Yaşanmadı sayacaksanız. Ha unutamıyorsanız affetmeyeceksiniz.
Çok haklısınız unutmaya çalıştım kemdimle mücadele ettim ama karşımdaki insan unutmam için bir çaba göstermedi bir iki gün iyiyse diğer günler hep kırgındık kızgındık

Arkadaşlar zaten gereken cevabı vermiş. Ama ben farklı bir yönden bahsedeceğim Hemcinslerime bir şey demek istiyorum. Ailenizle aranız ne kadar kötü olursa olsun bunu karşı tarafa tamamen yansıtmayın. Bir çok evli kişide bunu görüyorum. Belkide adam içinden nereye gidebileceksin ki, arkanda kim var, sana kim yardım eder gibi düşüncelerler size olan bakış açısı acınasıdır. Kısacası kendinizi nazlı gösterin, değerli gösterin. Tabiri caizse kendinizi koparılmayacak gül gibi gösterin

Elinizdeki imkanlar hastaneye gidip bulaşıcı hastalık testi yaptırmaya yetiyor mu bari? Belki çoktan kaptınız bile.

Şanslısınız bir değil iki bahaneniz birden var. Hem arkada olmayan aile hem de küçük çocuk.
Belli ki bir kez aldatmamış, düzenli görüşüyormuş sadece hamilelik zamanı değil, kendi ağzıyla düşmüş. Silmeyi unuttuğu için yakalanmış, ağlaması bu yüzden. Ne güzel keyfimde eğlencemdeydim durduk yere huzurum kaçacak, hareketlerim kısıtlanacak diye ağlamıştır.

Ailem arkamda değil boşanamıyorum diyenler, ya kocanız gidip dava açsa, çocuğu da seni de istemiyorum dese yine yapışacak mısınız bu adamlara böyle? Aldatmanın hem de eskortla aldatmanın kanıtı var elinizde, niye perişan edip donuna kadar almıyorsunuz? Kovun evden gitsin, eviniz kiraysa kirasına faturalara mutfak masrafınıza yardım etsin. Siz de çocuğunuz büyüyünce çalışırsınız. Ama yok olmaz değil mi? Eskortlardan hastalık kapmayı, size bulaştırmayı bile önemsemeyen adamlardan sakın ayrılmayın. Çünkü çocuk var, adamların umurunda bile olmayan çocuk. Siz hamileyken hiç korkmamış mı, ya hastalık kaparsam anne karnında çocuğa kadar bulaşırsa diye? Ben sırf bu nedenle affetmezdim. Siz de her affettiğinizde gidip yine yapacak.
Adam normal kadın bulmayı da becerememiş.tamam aldatmaya niyetiniz var ama talep görmeyen, birini bulamayan birisiniz bari elinizdekinin kıymetini bilin, bunu bulabilmişim diye.hem zavallı hem pişkin hem ahlaksız.cin değilseniz adam çatpmaya çalişmayın.güzelim yuvadan da oldu.kapasite olsa yine dört ayak üstüne düşma ihtimali var diyeceksin.eskort nedir ya seviyesiz herif.

Arkadaşlar zaten gereken cevabı vermiş. Ama ben farklı bir yönden bahsedeceğim Hemcinslerime bir şey demek istiyorum. Ailenizle aranız ne kadar kötü olursa olsun bunu karşı tarafa tamamen yansıtmayın. Bir çok evli kişide bunu görüyorum. Belkide adam içinden nereye gidebileceksin ki, arkanda kim var, sana kim yardım eder gibi düşüncelerler size olan bakış açısı acınasıdır. Kısacası kendinizi nazlı gösterin, değerli gösterin. Tabiri caizse kendinizi koparılmayacak gül gibi gösterin
Kesinlikle onun pişmanlığını çok yaşadım bazı olayların içinde eşimde zamanında bulunmak zorunda kaldı bişeyleri öğrendi ailemle ilgili ama bende eşimdir hayat arkadaşımdır diye dertleştiğim için çok pişmanım

Çok haklısınız unutmaya çalıştım kemdimle mücadele ettim ama karşımdaki insan unutmam için bir çaba göstermedi bir iki gün iyiyse diğer günler hep kırgındık kızgındık
En büyük hatanız size ihanet etmeyi göze alan bir adamı affetmeye çalışmanız. Bakın siz affetmek istemişsiniz, adam affedilmeyi istememiş.

Adam normal kadın bulmayı da becerememiş.tamam aldatmaya niyetiniz var ama talep görmeyen, birini bulamayan birisiniz bari elinizdekinin kıymetini bilin, bunu bulabilmişim diye.hem zavallı hem pişkin hem ahlaksız.cin değilseniz adam çatpmaya çalişmayın.güzelim yuvadan da oldu.kapasite olsa yine dört ayak üstüne düşma ihtimali var diyeceksin.eskort nedir ya seviyesiz herif.
Aynen öyle gerçekten dışarıdan baktığımda bir kapasitesi yok hatta banada evlenmek üzereyken hep ulaşılamaz biri gibi davrandı gerçekten evleniyoruz inanamıyorum hayal gibi seni çok mutlu edicem hayatımın merkezi sadece sensin gibi birçok sözler söyledi kendi akrabalarından bile bana sen daha iyisini bulurdun eşin çok Şanslı diyen oldu düşünün ama ben zamanla kendi değerimi kendim bitirdim her işini görmeye çalıştım hep mutlu olsun gülsün memnun olsun dedim şuan bu haldeyim daha 25 yaşında kendimi Hayatım bitmiş gibi hissediyorum

Kesinlikle onun pişmanlığını çok yaşadım bazı olayların içinde eşimde zamanında bulunmak zorunda kaldı bişeyleri öğrendi ailemle ilgili ama bende eşimdir hayat arkadaşımdır diye dertleştiğim için çok pişmanım
Bunu arkadaşım bana söylemişti. Özellikle aileni ilk tanışmada tembihle seni narin göstersinler vs va demişti. Tabi işler bu kadar güzel gitmez ama demek istediğim anlaşıldı. Şimdi uzmanı değilim ama bu saatten sonra ne yapsan kardır. Ben kıymetliyim, özelim demeye getirin. Hatta önce bunu kendinize kanıtlayın. Zamanla ona da aşılayın. Evladınız bile annesini pısırık biri olarak görmek istemez

En büyük hatanız size ihanet etmeyi göze alan bir adamı affetmeye çalışmanız. Bakın siz affetmek istemişsiniz, adam affedilmeyi istememiş.
Evet gerçekleri biri söyleyince o kadar doğru ki ben kendimden vazgeçtim ama eşim tırnağını kıpırdatmadı bana maaş kartını verince en iyi koca en iyi baba olduğunu sandı şuan bile içerde uyuyor çocuğum ve benim ne yaptığım umrunda bile değil

Eşiniizin de evliliğinizin de üstünde düşünecek bi hali yok. Bu adam değişmez bi de abarttıkça abartır zaten size de ne saygısı ne sevgisi var. Kafası bu kadar uçkurunda adamın gözü çocuk da görmez, ama bebeğim babasına çok düşkün bahanesi üretmeyin yani zamanla yalan o. Sizin artık düşüneceğiniz tek şey nereden para kazanırım nasıl az çok meslek edinirim olmalı. Şu an dışarıda çalışamıyorsunuz belli ki evden sarma sarın örgü örün üç kuruş beş kuruş biriktirin. Bebek kreş yaşına gelir gelmez de fabrikada atölyede ev temizliğinde kuaförde artık nerede olursa olsun sigortalı bir iş bulup çalışın. Normalde kendiniz de çocuk sayılırsınız bekar olsanız daha hoşgörülü esnek öğütler alırdınız buradan. Ama artık bir bebeğiniz var ama esas mesele siz de değilsiniz maalesef, sadece o bebeğin geleceği ve hayat şartları önemli.

Siz bir jigolayla görüşseydiniz eşinizin tavrı sizinki gibi olur muydu hiç sanmiyorum.
Normal bir kadın olsa görüşmediğine inanabilirim ama eskort zaten görüşmek para almak için can atacak. Eşiniz de ay yok gelmeyeyim ben dememiştir herhalde. Allah kahretsin bunları ya

Aynen öyle gerçekten dışarıdan baktığımda bir kapasitesi yok hatta banada evlenmek üzereyken hep ulaşılamaz biri gibi davrandı gerçekten evleniyoruz inanamıyorum hayal gibi seni çok mutlu edicem hayatımın merkezi sadece sensin gibi birçok sözler söyledi kendi akrabalarından bile bana sen daha iyisini bulurdun eşin çok Şanslı diyen oldu düşünün ama ben zamanla kendi değerimi kendim bitirdim her işini görmeye çalıştım hep mutlu olsun gülsün memnun olsun dedim şuan bu haldeyim daha 25 yaşında kendimi Hayatım bitmiş gibi hissediyorum
Yine fazla iyilikten maraz doğmuş.adam demiş bu muhtaç hâlimle bile eşim bana ne kadar değer veriyor.bir de şu aldatma denen şeyin tadına bakayım.tam yüksekten uçmaya başlamış ki indirmişsiniz.demek ki eskiden de bu şekilde ilişkilere muhtaçmış.yoksa bence eski sevgilisini falan arardı.

Yine fazla iyilikten maraz doğmuş.adam demiş bu muhtaç hâlimle bile eşim bana ne kadar değer veriyor.bir de şu aldatma denen şeyin tadına bakayım.tam yüksekten uçmaya başlamış ki indirmişsiniz.demek ki eskiden de bu şekilde ilişkilere muhtaçmış.yoksa bence eski sevgilisini falan arardı.
Bencede öyle zaten kendisi ailesi tarafından kısıtlanmış sıkılmış biri heveslerini bu şekilde ahlaksızca yaşamak istedi diye düşünüyorum artık iyi niyetli olmamaya karar verdim en kısa zamanda psikolojik destek alarak kendime değer vermeyi öğrenmek istiyorum çocuğumada faydalı olmak için görüşleriniz için çok teşekkür ederim

Back
X